- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Търся си розово червило!
Обиколих доста магазини,но така и не видях цвета,който искам.А ето го и него-с други картинки не разполагам :
нюанса по средата за втората картинка-
![]()
Мисля,че схванахте за какво става въпросАко някой има или е виждал,много моля да ми каже марката и номера!Виждала съм и момичета,гримирани с този цвят,но не е имало как да ги питам!Който ми помогне ще го обичам вечно
![]()
Ъ на Avon или Oriflame няма ли го?
No matter where you go, there they are...
Ами разгледай каталозите на Avon и Oriflame . Задължително ли е да е червило или може и гланц ?
A.D.I.D.A.S.
От каталози избягвам да поръчвам декоративна козметика,задари разминавания в цветовете.А червило трябва да е,гланц слагам отгоре,самостоятелно не ползвам,защото много бързо се изтрива.
Ми незнам как да ти помогна тогава , в каталог според мен ще си намериш .Първоначално написано от Liar
A.D.I.D.A.S.
в ейвън имаше подобен цят червило нюанса беше Iced Champink и мисля, че е от нещата на Colour Trend, ама нз дали още го има, мисля, че в последната брошура го видях, но не съм сигурна![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Има ги май... виж в каталог на Ейвън.
AVON![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз пък си търся многоо,много светло кафяво/а може и розово-ама бледоо/ червило..
Ако някой знае дали има в ейвън и орифлейм и как по-точно му е името,ще съм благодарна.
аз имам точно такъм цвят на нивеа
Първоначално написано от _princess_
То момичето е казало точно и ясно ама кой да го видиПървоначално написано от Liar
![]()
М .. майка ми има такова и отскоро и аз имам , ама не мога да ти кажа на коя фирма е. Не е няква известна ..
на снимката не изглежда точно същия цвят който търсимПървоначално написано от SoFarSoG00d
Извинявай може да ти се стори идиотско и нахално, но би ли се снимала след като си нанесла това червило? (само истата, не е задължително цялото лице) Мерси предварително![]()
И искам да видя как стои, аз съм с бяла кожа и от мн време не мога да си намеря цвят който ми отива![]()
http://prikachi.com/users/sofarsogood/1Z.jpgПървоначално написано от harabelka
Но това не е с червилото от линка,а с това на Dior.
много хубава снимкаПървоначално написано от SoFarSoG00d
свободна ли си
![]()
![]()
Перфект номер 98Първоначално написано от Liar
Голден роуз 109Overpowered
МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2009 8:03 pm Заглавие:
Аз пък си търся многоо,много светло кафяво/а може и розово-ама бледоо/ червило..
Ако някой знае дали има в ейвън и орифлейм и как по-точно му е името,ще съм благодарна.![]()
Мисля, че на Мейбълин от течните имаше такова.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
http://www.prikachi.com/files/573958s.jpg
на Мейбълин
na Loreal,Бруклин,Мейбълин има трябва да разгледаш просто