- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Субтитри - забавяне
Ами значи досега не бях срещал такъв проблем.Преди бях гледал един филм "The Green Mile" или "Зеления път" - страхотен,просто класика.И сега видях че ще го дават в неделя по bTV и се сетих да си го дръпна.Обаче изтеглих два различни релийза и двата са със забавени субтитри.Имам предвид че надписите на едно изречение идват десетина секунди след изговарянето.Съмнява ме и двата релийза да са с объркано таймиране - обаче може и единия да е копие на другия с различно име.Но може и да не е от това.Ако някой е имал същия проблем нека да пише как мога да го оправя защото просто идеите ми се изчерпаха.
P.S Проверих таймирането и всичко си е нормално там.Явно проблема е другаде.![]()
Тва е по Стиван Кинг, нали ? Там за 1 негър
Аз преди даваш на субтитрите да се поевяват по-рано/късно в зависимост от разминаването, ама от тогава не съм ползвал BSPlayer.
Абе мога да ти препоръчам Subtitle Workshop, но не знам дали ще ти свърши работа.Озадачаваш ме...
Когато си го теглил преди пак ли е било така?
Къде в BSPlayer има опция за субтитрите ? Тц и аз си превеждах един филм сама...
BSPLAYER задържаш ctrl и натискаш стрелката на ляво или на дясно 10-тина пъти и виж как е. Наглася се по-този начин времето дали да изостава/избързва.
Първоначално написано от Samoten89
Да .Усетих как става номера преди малко.Мерси все пак на всички за отговорите![]()