Здравейте, искам да ви споделя нещо, на което станах свидетел онзи ден. Значи аз съм 12 клас и онзи ден отидох в училище да си взема бележника за края на срока. Бях отишла малко по-рано и класната ме помоли да изчакам и останалите от класа ни и да им дам бележниците, защото тя трябвало незабавно да си тръгне. Помоли ме, ако останат не взети бележници да ги оставя във хранилището и. Изчаках останалите от класа ми, но не повече от половината дойдоха и след това аз отивах да оставя бележниците в хранилището на класната. След като влязох в хранилището, чух странни звуци от съседната стая (между хранилището и съседната стая има врата, която предполагам, че преди години се е употребявала за нещо, но сега си стои залостена) и разбрах, че там има някой. Беше странно, защото почти цялото училище беше безлюдно, поради факта, че това беше последния ден от първия срок и от време на време се мяркат само тези, които идват да си вземат бележниците. Във вратата, за която споменах, между хранилището и стаята, има странна вратичка, с неясна функция (прилича на плъзгащата се вратичка в стола, пред която се оставят мръсните съдове и от време на време жената от вътре я отваря и ги взима, но тази вратичка, не е използвана, сигурно от времето, когато и голямата врата не е отваряна и за това не можеше да се плъзга, но е останала в леко отворено състояние - има дупка около 5-10 см.). Погледнах през тази дупка кой е от другата страна и направо останах потресена!!!!! В другата стая имаше две дечица - момченце и момиченце, които очевидно се опитваха да правят секс или нещо подобно... Момиченцето го познавах бегло коя е - тя е малката сестричка на една позната от долния клас. Момиченцето е четвърти клас. А момченцето мисля (не съм много сигурна), че е от същия клас. Та те бяха се съблекли и когато погледнах момиченцето се опитваше да прави свирки на момченцето. Стана им интересно и останах да ги погледам известно време. Та, както казах, момиченцето се опитваше да прави свирки на момченцето. Казвам, опитваше, защото реално погледнато момченцето не беше се възбудило и момиченцето му лапаше онази работи в спокойно състояние, като от време на време го питаше дали му е хубаво... Момченцето и отговаряше, че не усеща нещо хубаво... След малко се отказаха, като момиченцето очевидно беше останало разочаровано и каза, че след като ставало така, значи момченцето не я харесвал, защото ако я харесвал, щяло да му стане голям и твърд и след малко да и се изпишка в устата бяло След това момченцето каза, че той иска да и прави хубаво и той започна да и прави орална любов. Като ли, че на момиченцето и хареса, но очевидно не кой знае колко. Тогава, като ли че, момченцето остана разочаровано, като каза "сега ти трябваше да почнеш да пишкаш и да викаш" Момиченцето каза "няма нищо, да пробваме да си го вкараш в мен", но след няколко опита, очевидно достигнаха до извода, че с мек пенис не се прави секс. Момиченцето каза, че знае как да го накара да стане твърд като каза, че Таня (предполагам, че след като я нарече по име, значи я познават, предполагам от техния клас) и била казала как. Момченцето попита, Таня пък от къде знаела, а момиченцето каза, че имала опит с гаджето си, защото бил по-голям. Момченцето попита дали гаджето и бил онзи, който тя говорела пред училището, а момиченцето каза, че е той. Тогава момченцето попита "ама той не е ли 11 клас?" и момиченцето каза съвсем спокойно да. След това обясни, че като е по-голям бил научил Таня на тези неща, които тя после предавала на приятелките си. Момиченцето после разказа, че Таня и била казала, че на гаджето и му ставал много голям и твърд, като го пипала и след това бил пишкал много бяло накрая. Един път бил и се изпишкал в нея, но след това и бил дал някакви хапчета и нямало да стане нищо лошо. Тук момченцето попита дали това бялото е вредно. Момиченцето каза, че било вредно, само ако някой се изпишка вътре в нея, а ако се пиело било много полезно, особено за да растат по-бързо гърдите. Това го бил казал 17-18 годишното гадже на тяхна връстница... Тук момченцето отбеляза, че на момиченцето гърдите били много малки, а момиченцето каза, че са и били най-големите от целия клас, защото си ги били сравнявали в началото на годината... След това добави, че ако момче се изпишка бяло на гърдите на момиче било много приятно за момичето. Това също го била чула от тази Таня. Тук момченцето попита как става така, че когато поискаш може да пишкаш бяло и гъсто, а не както обикновено жълто и течно. Момиченцето каза, че не знае точно как става, но мислила, че ставало само ако момчето харесва момичето. След това решиха да пробват пак, като преди това момиченцето се опита да възбуди момченцето с ръце. В това време се целуваха (или по-скоро се опитваха да копират нещо, което са видели някъде, защото имам чувството, че дори и целуването не знаеха какво точно е...) Като ли, че имаше ефект, защото момченцето са възбуди малко и след това се опита да си вкара пишлето в момченцето, но според мен без особен успех, защото тя не даваше някакъв вид, че усеща нещо или, че я боли, което мисля, че трябваше да е така... След малко момченцето я пита "защо не пъшкаш?" и момиченцето започна да се опитва да издава звуци, които предполагам, е видяла в някой филм. Тогава му каза, че ако усети, че му се пишка, да си го извади и да и се изпишка в устата... След малко се чу, че по коридора минават поне няколко души, които дигаха доста шум, на фона на тишината в училище и момиченцето скочи и отиде да провери врата. Очевидно я бяха заключили и оставили ключа от вътре... Но когато се върна, на момченцето му беше спаднало пишлето и те решиха да пробват от начало... Аз не издържах и тихичко се измъкнах от хранилището... Направо бях ужасена от това, което видях и чух!!! Това бяха дечица в четвърти клас (поне за момиченцето съм сигурна), демек на 10-11 години От разговора им личеше, че на тяхната възраст доста се интересуват от тази тема, освен това имам момиченца, които си имат батковци за гаджета, с които с правили секс Тези дечица очевидна изобщо не разбираха почти нищо от това, което правеха, но въпреки това, бяха решили да пробват нещо, което са видели в някой филм сигурно или са чули от някъде... Обаче хитро са се сетили да се скрият в една от най-забутаните стай в училището и то в последния ден от срока, когато всички стаи са празни. Откъде са взели ключ не знам, но мисля, че това е крайно грозно, извратено и абсолютно неприемливо!!! Не отричам, че уча в по-скапано т.нар. квартално училище, но мисля, че това е недопустимо, независимо какво е училището, дори и да е най-долнопробното!!! А като се замисля, доколкото съм чувала семейството на момиченцето било много свестно, даже моята позната (сестрата на момиченцето) е разказвала, как сестричката и била пълна отличничка, дете за пример и как всички в семейството се гордеели с нея.... Сега се чудя дали да кажа на някой - на някоя учителка или пък на сестрата на момиченцето.... Исках да споделя това със вас, защото мисля, че това е безкрайно грозно нещо и такива неща не трябва да остават скрити и мисля, че някой от нас може да помогнат... Тези, които имате по-малки братя или сестри, замислете се какво може да прави братчето или сестричето ви... Не знам, поговорете с тях, опитайте се да им обясните нещо, не знам просто... Мисля, че извратенията след децата и тинейджърите е преминала границата много много отдавна и това трябва да се спре, защото както е тръгнало... Аз като си спомням, че на тази възраст изобщо нямах представа за какво става дума и изобщо не съм си мислела за такива неща, камо ли да се опитвам да ги правя... Доколкото си спомням някъде на 13-14 години разбрах нещата свързани със секса и чак на 17 правих секс за пръв път и до сега съм го правела само с един човек... Не знам какво повече да кажа... ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!