- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модни тенденции пролет лято 2009
Знаете ли какво ще е модерно тази пролет и лято?До колкото разбрах това лято отново идват скъсаните данки и голите пъпове.А отнсно ;вета.жълто.А вие знаете ли?
te golite pupove ne sa izlizali ot moda![]()
![]()
a i vse o6te vaji "kolkoto po malko drexi tolkova po dobre"
![]()
Cruel Intentions
забраво да споменеш че колкото по-голяма част от бельото ти се гледа си по фиешънПървоначално написано от mysterious93
еми то голите пъпове и скъсаните дънки кога ли не са били на мода![]()
![]()
![]()
Без дрехи най-добре аз да ви кажа.![]()
Е.бах я и модата и пъповете,и изкачащите прашки.И без тва като ги
гледам повечето си ходят като курвета,тогава къв е смисъла въобще да се обличате.![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ми не се интересувам много кво е модерно, ама четох някъде че жълтото и сивото си остават, иначе за типа дрехи незнам![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Нямам търпение кога ще дойде момента в който сред жените ще стане на мода нудизма![]()
Не ме интересува какво е модерно,купувам си дрехи според стилът ми и в които се чувствам удобно...и винаги черни![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не ме интересуват модните тенденции,обличам се така както ми харесва,без да се съобразявам с каквато и да е била мода.Важно е всеки да има собствен стил,а не да бъде роб на мода,която може да се окаже неподходяща за него/нея.
+1!!!Първоначално написано от SoFarSoG00d
Много ме е яд на някои "модерни момиченца" (най-вече на тия 13-14 годишните),които си купуват само т.н. модерни дрехи без да се съобразяват с това как им стоят ...![]()
Наистина тези "момиченца" нямат акъл.Аз също сам на 13,но не ми харесва това някой да си вземе например някоя пола с която изглежза ужасно но да каже че е модерно...Първоначално написано от 3oPuTy
+1Първоначално написано от 3oPuTy
Ами те са смешни и пародични.Примерно пуснали на пазара дънки с ниска талия,независимо дали им стоят добре или не -те с тези дънки,пуснали остри обувки или за по-зрели жени-те пак с тях....абе лудница,ама като има дават родителите пари да се маскарят....
Като каза дънки с ниска талия веднага се сетих за ужастната гледка по улиците,някакви пикли на по 14-15 години на които мазнините им изкачат от дънките,но се мислят за ФешънПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
хахаха,ами адски късите поли,съчетани с високи обувки,удължени руси пиргииии....мале мале,абе лудница,ама поне забавление има.
сега като казахте съка пола искам да питам дали мога да облека много къса пола шотланско рае от терранова с ниски обувки
Да,ходи си къса пола с ниски обувки.Аз дори нося шотландск каре с ниски ботуши и черно клинче и е много сладкоПървоначално написано от sladkata90
Ако обувките са високи,а полата къса....в това време,изглежда долнипробна
Първоначално написано от SoFarSoG00d
Да,според мен е дори по-добре отколкото,ако е с токче.А бтв полата за колко я купи горе-долу,спомняш ли си?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
според мен определено ретро стил,италянските кроики а за цветовете има доста неща в розово,жълто,сиво и лилаво,карирани десенино в краина сметка на който каквото му е удобно да носи P.s адски грозно е да ти се виждат гащите но на някои хора им харесва всеки да вижда белиото му
![]()
преди малко погледнах в нета и пишеше, че основният мотив ще е пеперудата и имаше някви дрехи с пеперуди по тях![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)