.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Модни тенденции пролет лято 2009

Знаете ли какво ще е модерно тази пролет и лято?До колкото разбрах това лято отново идват скъсаните данки и голите пъпове.А отнсно ;вета.жълто.А вие знаете ли?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    te golite pupove ne sa izlizali ot moda a i vse o6te vaji "kolkoto po malko drexi tolkova po dobre"

Cruel Intentions

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    te golite pupove ne sa izlizali ot moda a i vse o6te vaji "kolkoto po malko drexi tolkova po dobre"
    забраво да споменеш че колкото по-голяма част от бельото ти се гледа си по фиешън

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    еми то голите пъпове и скъсаните дънки кога ли не са били на мода

Супер фен
    Град
    Своге
    Без дрехи най-добре аз да ви кажа.
    Е.бах я и модата и пъповете,и изкачащите прашки.И без тва като ги
    гледам повечето си ходят като курвета,тогава къв е смисъла въобще да се обличате.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми не се интересувам много кво е модерно, ама четох някъде че жълтото и сивото си остават, иначе за типа дрехи незнам
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Пак ли скъсани дънки.. ужас.. дано този път поне да са тъмни.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Инкогнито
    Нямам търпение кога ще дойде момента в който сред жените ще стане на мода нудизма

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Не ме интересува какво е модерно,купувам си дрехи според стилът ми и в които се чувствам удобно...и винаги черни
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Не ме интересува какво е модерно,купувам си дрехи според стилът ми и в които се чувствам удобно...и винаги черни
    И аз предпочитам черно, в някои случаи- бяло.
    Обожавам и комбинацията от черно и златисто..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Wonderland
    Не ме интересуват модните тенденции,обличам се така както ми харесва,без да се съобразявам с каквато и да е била мода.Важно е всеки да има собствен стил,а не да бъде роб на мода,която може да се окаже неподходяща за него/нея.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Не ме интересуват модните тенденции,обличам се така както ми харесва,без да се съобразявам с каквато и да е била мода.Важно е всеки да има собствен стил,а не да бъде роб на мода,която може да се окаже неподходяща за него/нея.
    +1!!!

Много ме е яд на някои "модерни момиченца" (най-вече на тия 13-14 годишните),които си купуват само т.н. модерни дрехи без да се съобразяват с това как им стоят ...

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    +1!!!

Много ме е яд на някои "модерни момиченца" (най-вече на тия 13-14 годишните),които си купуват само т.н. модерни дрехи без да се съобразяват с това как им стоят ...
    Наистина тези "момиченца" нямат акъл.Аз също сам на 13,но не ми харесва това някой да си вземе например някоя пола с която изглежза ужасно но да каже че е модерно...

Аз ък си избирам само дрехи, които ми отиват и пак са си модерни.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Wonderland
    +1!!!

+1
    Ами те са смешни и пародични.Примерно пуснали на пазара дънки с ниска талия,независимо дали им стоят добре или не -те с тези дънки,пуснали остри обувки или за по-зрели жени-те пак с тях....абе лудница,ама като има дават родителите пари да се маскарят....

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    +1!!!

+1
    Ами те са смешни и пародични.Примерно пуснали на пазара дънки с ниска талия,независимо дали им стоят добре или не -те с тези дънки,пуснали остри обувки или за по-зрели жени-те пак с тях....абе лудница,ама като има дават родителите пари да се маскарят....
    Като каза дънки с ниска талия веднага се сетих за ужастната гледка по улиците,някакви пикли на по 14-15 години на които мазнините им изкачат от дънките,но се мислят за Фешън
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Wonderland
    хахаха,ами адски късите поли,съчетани с високи обувки,удължени руси пиргииии....мале мале,абе лудница,ама поне забавление има.

сега като казахте съка пола искам да питам дали мога да облека много къса пола шотланско рае от терранова с ниски обувки

Еми дай снимки.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от sladkata90
    сега като казахте съка пола искам да питам дали мога да облека много къса пола шотланско рае от терранова с ниски обувки
    Да,ходи си къса пола с ниски обувки.Аз дори нося шотландск каре с ниски ботуши и черно клинче и е много сладко
    Ако обувките са високи,а полата къса....в това време,изглежда долнипробна

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от sladkata90
    Да,ходи си къса пола с ниски обувки.Аз дори нося шотландск каре с ниски ботуши и черно клинче и е много сладко
    Ако обувките са високи,а полата къса....в това време,изглежда долнипробна

Да,според мен е дори по-добре отколкото,ако е с токче.А бтв полата за колко я купи горе-долу,спомняш ли си ?
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

според мен определено ретро стил,италянските кроики а за цветовете има доста неща в розово,жълто,сиво и лилаво,карирани десени но в краина сметка на който каквото му е удобно да носи P.s адски грозно е да ти се виждат гащите но на някои хора им харесва всеки да вижда белиото му

Мега фен
    преди малко погледнах в нета и пишеше, че основният мотив ще е пеперудата и имаше някви дрехи с пеперуди по тях
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Това с пеперудите не ми звучи особено обнадеждаващо, но може и да е хубаво.. Ще видим какво ще излезе.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

опа Мен не ме интересуван модните денденции, важно е да се харесвам в това,, в което съм облечена Но някъде бях чела, че отново жълто и зелено ..

Вижте, Моля!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си