- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модни тенденции пролет лято 2009
Жълтото е хубав цвят,но не ми харесва за дрехи.Апък комбинацията жълто с розово ........ мммм пИрфектно.![]()
Когато видят темата реших,че ще разбера нещо.. а то цялата тема - всички казват,че не се носели по модата... АЙДЕЕЕ АЙДЕЕЕ...
![]()
Миии аз разбрах,че жълтото се връща на мода иии този мотив с пеперудите ще актуален.Ох незнам,но на мен вече ми писна това жълто-да свежо е,но ми писна да се разхождам,като патица по улиците!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ами доста е досадно понякога,всички в жълто,аз предпочитам синьо,а това с пеперудите не знам,не ме влече много,но ще видим какво ще пуснат на пазара.
Според мен този мотив с пеперудите ще е същото,като миналата пролет с цветята много актуално щяло да бъде,а отмина за месец и никой не наблегна чак толкова на него....А на мен лично би ми харесало да излезе червеното на мода отново(миналата зима мисля,че беше..) и кафявото би ми харесало,но кой ли ни пита![]()
Дензъл Ребеловски
++++++++++ i az sym takaПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Не разбирам защо се съобразявате само с това, което някой налага за модерно ... като не ви харесва даден цвят - не го носете.Пък и не на всеки му подхождат всички цветове.Аз лично не робувам на такива модни тенденции, нося това, което ми харесва и отговаря на стила ми![]()
Someone somewhere is made for you !
модерно ще е това което пуснат по всички магазини и сергиики... нормалните хора отново ще бъдат заслепени от кич...![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
аз пък ще си призная..винаги съм се подчинявала на модата..още от малка..но е наистина мн смешно да видиш момиче с наднормено тегло(нямам нищо против тях..но трябва да се съобразяват)с дънки със мн паднала талия..корема виси до коленете..с шарена блузка във всички цветове(защото била модерна примерно) с колан в жълто(защото бил модерен) с златисти обувчици (защото и те примерно са модерни) еми да..все едно ще ходи на кукеров ден..тези смесвания на цветове и материи играят мн мн лоша шега дори и на момичета,които са с перфектни мерки..Та от цялата работа..искам да кажа,че щом ще са модерни пеперуди..ще ги нося..но и ще ги съчетавам...това е думата "модерно" да си актуален,но не и с всичките си модерни дрехи и аксесоари едновременно да се разхождаш..![]()
Мода,мода,мода....не ви ли писна вече от нея!Особено по отношение на цветовете не мога да си представя че бих облякла някой цвят,който е модерен но пък да сметка на това ми стои ужасно..просто не си заслужава да се правиш на клоун,заради пустата мода..хубаво е да си изградиш свой собствен стил и тези неща да не могат да ти пречат..![]()
To infinity and beyond.
Нищо против,но темата се казва модни тенденций не следвате ли модата!
Дензъл Ребеловски
Който не харесва да се увлича по модата ок,но не пълнете темата с безмислени коментари.Съжалявам че ви го казвам но...
zvezdichkaaa права си..аз дочух,че ще има пак жълто
...сиво
и някакви плетеници..такива все едно е плетено..
...поне гледах такива рокли и бански
...та..и карето..
..а колкото до черното и бялото..винаги е било и винаги ще си остане
...както кафявото(обожавам го)..а комбинация бяло и кафяво
![]()
![]()
![]()
Та това е с,което мога да ви помогна![]()
Не разбирам защо пишат някои хора, които очевидно не ги вълнува модата? Но не това е важно сега - аз не съм чувала за жълто ами за зелено ...А за тези които не са от тези които се водят по модата да си носят каквото искат, не виждам какъв ми е проблема?Но ако постоянно носят черно или бяло трябва да разнообразят малко и няма да е лошо да се вгледат поне малко в това кое е модно и кое ... вече не е...
стилът аз си го определям аз не обичам да ходя с блузи или потници над пъпа ама колко хора съм виждала![]()
тъй че мн харесвам скъсани дънки или поне малко обаче светли
напрао си умирам нз защо ги харесвам толкова цветовете които нося са сиво, черно, бяло, понякога зелено светло ам аосновно това са
:P :P
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
скъсани дънки? сама ли си ги правиш или така ги купуваш?Първоначално написано от My6mYLka
p.s. не понасям скъсани дънки а светли мале ... :X
Пролет-Лято 2009 :
Високата талия се среща все повече и повече по модните подиуми като най често е изразена в дрехи тип гащеризон,но от много тънък плат,като коприна,роклите също са много актуални за сезона,къси,в ярки цветове.
Цветовете : вечното сиво,много светло бежово,зелено,огнено червено,много често има и съчетание на различни ярки цветове или просто шаренийка,но поне не е като моделите на Теранова : светло сини дънки,червена блуза,отгоре цикламен потник,зелен колан,жълта чанта,сребърни обувки с паети,черно колие и сив шал![]()
![]()
![]()
Така определям аз новите тенденции доколкото мога да кажа,че съм се информирала.![]()
![]()