- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модни тенденции пролет лято 2009
Да, такива са и според мен. Само за цветовете не съм сигурно (освен за сивото).Първоначално написано от sladur4e_yo
А вас кой ви пита к'во носите? Пишете във вече направените теми за собствен стил... В тази тема се пита какво е модерно пролет/лято 2009.![]()
Аз това намерих: http://bulgaria.ipbfree.com/index.php?showtopic=1634 Някои ми харесаха,други-не...
Нещо не ми харесват по-добре гола да ходяПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ето това е прическата http://i.dir.bg/CMS/2008/10/03/a_ccc9a.jpg![]()
И аз така...Първоначално написано от billytalent
![]()
Ама кажете къде ходите де, не бъдете лошиПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
ААа не казваме....Първоначално написано от Jesus
![]()
Има няколко много сладурски роклички. Като цяло идеята за цветни летни рокли ми харесва адски много : ))Първоначално написано от slun4ice_90
Stay up all night with the stars *
Айде де МалинчеПървоначално написано от slun4ice_90
Първоначално написано от Jesus
И ти ми знаеш името хах...Всички вече го знаете хха...А,аз на повечето от вас не ги знам....
![]()
Не казвам и това е..
![]()
Радвам се,че си харесала нещо...Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
Като отвориш това http://www.whathair.com/bg/c/?v[]=Malina&v[]=Kirilova&g[]=0&Submit=%26%231056%3B%26%231072%3B%26%231079%3B% 26%231073%3B%26%231077%3B%26%231088%3B%26%231080%3 B!
си пише как се казвашайде сега кажи де
![]()
Усетих се хаха знам,знам....Първоначално написано от Jesus
![]()
В нас, ето казах ти....Първоначално написано от Jesus
![]()
Абе вие си имате собствен стил, ама като тръгнете по магазините само в модерните цветове ще има дрехи, нали? Като жълтото миналата година - толкова го мразя този цвят за дрехи ( е поне ако всичко ти е жълто ) и така не ми отива ... едвам си намерих летни парцалки!
За мое успокоение тази година на мода идва синьото. Както някой беше казал - ще има пеперуди и някакви такива (не ми е любимото, нооо както и да е ) ии всичко може да е цветно. Висока талия - да (ако ти отива) Пък вече дали ще се обличате така или по -неглиже както примерно ми харесва на мен си е ваш избор : )
Забравих да спомена, че аксосеоарите са големи и масивни (в това число включвам чантите)
Аз съм доволна от тазгодишната "мода" Представям си нещата нещо от рода на: дънки (ниска талия - висока не ми отива), шаренки гуменки, някаква блузка, чанта "торба" (от край време съм си харесала една в Теранова - може би единственото хубаво нещо там ахаха) иии разни дървени гривнички - това е![]()
да ви кажа от това което аз съм чела ще бъдат модерни ярките цветове както и миналата година . :P особено модерни сега са светлите дънки
... много се залага на жълто и лилаво.... общо взето това е :P :P
+1Първоначално написано от varnen4e
![]()
Какво има да ви харесва,това е висша мода.И да ви харесва и не едва ли можем да си я позволим.Тъй,че...постнете колекциите на някой по-teen марки които са и спортно елегантен стил като Pepe Jeans,Miss Sixty,Killah,Tally Weijl,TOM TAILOR и т.н.Първоначално написано от slun4ice_90