- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли ли секса за 1-ви път?
БЕЗ ДА ПРОБВАШ НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕШ![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
ms za otgovorite.
1.Az ne go puskam zaradi sebe si-6toto ne mislq da go pravq.Pusnah go zaradi nay dobrata si priqtelka-tq e na 16 i iska da pravi S***,no se sramuva da go kaje
Нищо срамно няма в тов ада правиш или говориш за секс ..Първоначално написано от cveteto96
До колкото мога да смятам,ти сега ЩЕ навършиш 13 години.За какъв секс може да става на въпрос при тази възраст.Тъпо е и доста хлапашко.И тези работи като "влюбена съм" или "много се обичаме" не ми ги разправяй,това е моментна любов,заблуда по-точно.Първоначално написано от cveteto96
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Абе айде стига сте я нападали ще прави каквото си иска гокато си поиска . Момичето просто помоли за помощ
По темата: Попринцип при всеки е различно . Мен лично не ме боля много ( естествено имаше някаква болка , но удоволствието е по-голямо) но може би е защото приятелят ми първо ме отвори с пръстче..![]()
Не мИ казВайтЕ кАкво Да прАвя 3a дА не Ви каЖа кЪДе ДА оТидЕте {!}
оф защо сички подценявате по - малките .. писна мии и ние се влюбваме,0бичамее .. са ни е времетоо и от форума 70% сиг са на 13,14 тъй че .. щом е попитала значи иска да знае по от малкаа
по темата: не м0га да каажа нищо понеже не съм пробвала (и мисля и да н3 пробвам скоро .. рано е) .. но съм чувала чее боли даже и малко да е болии ..
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
точно защото искате от малки всичко да знаете,затове вече почти не се среща 15 годишна девственица.неможе пък всичко да знаете хах
Хубаво е да знаете, но не трябва да се избързва с опитите. Знанието е едно - практиката друго.Първоначално написано от cherry_lady
Първоначално написано от anonimnaa
Подкрепете ни!
http://www.surcare-bg.com/baby_18.php
а лошо ли е да знаеш от малък за наистина важните нещаа в живота ..Първоначално написано от SiSsKkAa
.. и да ти кажа повечето викат че са правили сексс как викаш на 15, ама не саа .. не всички са такиваа
))
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Ако ти го правиш за първи път - мен няма да ме боли![]()
Ако си предзаразположена за секс няма да те боли много но ако си набор 96 имаш още времеза сега учи
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
o ne men hi4 ne me bolqbolq me curceto sled tyi 6toto se izpokarahme
![]()
Такива теми - бол!
Ако още някой пусне такава тема обещавам че ще го убия!![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Наистина според мен си малък за СЕКС!!! Но относно темата: секс без болка няма да е кефф![]()
Ти ги подреждаи в колонка аз ще ги застрелям 1 по 1 !Първоначално написано от mirkisss
Не ме боля и капка.
Всичко си е до нагласа и до предварителна любовна игра.
Дори не бих казала, че зависи от опитността на партньора, стига да е поне малко информиран за нещата.
П.П. Това, че мен никак не ме боля, не означава, че лицето Х няма да го боли никак, но има много фактори, които могат да направят болката минимална и първия път хубав и приятен.