- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще ми изгори ли косата..
Нямах предвид, че си гей щото си рус...напротив аз харесвам руси момчетаПървоначално написано от HATRED1
просто кво толкова се притесняваш, че ще ти се изгори косата...махаш я цялата и после пораства наново...голяма работа...ако беше гей щеше да ти е проблем да се пострижеш 0 номер щото се пак гейовете си падат по по-дългите коси
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
фо се караш,беПървоначално написано от HATRED1
остай къде искаш от нас съвет,пък и недоволен..
razberete nqma nishto koeto da e polezno za kosata dori i nishto da ne q pravish ot samoto miene s nepodhodqsht shampoan moje da se preebe
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Ти май искаш да се боядисаш само за да не мислят за гей,така ли?Ако е това причината,по-добре недей.Но ако наистина не се харесваш и искаш друг цвят,няма да ти изгори косата,нито ще ти окапе.Това става при изсветляване и ако държиш боята върху косата си прекалено дълго време.Ще ти се налага да я боядисваш веднъж месечно,заради израстналите корени.Но няма да е грозно,спокойно,стига да ги боядисваш веднага,щом израстнат.Не знам колко ти е дълга косата,но ако е по-дълга след първото боядисване може по дължината на косата да тонираш-да слажаш боя разредена с вода,за да е по-щадяща.За корените разбира се-неразредена.Обаче защо първо не пробваш с кафяв цвят?От русо към черно ми се вижда много драстична промяна,а може да не се харесаш,а да знаеш,че веднъж боядисаш ли се в черно няма отърване.E,има,с обезцветяване,но това много изгаря.Ако пък не се харесаш в кафяво,тогава вече можеш да сложиш черно.Някоя приятелка ли ще те боядисва или ще отидеш на фризьор?Ако ще е в домашни условия стой с боята по-малко време,отколкото е написано на опаковката,защото твоята като е светла ще хване много бързо и кафявото може да стане черно,а черното-гарваново черно.
Не... просто искам с черна коса не е заради тва ч ш ми ивкат така хах а "веднъж боядисаш ли се в черно няма отърване" тука кво искаш ка кажеш с това и да я боядисам ф кафяво няма смисъл направо черно но щом през месец тряа да я боядисвам става кофти вариант ако можеше да я боядисам 2 пъти в черно и да си сотане така ..
Искам да кажа,че черната боя не пада.Черната коса не може да стане кафавява без изгаряне с обезцветител,но кафявата може за стане черна.В смисъл,може и с кафява коса да се харесаш и да се боядисаш първо така,а пък ако вече не ти хареса-тогава черно.За да не е прекалено драстична промяната,от русо направо черно,ти все пак ти си реши.
а ако примерно я боядисам 2 3 пъти в черно след тва какъв че ми е иеществения цвят черен ли..
направи я много тъмно кестеняво,няма да изгори ако се направиш с безамонячна боя
тъмната коса от край време изглежда по- плътна
обърни внимание на веждите![]()