.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword

Подарък за класа на Св. Валентин

Първо да се извиня ако съм ви опънал нервите със заглавието

Ъъм, тъкоъъъъ... Чудя се какво да подаря на едни определени хора от класа. Реших да нарисувам нещо измислено от мен, НООО какво ще стане ако други са ми написали някаква бележка примерно, а аз на тях нищо . Иии не смятам да правя нещо за момчетата, те едва ли ще направят нещо за мен . Става въпрос за приятелски чувства. Идеи? Задавайте въпроси ако искате, че сигурно не се разбира почти нищо

Град
    в мечтите ти
    Свети Валентин не е празник за приятели, а за влюбени двойки.Според мен това, което искаш да направиш е безсмислено.напомня ми как началната ни учителка искаше да и подаряваме цветя за Св.Валентин.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Свети Валентин не е празник за приятели, а за влюбени двойки.Според мен това, което искаш да направиш е безсмислено.напомня ми как началната ни учителка искаше да и подаряваме цветя за Св.Валентин.

По темата: Ама този празник не е ли изобщо за обичта? Сори за поредния ми тъп въпрос...

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Абе луди ли сте!?Това е празник на влюбените.Не виждам смисъл в подаръци за класа...

Ами в 5-6 клас уж правихме есета как празника не е бил само за влюбени ами и за обич към родители, братя, сестри, приятели и прочее...

Ми май е само за влюбените,да. За майката си има 8 март,за бащата забрайх кой ден беше,за приятелите няма нужда от специален ден, в който да покажеш обичта си към тях, за братя,сестри - рд-та и такива простотии...

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black

По темата: Ама този празник не е ли изобщо за обичта? Сори за поредния ми тъп въпрос...
    Без майтап!
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Ем празнувай Трифон Зарезан Ето повод за подарък.
    Какво значи "някаква бележка ". Ти подаряваш букет, а те-бележка.

Няма нищо лошо в това да се подаряват неща и на приятели.Все пак показваш любовта си към тях.

А точно по темата не мога да отговоря,защото не я разбрах добре
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Инкогнито
    Аз бих те посъветвал 1 бутилка Абсолют, Собиески или Финландия, което и да подариш ще стане 1 незабравим Трифон

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от psycho13
    Ми май е само за влюбените,да. За майката си има 8 март,за бащата забрайх кой ден беше,за приятелите няма нужда от специален ден, в който да покажеш обичта си към тях, за братя,сестри - рд-та и такива простотии...
    йъп.
    Какво се косиш за глупости,а?

Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    Ем празнувай Трифон Зарезан Ето повод за подарък.
    Какво значи "някаква бележка ". Ти подаряваш букет, а те-бележка.
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Аз бих те посъветвал 1 бутилка Абсолют, Собиески или Финландия, което и да подариш ще стане 1 незабравим Трифон
    Проблема е, че не пия

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Няма нищо лошо в това да се подаряват неща и на приятели.Все пак показваш любовта си към тях.

А точно по темата не мога да отговоря,защото не я разбрах добре
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Цитирай Първоначално написано от psycho13
    йъп.
    Какво се косиш за глупости,а?
    Много съм прост. Не се сетих по-рано, че това си е празник на любовта, а аз не ги обичам. В следствие няма да се кося, каквото ще да става.

Ключ на темата, мерси

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    agree

щом си казал/а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си