- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за класа на Св. Валентин
Първо да се извиня ако съм ви опънал нервите със заглавието![]()
Ъъм, тъкоъъъъ...Чудя се какво да подаря на едни определени хора от класа. Реших да нарисувам нещо измислено от мен, НООО какво ще стане ако други са ми написали някаква бележка примерно, а аз на тях нищо
. Иии не смятам да правя нещо за момчетата, те едва ли ще направят нещо за мен
. Става въпрос за приятелски чувства. Идеи? Задавайте въпроси ако искате, че сигурно не се разбира почти нищо
![]()
Свети Валентин не е празник за приятели, а за влюбени двойки.Според мен това, което искаш да направиш е безсмислено.напомня ми как началната ни учителка искаше да и подаряваме цветя за Св.Валентин.![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от girl_in_black
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Ама този празник не е ли изобщо за обичта? Сори за поредния ми тъп въпрос...![]()
Абе луди ли сте!?Това е празник на влюбените.Не виждам смисъл в подаръци за класа...![]()
Ами в 5-6 клас уж правихме есета как празника не е бил само за влюбени ами и за обич към родители, братя, сестри, приятели и прочее...![]()
Ми май е само за влюбените,да. За майката си има 8 март,за бащата забрайх кой ден беше,за приятелите няма нужда от специален ден, в който да покажеш обичта си към тях, за братя,сестри - рд-та и такива простотии...![]()
Без майтап!Първоначално написано от Axe_vs_Sword
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ем празнувай Трифон ЗарезанЕто повод за подарък.
Какво значи "някаква бележка ". Ти подаряваш букет, а те-бележка.![]()
Няма нищо лошо в това да се подаряват неща и на приятели.Все пак показваш любовта си към тях.
А точно по темата не мога да отговоря,защото не я разбрах добре![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз бих те посъветвал 1 бутилка Абсолют, Собиески или Финландия, което и да подариш ще стане 1 незабравим Трифон![]()
йъп.Първоначално написано от psycho13
Какво се косиш за глупости,а?
Първоначално написано от m3talmania
Проблема е, че не пияПървоначално написано от Jesus
Първоначално написано от LovelyGirl
Много съм прост. Не се сетих по-рано, че това си е празник на любовта, а аз не ги обичам. В следствие няма да се кося, каквото ще да става.Първоначално написано от MartyParty
Ключ на темата, мерси
agreeПървоначално написано от Jesus
![]()
![]()
![]()