^^знам ли и аз, г-це.. паля се просто на подобни постове като вашия, в който си 'разчитате' връзките - 'ще имам тука 5-6 връзки, щастие-сълзи, и после семейство'... сякаш план-проект си правите колко точно сърца ще разбиете.. и на кое ще се усмихнете до живот... само че не винаги вие ще дърпате конците, а мъжете и връзките с тях да ги управлявате като кукловод..
просто някак жестоки и прекалено егоистични ми се струват подобни разсъждения.
Малко Найденовска история ми звучи, Вие знаете за какво говоря - ще чукам и бЕгам докат' ми е кеф, пък после ще си направя семейство.. еми не става така, ще ме прощавате, при цялото ми уважение разбира се.
Кремче, аз не бих си разграфявал в календара за годините напред кога ще имам дете.. *между 26-28 години е перфектната възраст по учебник..значи юруш на децата в тоя период'.. .
детето трябва да е желано, направено с любов, с партньора, в който си уверен че може да бъде най-добрия родител.. дали това ще е на 21 или на 41 като при мойте родители - за мен е без значение... и аз не съм си казал, че задължително на... да видим.. 31 ще ставам татко.. когато си дойде, тогава!