.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 148
    Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Едно време като имаше младичко по на 7-8 годинки, пък сега само някви на по 13
    Двама педофила си говорят:
    -Абе, да знаеш к'ва путка забих ония ден в детската градина...
    -Аааа, мани са, те като проходят си губят чара!

Град
    Инкогнито
    Има нова мода, на 13 години максимум трябва да си правил 3ка

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от babity

Двама педофила си говорят:
    -Абе, да знаеш к'ва п***а забих ония ден в детската градина...
    -Аааа, мани са, те като проходят си губят чара!

Т'ва беше гадно!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    9 години... Хм. Помня, че една моя бивша съученичка има сестра, дето миналата година беше на 9... И имаше Impulse. То покрай кака й, разбира се, но поне не беше качила разни курвенски снимки...
    За мен голяма част от всичко това се дължи на слабия контрол от страна на родителите, па и самият ти трябва да имаш нещо у пипито. Когато аз бях на 9-10, ми прекараха интернет у дома. Нашите не ми даваха някакви забрани, защото какво щеше да прави едно лапе в трети клас през 2003-2004 година... Ровех си по разни детски форумчета повечето време, разни невинни сайтченца.. А сега какво е състоянието! Вярно, преди 6 години е било по-различно, макар че 6 години си е малко... С бясна скорост тръгват надолу малките деца. Това много съм го дискутирала с приятели, че малките не схващат смисъла на флирт сайтовете. Извинявай, ама думата "импулс" точно води до това значение... Ама като гледам, мотото на сайта е станало "Моите любими хора", една френдка има частен профил (т.е. само за приятели)... Въпреки тва... има ли смисъл да си правиш профил само заради група дребни пишлемета от твоя клас, когато не си заинтересован да флиртуваш и да си разменяш коментари с някой и друг непознат... Не знаят в какво могат да се забъркват - то верно бяха смешни вицовете за педофили, които подхвърлихте няколко поста по-назад, ама представете си, че някое 12 и надолу тръгне на среща с "приятел" от сайта.
    Като става въпрос за самия сайт, Impulse също носи известна вина. Това го четеш с дебели букви на страницата с правилата: С регистрацията си в Impulse.bg ти декларираш, че си навършил 13 години. Не е баш толкова трудно за добросъвестен админ да дефинира възрастта на някой нов потребител...
    Сега може да направя офтопик, но пък мисля, че си заслужава да му обърна внимание... От портал за търсене на приятелства (малко невъзможно, но за ентусиастите не толкова) днешните сайтове за запознанства (барабар с Импулса, който се води най-харесван заради привлекателния си дизайн и множество екстри) се превръщат в най-обикновени галерии. Галерии, където единствената ти цел е да ти искат възможно повече притежавания на снимките (които самият ти не можеш да напишеш като хората... own by. WTF? Owned by е граматически правилното. Думичката own не е съществително!!!) и ежедневно да получаваш двеста и повече плюсчета. Някои обаче се правят на интересни, като казват да не им пишат коментари, изключват си рейтинга или искат да им дават МИНУСИ, макар че сигурно биха убили за топ 101, не дават да се притежават снимките им... А идеята на сайта? Нали с регистрацията декларираш, че разрешаваш коментари от всеки от отсрещната страна. Нали е сайт за запознаства? Ако искате тооолкова само да ви зяпат снимките, идете в албум.бг или снимка.бг или дори myspace.

5StaR
    МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2009 1:56 am Заглавие:
    Деградация пълна.
    Относно курвичките - вярно е има ги, обаче ако не сте забелязали по-хубавите момичета, се правят на такива, но не са.. Всъщност те получаваш нужното внимание и не им се налага да правят секс с всеки, за разлика от тези, които искат да са "забелязани".. И тук идва термина "девствена курвичка" Cool
    Така си е ве, напълно си прав.

нищо чудно

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    пфф аз чета заглавието на темата и си мисля, че се е случило нещо пък то...
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Трагедия...

Супер фен Аватара на gabi_94
    http://www.impulse.bg/photos/by/8137704/view/4574182 омг, вижте 2рия коментар, вижте и профила му тея малките съзнават ли кво правят...само за магистралата са
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    http://www.impulse.bg/photos/by/8137704/view/4574182 омг, вижте 2рия коментар, вижте и профила му тея малките съзнават ли кво правят...само за магистралата са
    Мили боже, тоя е болен :С

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Мили боже, тоя е болен :С
    aбе тоя профил не мисля че е реален
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Инкогнито
    Надявам се този наистина да не е такъв

youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Град
    у вас ;]
    to i az vidqh na 11 godishnata mi sestra profila v znih... hobi: kuponi po cqla nosht , interesi : mom4eta.. woww hem mi beshe smehno hem bqh uplashena
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

На тоя 34 годишния в профила в "приятели" ми е една съученичка от стария клас, пхахахах

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Дано един ден имам 2 момчета...
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от FelisDirus
    Моля те, не ги прави фешъни.
    Дано и аз имам момчета

Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    Моля те, не ги прави фешъни.
    Дано и аз имам момчета
    лично пребих брат си, след като започна да употребява пресата ми за коса

Град
    in ur dreams
    Направо си похабяват най-хубавите годинки с глупости . Сега му е времето да риташ в квартала, сега му е времето да обираш джанки, да играеш на стражари и апаши и други такива "остарели" екстри. А сега какво знаят тези дечица? Да висят на скайп и по импулс и разни такива. Не ми се говори направо . Много много жалко, ние сме имали много ценно нещо, а именно детство, такова каквото няма да имат идните поколения, много, много жалко...

Град
    Инкогнито
    какво лошо има да е ползва, та чак и на бой да налиташ ?

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    какво лошо има да е ползва, та чак и на бой да налиташ ?
    ахах, днеска пресата, утре - фон дьо тена и гланца за устни. после и дрехите..
    пък и не съм го счупила от бой. понашамарих го само

Град
    Инкогнито
    Ето нещо тематично :

Полумрак, приятна стая, мъж и жена. Жената казва настоятелно:
    - Хайде, миличък, хайде сваляй роклята ми ....сега и сутиена, хайде, хайде, по-смело ... и бикините ... и повече никога да не съм те видяла да обличаш моите неща!

Град
    Los Angeles
    Аз просто тва дето видях до сега немога да го коментирам тва са едни прости родители дето нямат контрол над 13 годишните си щекри курви малки
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

олеле...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си