.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 148 от общо 148
    Какви деца, какво нещо. На 9 играех с барбита пред блока с приятелки и не смеех да отида по далече от градинката пр другия блок, а тези ? ? ? .... Нямам думи..
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    http://www.impulse.bg/user/sladka_ligla_95 аз вече взех да се отчайвам...
    Кой е виновен? Мернах снимка, на която дете се снимало издупено, а отзад майката седнала на компютъра.
    Не ви ли писна да гледате другите

леле... какво става с днешнити "деца" ?

Цитирай Първоначално написано от vlubeno_momi4e***
    леле... какво става с днешнити "деца" ?
    ми гуворьят на И, явнуУуУ~~``_~!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от fashion90
    Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    http://www.impulse.bg/user/sladka_ligla_95 аз вече взех да се отчайвам...
    Кой е виновен? Мернах снимка, на която дете се снимало издупено, а отзад майката седнала на компютъра.
    Не ви ли писна да гледате другите
    Какво бе? Тая тема е направена специално за малките пикли по сайтовете. Почти всеки линк, който видях ме шашна, защото не съм свикнала, а на други хора може да не им направи впечатление. След време може да се предам и тези курвички да не ми правят и на мен впечатление (то знае ли човек )

Цитирай Първоначално написано от Corporatedesign
    ДОИП!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от n0x
    ДОИП!
    =D>
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от n0x
    ДОИП!
    =D>

Хахах е тва ме разби от профила на един малчуган няколко страници по назад в темата
    koito e metal rok ili emo da mi pi6e -4eta za6toto az sam tehen fen
    i obi4am mn mn mn ku4eta i kotki
    skypa mi e scorpio1530
    chalgajiite da si gledat rabotata zashtoto metalite she gi precakat
    Цитирай Първоначално написано от ClockworkOrange
    който не носи бели кецове,дрехи на фред пери и не шмърка амфетамин - да Омре.

Град
    Силистра
    хора...в днешно време повечето дребуси имат лаптопи,много гаджета..даже вече започнах да го приемам за нормално..толкова често се натъквам на такива неща... бтв..сега си чатя със малката ми сестра..която е на 7..и още едва чете..но в момента ми пише на бг..ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ !
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock

Хора, няма значение момче ли ще ви се роди, или момиче... Всичко зависи от това, как ще те възпитат.
    Ае няам думи просто...

Цитирай Първоначално написано от b0TiraL
    Хахах е тва ме разби от профила на един малчуган няколко страници по назад в темата
    koito e metal rok ili emo da mi pi6e -4eta za6toto az sam tehen fen
    i obi4am mn mn mn ku4eta i kotki
    skypa mi e scorpio1530
    chalgajiite da si gledat rabotata zashtoto metalite she gi precakat
    Ами , хъх, госпожата ми по музика ми каза , че съм "метълистка" , да взема да му пиша , а? Тц , тц , забавни са децата в днешно време.

Тя тази май е в топ 101 на сайта... Оня ден й попаднах. Ма не е нищо особено, дори изглежда по-малка от 13. Интересно ми е кой й ги е пращал тия СМС-и... сиг е богата.

Град
    Earth
    Абе ква е тая тенденция 9 годишна в импулс 13 годишни бащи въпроси във форума да му пуснали на 14 др тема пък аз съм на 13 правя свирки на приятеля си аз съм на 13 а тои на 18 да му пусна ли за секс скоро из нета бяха плъзнали някакви снимки на някакво момиче на 13 или 14 гола от импулс маи пак беше аве еи я да се събудите и да си гледате детството из фора му е пълно с теми стана гафа бремена ли съм да пия ли ескапел и теб подобни теми ами много бързо порасанаха за секс и поне да се предпазват поне да намали риска от нежелани последствия ДА СЕ ОСЪЗНАЕТЕ И ДА СИ ИЗЖИИВЕТЕ ДЕТСВОТО много сте малки за секс и тем подобни неща аз на 9 още играех с куклите а те днешните на 9 са големи
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Град
    Earth
    Къде отиде детството къде са летните ваканции прекарани с игри играта с воиници на фуники стражари и апаши къде останаха те защо днешните деца са така настроени да порастант толкова бързо
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от proFloras
    Къде отиде детството къде са летните ваканции прекарани с игри играта с воиници на фуники стражари и апаши къде останаха те защо днешните деца са така настроени да порастант толкова бързо
    да играта до посред нощ, гонитбите в квартала и си лягаш с единствената мисъл утре пак да станеш да си играеш

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    да играта до посред нощ, гонитбите в квартала и си лягаш с единствената мисъл утре пак да станеш да си играеш
    Правилно, братче!Ех, спомени!

Колкото до оная на снимката:
    Ба*и муцуната, ба*и мутацията!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Earth
    Аз съм момиче но това не ми пречеше да играя с момчетата

Аз съм момиче но това не ми пречеше да играя с момчетата
    Спомени, спомени. :P
    И пак бих се забавлявала като малко дете... оня ден играх с една приятелка на шах и... война.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Ехееей аз когато бях на 13 за пръв път ми прокараха нет

На мен на 12, но баща ми го спря, защото по новините бяха споменали за някви изнасилвания, заради мъже които заблуждавват малки деца.
    Та пусна ми го на 14 след това.

А колко съм играла на народна топка, дама, жумичка, гоненица, сляпа баба .... ей хубаво ми беше...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си