- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ааа Прическа !
До колкото виждам от снимките, косата ти е суха и опитва да се къдри.Тоест мисля, че ако пробваш първо с преса и след това сложиш бамбулките, където си ги слагаш редовно ще стане.Но не е ли малко къса?
ето полезно нещо^ =D> , може би но като е дълга неиска да стои така. Ще пробвам с преса значи, след половин месец ще порасне пак, тази снимка с розовото е настоящата ми дължина на косата
u btw: THINK PINK![]()
![]()
![]()
I wake up in the morning and I piss excellence.
на тази снимка с розовата блузи си ти така ли?
добрем
а какво точно искаш да си направиш косата и г/д ако можеш да ми опишеш или да качиш няква снимка ,както искаш да излежда косата ти
![]()
Е, гледай сега...момчето качи достатъчно, прегледай коментарите.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Е аз видях че е качил негови снимки,а аз сега не искам негови а няква снимка с прическата която би желал да има,за да му помогна![]()
Първоначално написано от titinkaa
Първоначално написано от japixloops
m?Първоначално написано от japixloops
Аха ясно еми ако иска да му е като на втората снимка може да си изправи леко косата с преса после леко ще я среше напред .... ще си я оформи ще пръсне малко лак за коса и готовоаз съм правила така едно момче,малко бавно стана,защото косата му беше с твърд косъм и бавно и трудно беше докато я изправя иначе стана точно както на втората снимка тва май е Дейвид Бекъм ако не се лъжа
![]()
здрасти на всички които пишат по темата.
japixloops ,на теб мога да ти предложа нещо относно косата ти,за да можеш да я оформяш по начина по който искаш.
подстрижката е най-важното разбира се - косата ти е плътна и чуплива,трябва да се оформи с бръснач за да можеш да се олекоти и да е податлива.
след това ти трябва специален стилизиращ продукт - design texturizer- нанася се на влажна коса преди сушенето, с него правиш косата лесна за оформяне и й придава лесно небрежен вид.
а за запазване на формата,използвай disconnecting modelating paste - моделираща паста - не омазнява и утежнява косата.
Лак не ти препоръчвам да използваш защото изсушава малко или много.
![]()
Супер инфо, а снимката на Дейвид Бекам не искам таква прическа, просто някои искаха подобие защото на 1вата не се вижда цялата прическа.
1.Какво представлява този бръснач?
2. Нещата които препоръча откаде да ги взема, и колко струват
и някой път престоявам с ваксата, защото на другия ден като стане мазна косата... не много мазна разбира се, се оформя по начина който горе доло искам. Както е тука
![]()
Еми земи ги от козметичен магазин там има всичкоА в прочем от къде си?
![]()
прическата е примерна,не е нужно всички да са като дейвид бекъм
подстригването с бръснач се прав от фризьора ,не препоръчвам проби вкъщи,иначе ефекта от него е по умекотена форма на прическата и лесна за оформяне коса,стига да е правилно направена .
нещата които ти препоръчах са на немската марка KEUNE се продават само в салони,не можеш да ги намериш в в магазините.
цената на оформящата паста е към 20 лв - 250 мл
текстурайзера е също толкова някъде но е голяма опаковка
продуктите са качествени и спокойно можеш да ги иползваш 2-3 месеца
ваксата омазнява и слепва косата,не е добре за този тип прическа
а пастата е по плътна и разделя и оформя,но не омазнява
продуктите са изпробвани![]()
нямам желание да харчя пари за тези работи, ще си остана небрежен
а относно, какво да ползвам за стилизиране на косата ми? Имам гел на Шварцкопф 17 лева, специален мъжки. Не ми върши особенно хубава работа, но става.
Мерси за вниманието момичета.
![]()
Абе чесно казано, без сърдити, сега като се загледах и до най-късото на косата ти, тя пак си се къдри.Първоначално написано от japixloops
Според мен прическата не е за теб или по-точно за типа на косата ти.
Виж тази - http://img2.timeinc.net/people/i/200...id_beckham.jpg
, пък и ще ти утива.
относно стилизирането ти казах за стилизиращата паста която като цена е подобна на гела който имаш,но геловете омазняват както ти казах![]()
Да, но нямам желание и възможност да харча яко пари, аа шегуваш ли се
Донер
просто попитах за друго мазило, което да не ми омазнява, изсушава косата
edit : наистина не мисля че ще ми отива, пък и ушичките ми не са толкова малки![]()
Пробвай..Първоначално написано от japixloops
ми според мен косата ти е къса отгоре за тая прическа...
иначе най-лесния начин е срясваш хубаво кичура, който ще ти е гребена, пръскаш стабилно (но не много - от 20 см разстояние и гледаш да не пръскаш в корена) с лак за коса и минаваш с преса нагоре, така че косата да остане вирната (ако имаш тънка преса за изправяне ще ти е най-лесно) та...изчакваш да изсъхне малко така вирната и после си я дооформяш както искаш...
А така и аз му казах така с преса и лак ама...Първоначално написано от merilin1
![]()
Тва са две различни неща-мъж с прическа и жена с гола глава,щото при жените не се постригват гола глава освен ако не им се налага заради някоя болест(няма да изтъквам коя),и друго е ако не е някоя луда или някоя метълка или квато си ще да е...А при мъжете кво му е лошото,освен че на някои им стои гейско,но на повечето им отива,а й поне момчетата също си мислят за външния вид,а не да е някъв рошльо и да върви по улиците като клошар.![]()