.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    ako sydq po sebe si na momichetata..no ima i drugo tochno togava si prolichava dali si obichal ili ne si...pyk i da si obichal PAK NE E IZVINENIE DA GO PREJIVQVASH TEJKO!STQGAITE SE HORA!...sveta ne svyrshva sled nqkva razdqla ;]]]

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от galenata
    Изощо не зависи от пола ..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Просто мъжете повече си крият чувстваа и изглежда все едно им минава по-бързо.
    Според мен моичетата преживяват по-бързо нещата. Ревем, тръшкаме се, сдухва ме се и тва около 2-3 месеца макс след което вече сме готови за ново начало.
    Това е което съм забелязала от познати, приятелки и въобще...
    На мен бързо ми мина.
    2 месеца след раздялата вече харесвах друг А чувствата ми към бившия ми бяха истински и исках да дойде с мен в Германия и даже за брак бяхме говорили (ХАХАХАХХААХ ) така че определено не е било нещо несериозно че да ми мине бързо. Може би е и въпрос на характер.
    А той милия в началото се првеше че не му пука, излизаше си, по едно време се зарибявал с няка друга разбрах ама всеки път като види сестра ми пита за мене и още страда макар че мина почти година от послдния път в който се видяхме. Чудя се на такива хора които се провалят живота и изпускат шансове заради глупости...

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    на този на който не му пукаа :P
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Град
    in my world!
    еми моята беше 9 мес най-дългата...ми за 1 ден ми мина на него обаче не
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Минава по-бързо на този, който е влагал по-малко чувства и надежди и този, който е бил причина за раздялата. За всяка ситуация е индивидуално, не може да се каже всеобщо правило.
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    Зависи от това кой кого е зарязал.Попринцип момичетата влезат в филми след раздяла и преиграват
    И това е вярно

тее и да страдат не показват според мене . . нали са момчета
    пак и има такива дет изобщо не им пука . . че бившата им страда или не .. всички страдат // момичетата повече сякаш!

Град
    NqKyDe TaM
    zavisi ot choveka.no vse pak na momchetata po-byrzo mai
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Който зарязал - не му пука

зарязаните, били те мъжки или женски, са вътре винаги...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    зависи кой си пие гинкоприма

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Този, на който чувствата му вече ги няма...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Много зависи кой колко е обичал партньора си. Аз съм портресена от това, че бившия ми е споделил с един приятел, че му е минало за 1 час след раздялата (ходихме 8 месеца). Давахме всичко от себе си, но той май е решил да се подиграе с мен накрая. Уфф май малко си отклоних
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Много зависи кой колко е обичал партньора си. Аз съм портресена от това, че бившия ми е споделил с един приятел, че му е минало за 1 час след раздялата (ходихме 8 месеца). Давахме всичко от себе си, но той май е решил да се подиграе с мен накрая. Уфф май малко си отклоних
    Ако беше казала,че те е забравил заради онова плашило (дъщерята на Марлена) щях да падна от стола от смях 100% не те е забравил ... Тия 8 месеца не се забравят толкова лесно,а и ти сама ми каза,че сте правили прекалено много неща заедно и просто няма начин

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Ако беше казала,че те е забравил заради онова плашило (дъщерята на Марлена) щях да падна от стола от смях 100% не те е забравил ... Тия 8 месеца не се забравят толкова лесно,а и ти сама ми каза,че сте правили прекалено много неща заедно и просто няма начин
    ТОЙ ИСКА ДА Я Ч*КА ПО НОЩНИЦА!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си