- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На кого му минава по-бързо след раздяла?
ako sydq po sebe si na momichetata..no ima i drugo tochno togava si prolichava dali si obichal ili ne si...pyk i da si obichal PAK NE E IZVINENIE DA GO PREJIVQVASH TEJKO!STQGAITE SE HORA!...sveta ne svyrshva sled nqkva razdqla ;]]]
Просто мъжете повече си крият чувстваа и изглежда все едно им минава по-бързо.
Според мен моичетата преживяват по-бързо нещата. Ревем, тръшкаме се, сдухва ме се и тва около 2-3 месеца макс след което вече сме готови за ново начало.
Това е което съм забелязала от познати, приятелки и въобще...
На мен бързо ми мина.
2 месеца след раздялата вече харесвах другА чувствата ми към бившия ми бяха истински и исках да дойде с мен в Германия и даже за брак бяхме говорили (ХАХАХАХХААХ
) така че определено не е било нещо несериозно че да ми мине бързо. Може би е и въпрос на характер.
А той милия в началото се првеше че не му пука, излизаше си, по едно време се зарибявал с няка друга разбрах ама всеки път като види сестра ми пита за мене и още страда макар че мина почти година от послдния път в който се видяхме. Чудя се на такива хора които се провалят живота и изпускат шансове заради глупости...![]()
на този на който не му пукаа :P![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
еми моята беше 9 мес най-дългата...ми за 1 ден ми мина на него обаче не
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Минава по-бързо на този, който е влагал по-малко чувства и надежди и този, който е бил причина за раздялата. За всяка ситуация е индивидуално, не може да се каже всеобщо правило.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Първоначално написано от vivteen
И това е вярно
тее и да страдат не показват според мене . . нали са момчета![]()
пак и има такива дет изобщо не им пука . . че бившата им страда или не .. всички страдат![]()
// момичетата повече сякаш!
![]()
zavisi ot choveka.no vse pak na momchetata po-byrzo mai![]()
![]()
![]()
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Който зарязал - не му пука
зарязаните, били те мъжки или женски, са вътре винаги...
Този, на който чувствата му вече ги няма...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Много зависи кой колко е обичал партньора си. Аз съм портресена от това, че бившия ми е споделил с един приятел, че му е минало за 1 час след раздялата (ходихме 8 месеца). Давахме всичко от себе си, но той май е решил да се подиграе с мен накрая. Уфф май малко си отклоних![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Първоначално написано от xplay
Ако беше казала,че те е забравил заради онова плашило (дъщерята на Марлена) щях да падна от стола от смях
![]()
![]()
100% не те е забравил ... Тия 8 месеца не се забравят толкова лесно,а и ти сама ми каза,че сте правили прекалено много неща заедно и просто няма начин
![]()
ТОЙ ИСКА ДА Я Ч*КА ПО НОЩНИЦА!Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]