- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- До 24 часа права коса без преса за изправяне ?!
Фризьорите на знаменитостите разкриват, че гладката и права коса все още е най-горещата тенденция в прическите. Но перфектно стилизираната, лъскава коса трудно се постига без много усилия, особено ако не сте знаменитост. За щастие, Schwarzkopf, експертът в грижата за коса, се притича на помощ. Новата линия Gliss Asia Straight е първата серия за грижа за коса, която може да изправи дори най-непокорните къдрици, като прави косата до 90% по-права без преса за изправяне.
Новата формула за интензивно възстановяване съдържа ценни растителни съставки – бамбуково мляко и екстракт от орхидея. Интензивната формула възстановява косата в дълбочина и изправя структурата на косъма – за перфектно права коса до 24 часа и спиращ дъха блясък.
Бамбукът е уникална натурална съставка, която идва от тропическите гори на Азия. Векове наред ценният натурален екстракт от бамбуково мляко се използва в азиатската народна медицина. Другата екзотична съставка е екстрактът от орхидея, използван през Средновековието за ободряване и като афродизиак. Сега този цветен екстракт е сред най-високо ценените и елегантни козметични, и се среща в най-луксозните овлажняващи кремове и разкрасяващи формули.
Новата козметична серия притежава изтънчен аромат, олицетворяващ женствеността и красотата.
реклама
Деликатните флорално-плодови нотки, които говорят за фина елегантност и хармония, са съчетани с мирис на сандалово дърво, ванилия, бял мускус и кедър.
Улавяйки страстта по лилавото през този сезон, новата серия се предлага в атрактивни лилави опаковки под формата на шампоан (250 мл), балсам (200 мл), изправящ крем (100 мл) и интензивна маска (200 мл).
Ето ги и цените:
Препоръчителни цени: шампоан – 5,59 лв.; балсам – 5,59 лв.; изправящ крем -6,89 лв.; маска – 9,39 лв.
Вие какво мислите?![]()
Да бе,я се събуди!
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ne znam.. vuzmojno e.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ако е вярно...Много добре ще е.
Ако някой е пробвал да пише...?![]()
Ni6to ne vi pre4i da opitate.. vse ne6to pravi vse pak na gliss ne6tata sa hubavi imam dosta tqhni. Ina4e dori i da ne izpravq pone miri6e hubavo. (:
Fall down seven times..
Stand up eight.
основно кремовете за изправяне съм забелязала, че втвърдяват косата и като сушиш със четка и сешоар се дърпа повече и оттам сигурно помагат за изправянето... те казват без преса, а сешоара ? едно хубаво изправяне с четка и сешоар трае 40 мин и затова време косата се пече до такава степен, че е равно на това от пресата....
Не е така,сешоарът е много по щадящ косата стига да можеш да го правиш правилно!А що се отнася до тези шампоани имаше подобна серия на нивея...никакъв ефект...поне върху моята коса.Възможно е този да е по-добър,но няма продукт,който да не уврежда косата изправяйки я до 90% ,просто реално погледнато е невъзможно!
Не е така,сешоарът е много по щадящ косата стига да можеш да го правиш правилно!А що се отнася до тези шампоани имаше подобна серия на нивея...никакъв ефект...поне върху моята коса.Възможно е този да е по-добър,но няма продукт,който да не уврежда косата изправяйки я до 90% ,просто реално погледнато е невъзможно!
дистрибутор ли си или![]()
![]()
Руса кукличка
е,няма лошо.Аз съм пробвала иначе продуктите на Gliss.ПОлзвала съм шампоана и маската за заздравяване.Косата ми стана по-гъста и наистина не забелязвам да цъфти толкова бързо ,както преди.Ето защо продуктите на Gliss са си доста известниПървоначално написано от bonbonkata011
![]()
Руса кукличка
Напълно възможно,но само,че с продуктите за изправяне на Londastyle,аз мога да гаранирам,че и без преса става,даже много повече от 24 часа.
Да бе .. жестоко се съмнявам в тея работи ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ами трябва да пробваш,моята коса се задържа права от къпане на къпане,рядко ползвам пресата,а това е все едно си използвал преса,само ,че косата стои естествено.Първоначално написано от sladka__droga
Може би си права , но аз преди бях пробвала нещо подобно и имаше нулев ефект .. НИКАКВА разлика простоПървоначално написано от SoFarSoG00d
може и да си е до косата ,, де да знам ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Дрън,дрън та пляс....
Не си ли заиграят сешоара и пресата,ефекта за идеално права коса е нулев.
козметиката на gliss е добра .но е много важен момента за избор на правилен продукт според типа коса. аз препоръчвам шампоан и флуид за права коса,след това само издухване със сешоар на пръсти ще свърши останалото.
кремовете и балсамите за изправяне могат да омазнят допълнително мазната коса..![]()
Днес си купих тази маска ....![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Може би ще има ефект ако се използва цялата серия-маска, балсам, шампоан, едва ли само 1 продукт ще помогне.
raia338, като я пробваш пиши какъв е резултата![]()
Здравейте! Преди два дни си купих GLISS шампоан за изправяне, GLISS балсам за изправяне и GLISS изправящ крем в комплект. Използвах ги и трите едно след друго както пишеше. Изсуших си косата, погледнах се в огледалото и видях, че няма никаква разлика от преди с косата ми! Косата ми си беше същата .. начупена отдолу! Мислех си че ще подейства, защото използвах и трите .. но няма никакъв ефект. Не знам дали е само моята коса е така, но мисля, че ефект няма!![]()
Абсолютно.Първоначално написано от BoCupycake
Неслучайно всичко придобива форма на висока температура - металите се коват в огън, right?
Никакъв шанс да стане просто. Ако можеше, щяхме ли да си горим косите и после да си купуваме ен на брой възстановяващи маски/шампоани/балсами?