.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

До 24 часа права коса без преса за изправяне ?!

Фризьорите на знаменитостите разкриват, че гладката и права коса все още е най-горещата тенденция в прическите. Но перфектно стилизираната, лъскава коса трудно се постига без много усилия, особено ако не сте знаменитост. За щастие, Schwarzkopf, експертът в грижата за коса, се притича на помощ. Новата линия Gliss Asia Straight е първата серия за грижа за коса, която може да изправи дори най-непокорните къдрици, като прави косата до 90% по-права без преса за изправяне.

Новата формула за интензивно възстановяване съдържа ценни растителни съставки – бамбуково мляко и екстракт от орхидея. Интензивната формула възстановява косата в дълбочина и изправя структурата на косъма – за перфектно права коса до 24 часа и спиращ дъха блясък.

Бамбукът е уникална натурална съставка, която идва от тропическите гори на Азия. Векове наред ценният натурален екстракт от бамбуково мляко се използва в азиатската народна медицина. Другата екзотична съставка е екстрактът от орхидея, използван през Средновековието за ободряване и като афродизиак. Сега този цветен екстракт е сред най-високо ценените и елегантни козметични, и се среща в най-луксозните овлажняващи кремове и разкрасяващи формули.

Новата козметична серия притежава изтънчен аромат, олицетворяващ женствеността и красотата.

реклама
    Деликатните флорално-плодови нотки, които говорят за фина елегантност и хармония, са съчетани с мирис на сандалово дърво, ванилия, бял мускус и кедър.
    Улавяйки страстта по лилавото през този сезон, новата серия се предлага в атрактивни лилави опаковки под формата на шампоан (250 мл), балсам (200 мл), изправящ крем (100 мл) и интензивна маска (200 мл).

Ето ги и цените:
    Препоръчителни цени: шампоан – 5,59 лв.; балсам – 5,59 лв.; изправящ крем -6,89 лв.; маска – 9,39 лв.

Вие какво мислите?
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Супер фен Аватара на dead_princess
    Съмнява ме..90% ..

Да бе,я се събуди!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

И аз не съм убедена дали действа и за т'ва и питах де...

Супер фен Аватара на iPurple
    Ne znam.. vuzmojno e.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    Пловдив
    Ако е вярно...Много добре ще е.

Ако някой е пробвал да пише...?

Супер фен Аватара на iPurple
    Ni6to ne vi pre4i da opitate.. vse ne6to pravi vse pak na gliss ne6tata sa hubavi imam dosta tqhni. Ina4e dori i da ne izpravq pone miri6e hubavo. (:
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    Plovdiv
    основно кремовете за изправяне съм забелязала, че втвърдяват косата и като сушиш със четка и сешоар се дърпа повече и оттам сигурно помагат за изправянето... те казват без преса, а сешоара ? едно хубаво изправяне с четка и сешоар трае 40 мин и затова време косата се пече до такава степен, че е равно на това от пресата....

Цитирай Първоначално написано от merilin1
    основно кремовете за изправяне съм забелязала, че втвърдяват косата и като сушиш със четка и сешоар се дърпа повече и оттам сигурно помагат за изправянето... те казват без преса, а сешоара ? едно хубаво изправяне с четка и сешоар трае 40 мин и затова време косата се пече до такава степен, че е равно на това от пресата....
    +1

Не е така,сешоарът е много по щадящ косата стига да можеш да го правиш правилно!А що се отнася до тези шампоани имаше подобна серия на нивея...никакъв ефект...поне върху моята коса.Възможно е този да е по-добър,но няма продукт,който да не уврежда косата изправяйки я до 90% ,просто реално погледнато е невъзможно!

Не е така,сешоарът е много по щадящ косата стига да можеш да го правиш правилно!А що се отнася до тези шампоани имаше подобна серия на нивея...никакъв ефект...поне върху моята коса.Възможно е този да е по-добър,но няма продукт,който да не уврежда косата изправяйки я до 90% ,просто реално погледнато е невъзможно!

Град
    Велико Търново
    дистрибутор ли си или
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    дистрибутор ли си или
    Не просто ми се мерна това и реших да направя темичка малко да обсъждаме

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от bonbonkata011
    дистрибутор ли си или
    е,няма лошо.Аз съм пробвала иначе продуктите на Gliss.ПОлзвала съм шампоана и маската за заздравяване.Косата ми стана по-гъста и наистина не забелязвам да цъфти толкова бързо ,както преди.Ето защо продуктите на Gliss са си доста известни
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от bonbonkata011
    дистрибутор ли си или
    е,няма лошо.Аз съм пробвала иначе продуктите на Gliss.ПОлзвала съм шампоана и маската за заздравяване.Косата ми стана по-гъста и наистина не забелязвам да цъфти толкова бързо ,както преди.Ето защо продуктите на Gliss са си доста известни
    Да продуктите на Gliss са мн.добри!

Град
    Wonderland
    Напълно възможно,но само,че с продуктите за изправяне на Londastyle,аз мога да гаранирам,че и без преса става,даже много повече от 24 часа.

Да бе .. жестоко се съмнявам в тея работи ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Ами трябва да пробваш,моята коса се задържа права от къпане на къпане,рядко ползвам пресата,а това е все едно си използвал преса,само ,че косата стои естествено.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Ами трябва да пробваш,моята коса се задържа права от къпане на къпане,рядко ползвам пресата,а това е все едно си използвал преса,само ,че косата стои естествено.
    Може би си права , но аз преди бях пробвала нещо подобно и имаше нулев ефект .. НИКАКВА разлика просто може и да си е до косата ,, де да знам ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Дрън,дрън та пляс....
    Не си ли заиграят сешоара и пресата,ефекта за идеално права коса е нулев.

козметиката на gliss е добра .но е много важен момента за избор на правилен продукт според типа коса. аз препоръчвам шампоан и флуид за права коса,след това само издухване със сешоар на пръсти ще свърши останалото.
    кремовете и балсамите за изправяне могат да омазнят допълнително мазната коса..

Повече от фен
    Днес си купих тази маска ....
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Може би ще има ефект ако се използва цялата серия-маска, балсам, шампоан, едва ли само 1 продукт ще помогне .

raia338, като я пробваш пиши какъв е резултата

Здравейте! Преди два дни си купих GLISS шампоан за изправяне, GLISS балсам за изправяне и GLISS изправящ крем в комплект. Използвах ги и трите едно след друго както пишеше. Изсуших си косата, погледнах се в огледалото и видях, че няма никаква разлика от преди с косата ми! Косата ми си беше същата .. начупена отдолу! Мислех си че ще подейства, защото използвах и трите .. но няма никакъв ефект. Не знам дали е само моята коса е така, но мисля, че ефект няма!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Дрън,дрън та пляс....
    Не си ли заиграят сешоара и пресата,ефекта за идеално права коса е нулев.
    Абсолютно.
    Неслучайно всичко придобива форма на висока температура - металите се коват в огън, right?
    Никакъв шанс да стане просто. Ако можеше, щяхме ли да си горим косите и после да си купуваме ен на брой възстановяващи маски/шампоани/балсами?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си