- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex за една вечер???????
![]()
![]()
....... един ден той ме намери в скупето (което беше доста странно) и си каза направо, че си иска само един сех. Чудех се и ясе още се чудя как да постъпя.. сладък е ,красив е, но май няма смисъл от такива филми а ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.познавам го от преди това , но супер бегло (бяхме в една компания за известно време )
Ако не се познавате,рискуваш да попаднеш на психопат-изнасилвач,дето нарязва жертвите си след като са преспали с него (:
Не бе незнам ся ти си знаеш..ма така срещи от скайп е опасничко (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
важно е да си напълно наясно,че го правиш с него само за една вечер и да не си даваш после някакви напразни надежди,защото всичко е просто за една вечер.ти си решаваш
Щом не се познавате... нз... по-добре е да не рискуваш... но ти си знаеш.Ако толкова много ти се иска да го направиш- направи го![]()
съгласен съм със тебПървоначално написано от seduction1mplex
Ако не го познаваш,по-добре недей.Както казаха по-горе,не знаеш какъв е,а по скайп може и за Брад Пит да ти се представи.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
6tom ne se poznavate vinagi ima riskove ,no puk nqma ni6to lo6a v sexa za edna no6tnai-mn posle da te narekut kyrva
puk koito ne my iznasq na paladka
![]()
Пиши по-грамотно...може да ти се хване,някой по-добъра...да и мисли с главата си :P .
Сама си решаваш,но мнението ми е че е доста глупаво да си легнеш с човек когото не познаваш![]()
Аз съм ЗА секса за една нощ , но ако е с твой приятели или човек , който поне да познаяаш ... Така недей да се доверяваш.. Да не стане некоя беля ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
мерси много {}{}{}.. аз не казах точно ,познавам го но много бледо и никога до този момент той не е контактувал с мене, а изведнъж цял сериал стана ... мерси все пак многооооо![]()
![]()
![]()
![]()
..nedei po skype...prekaleno riskovano;]]]ako shte e seks za edna nosht nai-dobre e neplaniraniq...obache s tva momche ot skype.. mnogo typo pyk i riskovano!
Е Боби ще се откажа да ходя лятото на море с тебПървоначално написано от x3eme
Ще вземеш и ти да се окажеш някой психопат и к'во ще правя после
![]()
![]()
![]()
По темата:Толкова малко момчета ли познаваш,че си готова да легнеш с НЕПОЗНАТ?!Нито го знаеш к'ъв е,нито дали няма някоя болест ...ако питаш мен хич не се занимавай с тоя
![]()
Стегни се малко бе как с непознат те хората се чудят как да предпазят децата даваха наскоро документален филм по бтв кво ли не казват ти секс ще правиш според мен е много тъпо, но ти си решаваш все пак си е твой живота.Иначе ся ако например отидеш някъде и се запознаеш с някой и си сигурна че няма да те утрепе или нещо такова може секс за 1 вечер и на другия ден чао бате не те познавам повече ....
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
еми ако искаш и ти само секс-давай,ко не-по-добре недей
I can't stop myself from loving you <3
Тука някакви психопати, нарязвания, болки кфи са тия простотии бре мно анимационни филмчета гледате ха...
Категорично против секс за 1 вечер, но избора си е твои тебе ще ч..ат не мене...![]()
All under heaven........
Тука някакви психопати, нарязвания, болки кфи са тия простотии бре мно анимационни филмчета гледате ха...
Категорично против секс за 1 вечер, но избора си е твои тебе ще ч..ат не мене...![]()
All under heaven........
АбсолютноПървоначално написано от sweetchef
![]()
За Една вЕчер е Яко! Но Поне малко от малко да го познаваш , Кво предсавлява!!Първоначално написано от rusova
![]()
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
не я нападайте така момичето каза,че няколко пъти го е виждала,но не са общували явно са били в обща компания.може да поразпита за него или първо да поизлязат няколко пъти за да се увери че не е някъв мръсник
tvoq rabota ma ako 6te e samo za seksa imai navpredvid 4e moje da se razdranka ako teb tova te pritesnqva.Ina4e nqma ni6to lo6o za pr za seks v moment na zati6ieПървоначално написано от rusova
![]()
![]()
прецени си ..ако те привлича давай![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....