.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

sex за една вечер???????

....... един ден той ме намери в скупето (което беше доста странно) и си каза направо, че си иска само един сех. Чудех се и ясе още се чудя как да постъпя.. сладък е ,красив е, но май няма смисъл от такива филми а ?

P.S.познавам го от преди това , но супер бегло (бяхме в една компания за известно време )

Ти си решаваш.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на GerYy

Re: sex за една вечер???????

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от rusova
    ....... един ден той ме намери в скупето (което беше доста странно) и си каза направо, че си иска само един сех. Чудех се и ясе още се чудя как да постъпя.. сладък е ,красив е, но май няма смисъл от такива филми а ?
    Избора си е твой мацка!

Град
    Пловдив
    Ако не се познавате,рискуваш да попаднеш на психопат-изнасилвач,дето нарязва жертвите си след като са преспали с него (:
    Не бе незнам ся ти си знаеш..ма така срещи от скайп е опасничко (:
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    важно е да си напълно наясно,че го правиш с него само за една вечер и да не си даваш после някакви напразни надежди,защото всичко е просто за една вечер.ти си решаваш

Щом не се познавате... нз... по-добре е да не рискуваш... но ти си знаеш.Ако толкова много ти се иска да го направиш- направи го

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от seduction1mplex
    Ако не се познавате,рискуваш да попаднеш на психопат-изнасилвач,дето нарязва жертвите си след като са преспали с него (:
    съгласен съм със теб

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ако не го познаваш,по-добре недей.Както казаха по-горе,не знаеш какъв е,а по скайп може и за Брад Пит да ти се представи.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

6tom ne se poznavate vinagi ima riskove ,no puk nqma ni6to lo6a v sexa za edna no6t nai-mn posle da te narekut kyrva puk koito ne my iznasq na paladka

Пиши по-грамотно...може да ти се хване,някой по-добър а...да и мисли с главата си :P .

Ти си решаваш но според мен после ще съжаляваш.

Сама си решаваш,но мнението ми е че е доста глупаво да си легнеш с човек когото не познаваш

Аз съм ЗА секса за една нощ , но ако е с твой приятели или човек , който поне да познаяаш ... Така недей да се доверяваш .. Да не стане некоя беля ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

:)))))))

мерси много {}{}{}.. аз не казах точно ,познавам го но много бледо и никога до този момент той не е контактувал с мене, а изведнъж цял сериал стана ... мерси все пак многооооо

..nedei po skype...prekaleno riskovano;]]]ako shte e seks za edna nosht nai-dobre e neplaniraniq...obache s tva momche ot skype.. mnogo typo pyk i riskovano!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от seduction1mplex
    съгласен съм със теб
    Е Боби ще се откажа да ходя лятото на море с теб Ще вземеш и ти да се окажеш някой психопат и к'во ще правя после

По темата:Толкова малко момчета ли познаваш,че си готова да легнеш с НЕПОЗНАТ?!Нито го знаеш к'ъв е,нито дали няма някоя болест ... ако питаш мен хич не се занимавай с тоя

Голям фен Аватара на scyLLa
    Стегни се малко бе как с непознат те хората се чудят как да предпазят децата даваха наскоро документален филм по бтв кво ли не казват ти секс ще правиш според мен е много тъпо, но ти си решаваш все пак си е твой живота.Иначе ся ако например отидеш някъде и се запознаеш с някой и си сигурна че няма да те утрепе или нещо такова може секс за 1 вечер и на другия ден чао бате не те познавам повече ....
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

еми ако искаш и ти само секс-давай,ко не-по-добре недей
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    В тъмното!
    Тука някакви психопати, нарязвания, болки кфи са тия простотии бре мно анимационни филмчета гледате ха...
    Категорично против секс за 1 вечер, но избора си е твои тебе ще ч..ат не мене...
    All under heaven........

Град
    В тъмното!
    Тука някакви психопати, нарязвания, болки кфи са тия простотии бре мно анимационни филмчета гледате ха...
    Категорично против секс за 1 вечер, но избора си е твои тебе ще ч..ат не мене...
    All under heaven........

Цитирай Първоначално написано от sweetchef
    Сама си решаваш,но мнението ми е че е доста глупаво да си легнеш с човек когото не познаваш
    Абсолютно

P.S.познавам го от преди това , но супер бегло (бяхме в една компания за известно време )
    За Една вЕчер е Яко! Но Поне малко от малко да го познаваш , Кво предсавлява!!
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    не я нападайте така момичето каза,че няколко пъти го е виждала,но не са общували явно са били в обща компания.може да поразпита за него или първо да поизлязат няколко пъти за да се увери че не е някъв мръсник

tvoq rabota ma ako 6te e samo za seksa imai navpredvid 4e moje da se razdranka ako teb tova te pritesnqva.Ina4e nqma ni6to lo6o za pr za seks v moment na zati6ie

прецени си ..ако те привлича давай
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си