- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- космите по гърба и раменете
Пречат ли космите на гърба и раменете ? имам предвид в интимните отношени
е това е малко гнусничко да имаш косми там
виждал съм на плажа доста хора със косми по раменете и по гърба.....адски гадно ми изглежда,но това е моята гледна точка
много жени се възбуждат от по окосмени мъже така едва ли е кой знае какъв проблем
по раменете ми звучи гнусно но по гърба много момчета имат нищо лошо няма според мен
не мисля, че са такъв проблемИма момичета, които ги намират за сладки
Вече и на момчетата ли е забранено да бъдат естествени?
аз не мисля че са нещо толкова страшно ... в днешно време има всякакви методи за премахването на нежелани окосмени зони за тези които не им харесва ...
@-->---
М чесно казано не са най-приятната гледка,но не е кои знае какъв проблем![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
в моя клас има момче , което си има косми по кръста и раменете..но не се притеснява от това...както ти не трябва да се притесняваш..махай ги с машинката или на кола маска иди ако ти се занимава.. ноо.. ако се притесняваш , че няма да си хванеш гадже зареди тях..не се безпокой ... имал си е достатъчно момичета![]()
Защо трябва да пречат? ... Като му е хубаво на момичето, едва ли ще започне да мисли за космите![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
PLuScHeTo
Мега фен
Местожителство: V MoQtA StAq Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 10:29 am Заглавие:
Защо трябва да пречат? ... Като му е хубаво на момичето, едва ли ще започне да мисли за космите
![]()
![]()
Всеки си има мнениеПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Зависи от партньорката ти....ако на нея не и пречат,тогава не пречат.Принципно ако са много гъсти ,големи косми трябва да се прибегне към фотоепилация,другите методи са неефикасни.
Първоначално написано от chaotic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Защо да пречат? ако ти харесваш дадения човек и той има косми и ко? няма да тръгнеш с него или няма да правиш секс с него зарад космите му така ли?Първоначално написано от ilovetanq
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Всичко зависи от вкуса на партньорката.