.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Скъсан презерватив спешно ???

Преди 24 часа правих секс с приятелката си на 2 тек се скъса презерватива и аз сварших в нея.Има ли вероятност да забременее и каква е тя?Веднага след това и казах да се промие обилно с вода? Има ли шанс да забременне след като се изми обилно и това беше 2 тек количеството на спермата е мн по малко ? МОЛЯ Помогнете спешно?

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Офффф никакво промиване с вода или с газирани неща или олио зехтин оцет , пъхане на аспирин , джоджан НЕ ПОМАГАТ !!! Свършил си в нея , малко - немалко сперма ИМА шанс , хич незнам зщо седиш тука в тоя форум , ами не тичаш ВЕДНАГА да купиш хапчета , ако не искаш да ставаш татко...
    Мне сериозно , да не те шашкам , ама шанс има хич не се заблуждавай!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ескапел - около 30лв, има го във всяка аптека.
    ВЕДНАГА!
    Тъй като гледам едва ли ще знаеш дали е била в овулация или някакви подробности около цикъла й така че най-добре веднага хапчета.

не е била в овулация цикъла и е на 18 а овулация е 2-3 дена преди цикъла нали така? При този случей какв ще е шанса

Пич, нищо лично, но защо правите нещо, без дори и да имате най-обща сексуална култура???

Овулация е момента, когато една жена има възможност да забременее, казано по най-прост начин. А по-сложен начин би звучало така: Процеса на пукане на доминантен фоликул и освобождаването на яйцеклетката от него се нарича “овулация”

Ако искаш да се пообразоваш малко пиши в Уикипедия "овулация" и ще ти излезе доста обстойна статия по въпроса какво е овулация.

Но аз на кратко бих ти казал, че овулацията настъпва средно две седмици преди или след деня на цикъла (зависи от гледната точка, дали гледаш назад или напред във времето), демек горе-долу в средата между два цикъла. След като казваш, че цикъла на приятелката ти е бил на 18, това значи, че овулацията би трябвало да и е на 1 февруари. Но не винаги един цикъл е абсолютно точен, така че, като нищо може овулацията и да бъде на 30 януари (демек вчера, което се пада точно след като сте правили секс) или на 3 февруари. Значи има много голям шанс да забременее... Ако не искаш да ставаш баща, ОЩЕ СЕГА отиваш до най-близката работеща аптека и купуваш Ескапел (както казаха преди мен, струва около 30 лева).

Съжелявам за грубия тон, но просто много се дразня, когато някой е тръгнал да прави секс, а всъщност няма и грам сексуална култура...

Между другото, ако не е твърде личен въпроса, може ли да споделиш на колко си години, а също и приятелката ти...

Айде и умната!

Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Офффф никакво промиване с вода или с газирани неща или олио зехтин оцет , пъхане на аспирин , джоджан НЕ ПОМАГАТ !!! Свършил си в нея , малко - немалко сперма ИМА шанс , хич незнам зщо седиш тука в тоя форум , ами не тичаш ВЕДНАГА да купиш хапчета , ако не искаш да ставаш татко...
    Мне сериозно , да не те шашкам , ама шанс има хич не се заблуждавай!

+1

Супер фен Аватара на kindergarden
    как ше се промие

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от niksan233
    не е била в овулация цикъла и е на 18 а овулация е 2-3 дена преди цикъла нали така? При този случей какв ще е шанса
    Търгнал да прави секс, а не знае какво е цикъл и какво менструация и най-важното- какво да прави при гаф.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Wonderland
    Естествено,че има шанс и то много,много голям.

Град
    L.A. \ Moscow
    ИДИОТ
    Raise your fist!

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    ВЕДНАГА!
    Тъй като гледам едва ли ще знаеш дали е била в овулация или някакви подробности около цикъла й така че най-добре веднага хапчета.
    +1
    +2
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    Go Skate Day ! ! !
    ВЕДНАГА!
    +1
    +2
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Peturcho
    Момчето ти каза каквото трябваше да се каже,едва ли има още нещо да се добави.Успех.

Град
    In the middle of Nowhere
    Оффф писна ми вее Какво питате нас ?! Мислиш ли ,че ако сдеш във форума ще се оправи сичко...През 2 теми сигурно има съвсем същата е спрете се бе
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

пич овулацията не е така :Д
    и моя съкъл беше по рова време и овулацията се пада точно сега, тия дни .. моята мина за нейната не знам, не можеш така да го сметнеш, тя сама трябва да познава тялото си, за д усети кога е в овулация Има един портал "Зачатие" там е обяснено много добре а и има хубав календа, на който автоматично ти излиза г/д деня, в който и е овулацията, но както казах, това не е гаранция, че кат по часовник, ще и дойде точно тогава :Р, тя трябва да познава как реагира тялото и

Отидете за хапче

Най-добрия вариант в случая е хапче..

Re: Скъсан презерватив спешно ???

Преди 24 часа правих секс с приятелката си на 2 тек се скъса презерватива и аз сварших в нея.Има ли вероятност да забременее и каква е тя?Веднага след това и казах да се промие обилно с вода? Има ли шанс да забременне след като се изми обилно и това беше 2 тек количеството на спермата е мн по малко ? МОЛЯ Помогнете спешно?
    Било е спешно.. навреме се сетихте.. след 24 часа..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    има вероятност да забременее не знаеш ли,че бебетата стават точно така?ми освен да вземете хапче за спешна контрацепция не виждам друго решение

Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    ВЕДНАГА!
    +1
    +2
    +3

аз съм на 18 тя на 16.Каква сексуална култура ще ми помогне като се скъса презерватива точно тогава когато не трябва.Тва за ескапел го знам ама не е ли вредно. Каквото е само да сме живи и здрави.Щом ми е писано да ставам баща нема начин да избягаш от съдбата!!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Миенето с вода няма как да помогне, ако е попаднала сперма във влагалището и, тя е доста навътре...
    Нека пие Ескапеле, за да не станат евентуални гафове...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Wonderland
    аз съм на 18 тя на 16.Каква сексуална култура ще ми помогне като се скъса презерватива точно тогава когато не трябва.Тва за ескапел го знам ама не е ли вредно. Каквото е само да сме живи и здрави.Щом ми е писано да ставам баща нема начин да избягаш от съдбата!!!!
    Не е така,нека гажето ти да пие хапче,а другия път ще внимавате,не се чуди да пие ли или не,ами давайте,защото времето тече,а на 18 годин си,тя на 16 не е подходяща възраст за бебе нали?

dobre za kvo zadavash takiva vapros.. mn qsno che moje da zabremenee egati drugiq pat da si smenish prezervativa..
    I'm the one Love me ...

Еми питам да видя не вярвам само на мен да се е случвало?Проверявам как действат другите хора.И горе долу да знам шанса какъв е малък или голям.Естествени знам че има шанс.Пак за презервативите уж спортекса ги водят за качествени. Тест за бременност колко време се прави след този случей?

Град
    Wonderland
    Еми питам да видя не вярвам само на мен да се е случвало?Проверявам как действат другите хора.И горе долу да знам шанса какъв е малък или голям.Естествени знам че има шанс.Пак за презервативите уж спортекса ги водят за качествени. Тест за бременност колко време се прави след този случей?
    Ами тестът се прави в по-късен етап,в смисъл може да го направи след седмица някъде,ама пък хапчето е по-добро решение,понеже няма да се стигне до аборт.Аз ако бях на ваше място бих взела хапче,понеже рискът е доста голям...но вие си решавате кой е най-доброто решение и дали сте готови да поемете евентуалните последици.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си