.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Бижута за бала

Понеже има тема за рокли, мисля че не е зле да има и за бижута

http://owswarovski.com/site/?gclid=C...FQVMtAodH3OWZA

натъкнах се на сайт на сваровски и има интересни неща
    само ме притеснява, че колиетата не са златни и след време може да се прецакат

Вие решихте ли какви ще са ви бижутата? Поствайте снимки

Град
    Инкогнито
    Принципно първо се избира роклята и след това според нея бижутата
    Защо трябва да са златни има много хубави от сребро

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз не си падам по златото,така че ще си взема нещо сребърно...вманиачена съм на тема обеци,но в този сайт изобщо не ми харесаха,а и някой не си заслужават цената...ам нали са Сваровски
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

защото обичам повече златото и държа бижутата да са златни
    а относно роклята - аз знам вече с каква рокля ще съм, а някои съфорумки дори са си купили

Град
    Инкогнито
    Тък е момента да се покажеш с роклята и да те оценя професионално
    А нали знаеш че големият кич е грозен ?

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз не си падам по златото,така че ще си взема нещо сребърно...вманиачена съм на тема обеци,но в този сайт изобщо не ми харесаха,а и някой не си заслужават цената...ам нали са Сваровски
    Да, между другото разгледах по-обстойно сайта и повечето неща са дори грозновати.. а и колко са Сваровски.. един господ знае. В камъка трябва да се оформя нещо като лебедче ако е Сваровски.
    А то по принцип не е и камък, а стъкло, направено по много специфичен начин от някакъв учен, чиито отблясъци много напомнят тези на диамант. Затова и цената на тези камъни е ниска - защото на практика това са стъкла.

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Тък е момента да се покажеш с роклята и да те оценя професионално
    А нали знаеш че големият кич е грозен ?
    още не са ми я ушили, но съм избрала модел и цвят
    за кич и дума да не става - роклята ще е семпла, ще акцентирам на други неща

Град
    Инкогнито
    Ами аз лично харесвам по-семплите и изчистени неща Според мен 1 хубава рокля и ланец (ама не като на мутра ами фин) на който да има примерно буквичка, а защо не и име, и може би и 1 гривна. Обиците се подразбират :Д

моите са подарък от пиятеля ми а обеците и пръстена от на'ще

http://www.jivotno.com/wild-angel

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    Да, между другото разгледах по-обстойно сайта и повечето неща са дори грозновати.. а и колко са Сваровски.. един господ знае. В камъка трябва да се оформя нещо като лебедче ако е Сваровски.
    А то по принцип не е и камък, а стъкло, направено по много специфичен начин от някакъв учен, чиито отблясъци много напомнят тези на диамант. Затова и цената на тези камъни е ниска - защото на практика това са стъкла.
    бтв сваровски не са стъкла, а са кристали. а сайта, който си дала не е към бижутерията на сваровски, а на Оливър Уебър (бижута пак с кристала и т.н)..и пак бтв не знам защо си мислиш, че сваровски са евтини?
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

+1

-=-

Хахах много е грозно, тъпо и смешно като някои тръгнат с имитации на злато, ма то си личи бе.. ;д;;д;д

Или носи там някакво сребро за същите пари, няма смисъл да се надскачаш по смешен начин.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    +1

-=-

Хахах много е грозно, тъпо и смешно като някои тръгнат с имитации на злато, ма то си личи бе.. ;д;;д;д

Или носи там някакво сребро за същите пари, няма смисъл да се надскачаш по смешен начин.
    и къде съм казала, че ще съм с ИМИТАЦИЯ на злато???

Цитирай Първоначално написано от YourFavoriteMistake
    Цитирай Първоначално написано от _princess_
    бтв сваровски не са стъкла, а са кристали. а сайта, който си дала не е към бижутерията на сваровски, а на Оливър Уебър (бижута пак с кристала и т.н)..и пак бтв не знам защо си мислиш, че сваровски са евтини?
    знам много повече за Сваровски от теб, защото съм правила проучване на тази тема и презентация пред голяма аудитория - и да - 700лв не е много за камък. В сравнение с диаманта си е евтино.
    Исках да ви покажа този сайт, можеше да ви хареса нещо, вие подред започнахте да ме нападате. Ваша си работа

С такова впечатление останах, или съм смесил темите.
    Пък и по принцип това съм забелязъл, че се прави.

Може би от този сайт на сваровки така ми изглеждат. Пък и съм разглеждал точно на тази фирма имитации.

Няма значение, явно не искате мнения в женските теми, което е странно..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    С такова впечатление останах, или съм смесил темите.
    Пък и по принцип това съм забелязъл, че се прави.

Може би от този сайт на сваровки така ми изглеждат. Пък и съм разглеждал точно на тази фирма имитации.

Няма значение, явно не искате мнения в женските теми, което е странно..
    Дори не знаех, че не си жена :P не че не искам мъжки мнения, даже напротив. Ала относно имитацията - няма такова нещо

Град
    Wonderland
    Моят бал мина отдавна,но от личен опит ви казвам момичета,недейте да изпадате в подробности и да издребнявате като избирате бижута,вземете си нещо,което ви харесва,ще може да носите и след това,да не е натруфено и някак си да отговаря на вашата личност.Според мен за предпочитане е среброто.

Мега фен
    Град
    София
    Бях с по- големи очаквания за този сайт( може би заради името). На мен нищо не ми хареса от него =/ Заради роклята, която си избрах, бижутатат трябва да са сребърни(слава Богу) с нещо червено(камък). Вече си харесах едни в ел градо и най- вероятно с тяп ще съм. А иначе и според мен златното ако не е нежно е кичозно и изглежда еФтино.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз за бала импровизиах.единствено си купих един голяям медальон сол ключ и сега не го свалям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си