- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЛИЛАВ ЛАК
здр. на вс.
искам да ми препоръчате марка и номер на лак - патладжанено лилаво (много тъмно) но да няма брокат (да не е перлен) мерси![]()
искам вие![]()
Ами на Impala-26, но е много тъмен![]()
Someone somewhere is made for you !
be otidi v nqkav magazin.Razgleday.Nqma kak da ne nameri6
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Не е много тъмен. Даже ако авторката иска точно патладжанено лилаво 26 ще й е светъл... но определено мога да кажа, че това е цвета номер 1 за мен.Първоначално написано от TheCinderella
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
GoldenRose 56 в момента съм с такъв,страхотен ее![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Хаха.Първоначално написано от fruitshine
![]()
На Боржуа има.
Manhatan имат точно такъв цвят,но номера не го знам.Лака е супер на цвят и е много издръжливАз много го харесвам-един от любимите ми е
Seventeen
Мързел, мързеееел, се нарича това, съгражданке.Първоначално написано от varnen4e
![]()
Аз имам един доста тъмен на Перфект и хубав, но номер не мога да ти кажа в момента.
Това, което е лесно, не е интересно.
На Голден Роуз ама сега не мога да ти кажа номер,защото го има една фр в понеделник ще я питам и ще ти кажа,иначе на Голден Роуз са мн хубави аз само такива лакове ползвам![]()
Impala 19-мноооого ме радва
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
impala 19
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!