.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Компа ми се изключва самичък!

Както си играех Starcraft: Brood War изведнаж компа ми се изключи отсамосебе си. Аз го включих и си пуснах Брууд Уара ислед около 1 час пак се изключи. Помислих си, че е неюо от играта. Изтрих я и я инсталирах отнова пак същия проблем. Изтеглих я от друго място - пак сащия проблем. Изтрих я нацяло и не се занимавах с нея повече.
    1 седмица по-късно инсталирам си Call of Duty 4: Modern Warfare и след като поиграх малко отново се натъкнах на същия проблем.
    Интересното е че на другите игри, които играя ( Diablo 2: LoD , CS 1.6) не ми се изгася компа. Като неиграя игри пак никви проблеми. Само когато играя CoD 4 или Starcraft. Моля помогнете.

Благодаря предварително.

П.П. Не ми пише Windows Shuting down, а направо се изгася целия комп, все едно е спрял тока.

Град
    Инкогнито
    Може би някъде нещо ти прегрява и затова се изкючва Предполагам видео картата.

Супер фен Аватара на Di
    вирус
    не се изказвай неподготвен,прасе

pregrqwa

vij 4e se izklu4va samo pri igri, kato e w neta ne se izklu4va za6toto ne se natovarva mnogo zna4i ne e virus.

spored men

Супер фен
    при мен така се случваше когато захранването беше много скапано

Град
    Перник
    Смени си вентилаторите
    Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!

Скапи ли са нови вентилатори ?

http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=10&i=10014 сам прецАни скАпи ли са

ili nqkakav viros, ili nqkakva 4ast ot kompa ti e se e precakala ... imah podoben problem

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Hiren's Boot 9.7 изтегляш печеш на диск и буутваш
    Пускаш и в менюто цъкаш бутоните 5 ентър 1 ентър и 2 ентър. Така започва Golden Memory Test. Оставяш го да направи един цял тест. Зависи каква ти е паметта и колко е голяма. Ако не се изпишат нови неща е ок. Ако се покажат разни цифри и букви като Матрицата разни случайни неща в червено, проблема ти е в паметта. След това, ако ти е ок паметта пускаш HDD Regenerator и чекваш целият диск.
    След това оставяш една вечер компа да работи в БИОС менюто и ако на сутринта не се е рестартирал значи е от температурите по-всяка вероятност. Хубаво е да разглобиш вентилаторите, да ги почистиш и смажиш с машинно масло/парафин. Може да си купиш едно захранване до 30 лева 350-400 вата да видиш как ще работи с него. Може да иам подут кондензатор. Има просто много възможности но РАМ, Захранване и Температури са най-вероятни.

Голям фен
    Град
    Варна
    Според мен проблема ти е в захранването , здава багажа, щом при по мощни игри се изключва а при по слаби като CS и Diablo НЕ, значи е напълно възможно да е от това .Защото когато играеш някоя по мощна игра примерно кадо Call of Duty тая версия която казваш освен че ползва повече ресурси като рам, видео, процесор , всичките тези компоненти ползват и повече напрежение особенно видео картата и процесора .Колкото повече натоварване толкова повече ток , като при колите колкото повече я настъпваш толкова повече гори .При тези по старите игри двете които играеш там натоварването е много малко дори никакво защото те си вървят без проблеми и на PC та с захранвания от 240 W тоест на PC от преди 10 години .
    От видео картат е малко вероятно да е проблема защото ако беше от нея или нямаше да ти се включва монитора или нямаше да може да възпроизвежда графиката в играта едни черти щеше да вади или ще има графика но щети сече много почти няма да може да се играе.
    Какъв ти е компа колко вата е захранването.

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Не е нито вирус нито прегрява...От играта е

Голям фен
    Град
    Варна
    Не е от играта .И аз го имам на моя комп тоз Call of duty ама несе изключва сам ) ЛЕти на макс настройки играта

Град
    Sофiiя City xD
    abe i moq komp se izkliy4va tukmo kat stane interesno mn go mraza ...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от WooDy
    Не е нито вирус нито прегрява...От играта е
    Тоя па и тоя се исказа...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Кърджали,СофиА
    Може би трябва да го почищиш отвътре слъчва се когато много мръсен отвътре може и да е от захранването на на мен така ми се е случвано.

Цитирай Първоначално написано от Di
    вирус
    Тъп ли си или да?

ТОВА Е ХАРДУЕРЕН ПРОБЛЕМ...

Топлообменна паста.. или надут кондензатор..

и видео картата не е за подценяване..

Голям фен
    Град
    Варна
    От захранването , от видео картата ако е други проблеми ще му прави .
    Просто захранването здава багажа неможе да се справи с напреженията . Ако е такова от 20 лв е ясно защо.На мен на новият ми комп е 100 лв само захранването.
    АКо ти е някои некой знае какво PC може да си вземеш и от 20 пак захранване.Ама гледай да е минимум 400 W или 450 W не че ще бъдат реални ама поне ще върши работа.
    Като ти се изключва компа сам, то е ясно от кое може да е най вече а тоест от захранването и първо започваш от там .Купуваш ново захранване пробваш и толкова.
    Аз на моя стария комп съм имал всякакви проблеми, от 3 надути кондензатора до изгоряла почти цялата конфигурация.
    Да не говорим видео картата ми колко пъти горя.И колко пъти съм я сменял.

Цитирай Първоначално написано от Komar
    Цитирай Първоначално написано от Di
    вирус
    Тъп ли си или да?

ТОВА Е ХАРДУЕРЕН ПРОБЛЕМ...

Топлообменна паста.. или надут кондензатор..

и видео картата не е за подценяване..
    МНОГО ЯСНО, ЧЕ Е HADWARE-ЕН ПРОБЛЕМ!!!

Или WINDOWS-а го изключва, защото нещо не в частите не е добре (ва е зьащита на windows) Или имаш защита в самия компютър(ако марката е хубава най-вероятно) Преинсталваш WINDOWS-a и ако продължи значи съм бил прав и го носиш на ремонт, Успех

Голям фен
    Град
    Варна
    И престависи докато праинстал Windowsa, се изключи.Няма такава програма или защита в Windows която да ти изключва компа.
    Има такива програми за защита на някакъв фаил или папка с парола когато при невкарване на правилната парола компа се изключва.
    Но при него случая е такъв че става когато играе някоя по тежка игра.
    Аз ти казва проблема ти е в Захранването.

на мнение съм че си прав, само дето ако ми окачествяваш Brood War от 98ма като тежка игра, значи компа му трябва да е от началото на 90те.........

трябва да е от захранването щом се изключва а не се ресва компа. не е нито от памет, нито от харда. нито от видеото. ако беше така щеше или да забие с така любимия ни на всички BSOD, или да се ресне. щом гасне, захранването е.

Голям фен
    Град
    Варна
    Ами при брудлоара и по принцип при стратегийте кадето се водят големи битки и така нататъка и има много единици , колкото повече персонажи има в играта извършващо някакво действи толкова повече натоварва процесора .Примерно събрал си една армия от 500 войници и ги пуснеш да се бият срещу още толкова , това е бая товар за процесора да обработи тая информация.
    То нее един и същ ресурс при всяка игра от процесора или видеото.

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    Според мен е от рам-та. Или пък много грее.
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си