- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- ВОТ за нашата родина !
Нека всеки един от нас да гласува и подкрепи България, нека разпространи този адрес на всеки форум и място където може, да го изпрати на всички познати за да гласуват и те и да го разпространяват, нека подкрепим своята родина, да гласуваме за нашата родна България!!!
http://votethenation.com
Смисъла е да се направи генерална извадка в кои страни гражданското общество е най патриотично настроено и умее да се мобилизира бързо, както и обратното кои са най големите нихилисти, кои страни кого обичат и кого мразят, тук най ясно ще се определи тъй като елемента на пълна анонимност и трите възможности да се гласува на всеки шест часа дават прекрасна възможност за обективни резултати
доказвайте кфи сте ботове...Първоначално написано от DJTiesto
ха на 7 място сме![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Супер анкета, гласувах За България, ще се постарая да я разпространя и сред няколкото останали форума, в които пиша, въпроса е, че много рядко пиша там.
Като за начало обаче би било добре да пуснеш въпросната тема и в разделите Всичко тийн накуп и Политика, защото все пак този раздел не е чак толкова много посещаван.
Ако нямаш против бих искал да си сложа въпросния линк в подписа, но все пак ако ти нямаш против разбира се, не искам да излиза, че ти отнемам инициативата![]()
И аз гласувах.Снощи бяхме на седмо място,днес на 8 хмм...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Америка и Израел имат най негативни
БРАВООООООООООО![]()
![]()
![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps