.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Доста го закъсах

Male nqma sekunda da ne mi se strupat novi i novi problemi na glavata , ebati ! Vurnaxa mi belejnika sus sro4nite ocenki v petuk oba4e az izlugax ba6ta mi 4e 6te ni go vurnat v poneldenik ( t.e dnes ) za6toto 6tqx v daskalo da si maxna stranicata i da si napi6a kvito si iskam ocenki oba4ee toi re6il da idva s mene do klasnata da q pital za belejnika 4e nqmal vreme da me 4aka 4ak do ve4rtta ( poneje sum 2ra smqna ve4e ) Ne mi se misli kvo 6te mi se slu4i ako doide , 6te mi vidi vsi4kite "xybavi" ocenki bqgstva i kvo li o6te ne Prosto mi e lo6o , a za kapak dneska trqbva6e predi daskalo da xodq na angliiski ... stavam , obili4am se i turgvam i v momenta v koito izlizam , razbiram 4e na6te sa zaklu4ili vxodnata vrata i ne moga da izlqza , za6toto si zagubix klu4ovete , a te ne znaqt i ako razberat 6te mi se stujni o6te pove4e za6toto 6ibanata ni vrata e s nqkva frenka brava i nikak ne sa evtini klu4ovete . Sega ve4erta snai-veroqtno ot tam 6te zvunnat na maika mi da i kajat 4e ne sum xodila . A tva ne stiga , ami imam i da vru6tam 15kinta na edna fr , zaradi tupiq joint Pisnami samo problemi da imam , nqma vreme da mi e bilo nared vsi4koo maika mu stara bee
    Sorka ama prosto trqbva6e da go napi6a Jizneno vajno mi be6e
    phah

добре поне, че само пишеш а не искаш съвет..
    защото в твоята ситуация няма изход
    освен сега втория срок да се стегнеш и да се надяваш в края да няма такива проблеми....
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

ми честно казано сама си си виновна за тва дет ти се е струпало на главата ;] аман от лиглиовци

6Too puk da sum vinovna az Za tupite ocenki sum si az da amaa slu4va se da si zagubi6 klu4ovete i prosto se opletox i omazax v luji i nqma izxod |-(
    phah

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: Dosta go zakusax ...

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    . A tva ne stiga , ami imam i da vru6tam 15kinta na edna fr , zaradi tupiq joint
    Дано да не те пускат да излизаш от вас като варненчето

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

На всеки може да се случи да си загуби ключовете ама да имаш лоши оценки и да имаш да даваш пари си е твой проблем,който можеш да решиш с маааалко усилия.И недей лъга баща си много че виж какво става
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Относно бележника - Каквато попара си надробил - такава ще сърбаш

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Трябвало е да поемеш отговорност и да кажеш за оценките си, защото вината е изцяло твоя, пък и лъжата винаги излиза на яве.. А за ключовете, на всеки може да се случи и трябваше просто да кажеш на родителите си..човешко е
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

И от по-сериозни проблеми съм се измъквала.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Хвани си тъпия джойнт и си го наври в гъза и дано баща ти те размаже от бой да ти дойде акъл в празната глава.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche
    Хвани си тъпия джойнт и си го наври в гъза и дано баща ти те размаже от бой да ти дойде акъл в празната глава.
    мдаа ..
    Нямам приятели .. имам само познатии !! ~

Мислиш се за много голяма като пушиш трева, а всъщност си една мижатурка. Като опрат нещата до истината и веднага се започва псуването ,и чуденето : "Ама защо така? Никога нищо не ми е наред.." Емиии, сама си си виновна. Не си научила навреме някой важни житейски уроци, допускаш грешки и се оплиташ в собствените си лъжи.Безотговорна си. Сега отново ще ти се размине. Баща ти ще ти се скара, ти ще му се разсърдиш и се започва старата песен на нов глас. Такива като теб трябва по-скоро да си намират майсторите.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    ллеелеее да ти имах проблемите....
    (#) ...thats a cookie...

1. Джойнт
    2. Дъжиш пари
    3. Лъжеш семейството си
    4. Несъобразителност за ключовете
    5. "Прикриваш" живота си <= Пропаднал човек

Dosta me poupluxte v taq tema ... Znam 4e se opletox v sobstvenite si luji , ama to se po4na i sega ne moga da se razvurja
    Kazax im za klu4ovete a drugoto ... 6te vidim kak 6te stnae .
    Po golqmayta 4ast ot zlobnite komentari za men , bqxa mejdu redovete , za6toto ne sa pravilni .
    phah

Голям фен Аватара на scyLLa
    Еми най-хубаво отиди и се хвърли от някаде ....
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

fuck off and die !
    phah

Вземи се в ръце! Лъжи, пари, joint ... Спри с лъжите, оправи държанието, за да може да не лъжеш повече ваще ...
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Стига сте критикували, момичето чака помощ, не акъл!

Помни, че най-добрия отговор винаги е истината! Според мен сега след като си надробила цялата тази каша можеш да почнеш да решаваш проблемите си по следните схеми, които ти предлагам.

Да почнем от най-маловажните проблеми и завършим с най-важните.

1. За глупавия джойнт - обясни на приятелката ти, че не можеш да и върнеш парите наведнъж (тук изникват много възможности за оправдание примерно: "наказана съм, наще не ми дават пари"). Ако тя е разбрана ще ти влезе в положението, пък щом е имала да ти услужи, значи е можела да си го позволи и следователно няма крещяща нужда от парите си. Ще и ги вънеш когато можеш, нали ти е приятелка все пак.

2. Ключовете - обясни, че си ги изгубила, това е глупаво да го криеш! Вещи се губят, нищо страшно не е станало!

3. Да предположим, че от "английския" се обадят. Веднага можеш да свържеш проблема с това, че си изгубила ключовете и не си можела да си отключиш и тръгнеш освен ако не вдигнеш родителите си на крак и ги накараш да се връщат от работа специално, за да ти отключат. Обясняваш спокойно, че просто си се съобразила с обстоятелствата и не си искала да ги тревожиш! Мисля, че тук не биха ти направили проблем.

4. Училището - то е най-важно! Вече си вкарала филма, че не си си получила бележника в петък, а в понеделник! Поддържай го! Покажи го утре, действай внимателно. Обади се първо по телефона на майка ти да кажем и и сподели оценките си преди да се е прибрала. Евентуално ще ти се накара по слушалката, а когато се прибере и вече няма да поиска да види бележника ти веднага. Това ти дава време да обясниш спокойно проблем 2 и 3 и чак накрая примерно да ти се каже нещо от сорта "офф, дай поне да ти видя бележника".

пп. Не гарантирам, че схемата ще подейства, но не ти пречи да опиташ и по този начин! Дано се измъкнеш, успех!

Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou

Стига сте критикували, момичето чака помощ, не акъл!

Помни, че най-добрия отговор винаги е истината! Според мен сега след като си надробила цялата тази каша можеш да почнеш да решаваш проблемите си по следните схеми, които ти предлагам.

Да почнем от най-маловажните проблеми и завършим с най-важните.

1. За глупавия джойнт - обясни на приятелката ти, че не можеш да и върнеш парите наведнъж (тук изникват много възможности за оправдание примерно: "наказана съм, наще не ми дават пари"). Ако тя е разбрана ще ти влезе в положението, пък щом е имала да ти услужи, значи е можела да си го позволи и следователно няма крещяща нужда от парите си. Ще и ги вънеш когато можеш, нали ти е приятелка все пак.

2. Ключовете - обясни, че си ги изгубила, това е глупаво да го криеш! Вещи се губят, нищо страшно не е станало!

3. Да предположим, че от "английския" се обадят. Веднага можеш да свържеш проблема с това, че си изгубила ключовете и не си можела да си отключиш и тръгнеш освен ако не вдигнеш родителите си на крак и ги накараш да се връщат от работа специално, за да ти отключат. Обясняваш спокойно, че просто си се съобразила с обстоятелствата и не си искала да ги тревожиш! Мисля, че тук не биха ти направили проблем.

4. Училището - то е най-важно! Вече си вкарала филма, че не си си получила бележника в петък, а в понеделник! Поддържай го! Покажи го утре, действай внимателно. Обади се първо по телефона на майка ти да кажем и и сподели оценките си преди да се е прибрала. Евентуално ще ти се накара по слушалката, а когато се прибере и вече няма да поиска да види бележника ти веднага. Това ти дава време да обясниш спокойно проблем 2 и 3 и чак накрая примерно да ти се каже нещо от сорта "офф, дай поне да ти видя бележника".

пп. Не гарантирам, че схемата ще подейства, но не ти пречи да опиташ и по този начин! Дано се измъкнеш, успех!
    Ei tva e mersiii mnogo ;] Sxemata e mnogo dobra i mislq da deistvam to4no taka ;] Blagodarq
    phah

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    т'ва твоето нищо не е

Повече от фен Аватара на bishop
    Така като те гледам си безотговорна, прoпаднала, мързелива, не особено умна и с много самочувствие. Е те за тва няма секунда да не ти се трупат нови и нови проблеми на главата. Ся втория срок спри джойнта и дълговете ще се стопят, залягай повече над историята и математиката и ще видиш как 'хубавите' ти оценки ще се пооправят, намали и псуването и ако направиш всичко както трябва ще видиш как изведнъж ще спреш да си губиш ключовете и да попадаш в др такива затруднения.

Kъм долното ти мнение, да тъпанари сме, ама не разбирам какво очакваш да ти кажем. Примерно: "Браво, браво, само така и за напред, нещата сами ще се наредят, не се коси"?

ПП:Джоинтът унищожава нервните връзки и избива самите неврони.
    Welcome to the end of the thought process.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Доста го закъсах

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Male nqma sekunda da ne mi se strupat novi i novi problemi na glavata , ebati ! Vurnaxa mi belejnika sus sro4nite ocenki v petuk oba4e az izlugax ba6ta mi 4e 6te ni go vurnat v poneldenik ( t.e dnes ) za6toto 6tqx v daskalo da si maxna stranicata i da si napi6a kvito si iskam ocenki oba4ee toi re6il da idva s mene do klasnata da q pital za belejnika 4e nqmal vreme da me 4aka 4ak do ve4rtta ( poneje sum 2ra smqna ve4e ) Ne mi se misli kvo 6te mi se slu4i ako doide , 6te mi vidi vsi4kite "xybavi" ocenki bqgstva i kvo li o6te ne Prosto mi e lo6o , a za kapak dneska trqbva6e predi daskalo da xodq na angliiski ... stavam , obili4am se i turgvam i v momenta v koito izlizam , razbiram 4e na6te sa zaklu4ili vxodnata vrata i ne moga da izlqza , za6toto si zagubix klu4ovete , a te ne znaqt i ako razberat 6te mi se stujni o6te pove4e za6toto 6ibanata ni vrata e s nqkva frenka brava i nikak ne sa evtini klu4ovete . Sega ve4erta snai-veroqtno ot tam 6te zvunnat na maika mi da i kajat 4e ne sum xodila . A tva ne stiga , ami imam i da vru6tam 15kinta na edna fr , zaradi tupiq joint Pisnami samo problemi da imam , nqma vreme da mi e bilo nared vsi4koo maika mu stara bee
    Sorka ama prosto trqbva6e da go napi6a Jizneno vajno mi be6e
    тъпа путка
    <N>

Аз пък мисля , че сте големи тъпанари .
    phah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си