- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Доста го закъсах
аз пък останах с впечетлението, че изобщо не ти се отдава да мислиш...Първоначално написано от balon4eee
![]()
<N>
ти да не си опънала 1 масе преди да пишеш ?Първоначално написано от balon4eee
П.С направи си 1 бухалка и я изсмучи и ще ти минат проблемите.
П.С 2 от всичко на света наи-много мразя предатели и наркомани
the world is mine
Абе кво ми говорите каква съм и що съм бе алооНякой от вас случайно да ми познава ? Май не ...
П.С не съм наркоманка бе пхах ...ако пушенето на джойнт е наркамония ...
![]()
П.С 2 оправих си проблемите с истина .
П.С 3 Големи сте глупаци някои ! мхм
phah
narkomana kazva "az ne sam narkoman"Първоначално написано от balon4eee
da idvam li s to4ulkata da ti oprava vsi4kite problemi ?
patka zaspala![]()
Еми не знам какво очакваш.Пред свършен факт няма какво да го мъдриш и да замазваш още повече...Както казаха и другите - ти си си виновна.
Аз ако имах такава дъщеря, щях да я бия на почивки...
Стегни се.
научи се да лъжешПървоначално написано от balon4eee
![]()
nqma kak, s toq djoint sa e nabila w nqkoi qk film i e oplela oshte poweche neshtata....
<N>
То и цяло село не може да ти направи това, което си направиш сам... И впрочем тревата е наркотик, това, че е от леките и е масов не го прави по-малко такъв.
Сама си си виновна, следващия път влагай малко мисъл в действията си.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Mbp3eJlaH
хаха моя стар акъло-проповедник .
![]()
phah
еее сега си ударила дъното ... вече можеш да изплуваш само на горе ... така че постарай се до достигнеш висините ...
ПС : ееее колко мъдро звуча![]()
axaxaslled wreme jointa nemi ti prai mn kef .. she minesh na koka ... [pochti ot lichen opit go znam twa]
We kak trewata ne e narkotik we .. ti chuwash li se![]()
![]()
cigarite daje sa narkotik pa ti mi goworish che trewata ne bilo narkomaniq
![]()
pfff .. propadnal narod ...
Към джойнта не можеш да си пристрастиш , даже е за предпочитане пред цигарите . Дажее и за лечебни цели се използва.Единственото което ти прави е да ти овреди дроба разбирасе и да ти достави удоволствие . Къв наркотик е ?
phah
Сърбам я ! Успокойте се злобариПървоначално написано от SimonaShtonova
![]()
![]()
![]()
phah
6te pase6 patkite narkomanka takava![]()
zdrav boi ti trqbva na tebe
Mbp3eJlaH спри па ти само да ме псуваш беНе съм наркоманка !
Тоя бой от кога си ми го заразказвалхехе
Само гледате да сезаядете пък вие бе ...
![]()
![]()
phah
Ееее ми кво да ти кажа.. сядай 2рия срок учи... То и аз се разхлабих малко 1вия ама ся 2рия 5 месеца малко по така ..![]()
Малко ли ти се вижда тва, че вреди на дробоветеПървоначално написано от balon4eee
.. Ти още малко и ще го изкараш полезен
![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Пфф..тук има много хора дето пушат цигари и точно те са наркоманите, щото към тревата пристрастяване няма, а към цигарите - ГОЛЯМО...
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Балонче, ВСЯКО упойващо средство, водещо до пристрастяване, е наркотик. Тревата е точно такова. Физическа пристрастимост няма, но и към други наркотици, които са си такива, също не е доказана. Но има психическа, а повярвай ми, тя си е силна. И да, когато пушиш трева, не значи, че си наркоман. Но наркоманите от там започват.
make_me_love_you, всеки наркотик по начало, смесен с различни вещества, е лекарство за нещо си. Антидепресантите като Лексотан, Фенобарбитал и Прозак са с наркотична основа. Обаче, прекали ли се с това вещество... завършваш в комуна или канавка.
И алкохола и цигарите са наркотик, прав си, Бяла Линия. И то даже тревата и цигарите са леки наркотици, а алкохола е тежък. Всеки, предполагам, е виждал дърт алкохолик в какви състояния изпада без чашка ракия.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мен наште са ме хващали с трева, така че проблема ти не е никакъв.![]()
И мен ме хванаха с трева .Първоначално написано от Pliok0019
phah