.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Не, няма такива
    Stay with me Don't let me go...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ако даскала идва в нас и се навипа с 1/2 литър ракия, счита ли се за приятел?
    The Spark

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Ако даскала идва в нас и се навипа с 1/2 литър ракия, счита ли се за приятел?
    Може да се каже.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Нямам
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Няма такива екстри

.. мойте даскали се едно са хванати от гората ...

Супер фен Аватара на bEbsI
    Никога не съм възприемала учителите като приятели.Дори да ме попитат в момента не бих казала,че имам любим.Търпя ги докато завърша и това е.11 клас съм,ако има значение.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Ами то в моето даскало напоследък има доста млади учители,които скоро са завършили същото училище-това адски готино,защото те напълно разбират нашите проблеми! Аз лично много се радвам на госпожицата по латински-тя освен,че ни преподава,е и студентка-въобще не й е лесно,но винаги е в добро настроение и все едно ми е съученичка,а не учителка!Много си я обичам!
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Re: Имате ли учиели, които ги възприемате и като приятели?

господина по трудово,на 60 е,ама пък е готин.
    говорим си като приятели..

О,приятели - не мисля.
    Имахме една много печена учителка,с която се разбирах перфектно,но се премести.И все пак не мога да я нарека приятелка.
    От тези,които останаха.. единствения ми най-близък учител е класната.Мога да я помоля за всичко в училище,пък и тя може да ме помоли за някоя услуга.За приятелство обаче не може да става дума.

Господина по испански... е няма друг такъв пич... не знам на колко е... предполагам около 25+, но пък е голям образ... даже сме си излизали с него след даскало и с него можем да си говорим за всичко

Стария господин по история... Ееех голям пич беше... На 20 беше тогава, но напусна. Абе много си говорихме с него. Хем беше строг, но красив. Затова всички момичета слушаха в часовете му.

Аз приятели сред учителите нямам, но мисля че е огромен плюс да се разбираш със учителите. Честно казано смятам че ще гледат на теб по-различно и няма да те тормозят толкова много... По лесни оценки. Аз лично помагам на госпожите със каквото мога - нося им лаптопите и проекторите + всички кабели насам натам по училище, със разни проекти се старая. Абе по различно си е. Но приятели - не.

аз имам една госпожа от миналата година по математика и с нея всичко можем да си кажем, бъбрим с часове за всички възможни теми мн е печена

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами госпожата ми по англ.ез към 35-40години е

Нашата госпожица по БЕЛ е уникална.. може да се каже, че ми е като приятел, щом мога да говоря с нея за същите неща, за които и с останалите ми приятели.. На акъл е даже по-малка от мене На около 30 год. А на мен ми се случи и обратното - един приятел, по стечение на обстоятелствата сега ми е и учител.. голямо шоу, като се има предвид, че имам 5 часа седмично при него..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мм приятел... може би нашия по физическо... иначе учителя по химия и физика го имам като баща така де, той ми Е баща

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Сегашната ми класна е много голям пич

да - учителката по английски...На 45 години е и супер готино се държи въобще не се разбира, че е на 45.. и по външен вид и по държание...Голяма купонджийка е...

по география, физика и физкултура ^^

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    ГОСПОЖАТА ПО РИСУВАНЕ ТЯ МИ Е КАТО СЕСТРА

Учители,които да чувствам като приятели,нямам. Господина по история обаче е като строгия,мъдър,но все пак обичлив дядо,с когото бих се гордяла. Г-жата по немски в основното училище ми беше като майка,а преподавателката по музика като добрата и толкова чистосърдечна леля.
    По принцип уважавам всичките си учители и малко или много се уча от тях всеки ден,затова те,редом с класа,сме като една рода,състояща се от добрите или досадни братовчеди и техните майки,баби и татковци;и всички заедно на едно фамилно събиране. Досега не бях правила подобно сравнение.

Град
    /-/-/-/-/-/-/
    Дам тая по бг мн яка даскалкааа около 50 г

Ми аз например като приятел възприемам учителят ни по испански, който си е испанец и се държи съпер готино с нас. Някъде на около 30-32 е. Той се държи с всички много яко, толкова е добър, ние даже от първият ден му говорим на "ти" и той ни позволява, то всички така му говорят. А имаме и по психология много готин учител, той е чилиец ама е голям пич, с него часовете винаги са интересни и се държи много добре със нас, спечели ни още първият час когато ни каза, че работи в даскало за удоволствие, защото си има друга работа, която му носи доходи и че е с нас само за кеф...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си