.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 124
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Цитирай Първоначално написано от Rodolubec
    А ти какво си и дала бе овцо?
    Не знам какво съм и дала, но тези обиди не съм и ги дала.
    А ти какво си и дал? И какво трябва да и дадем, за да стане държава..защото сега определено не е.
    Въпроси без отговори нали?
    +1
    По-добре недей да спориш със злобни и комплексирани хора,които нямат смелост да напуснат границите на кочината България и хулят останалите,които са го направили.Такива хора винаги ще има,но това е факт.

Не знам.Аз и мойте родители смятаме да се махнем от тази държава и това си е то. Много я обичам,но няма смисъл да оставам.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    А ти какво си и дал? И какво трябва да и дадем, за да стане държава..защото сега определено не е.
    +1
    По-добре недей да спориш със злобни и комплексирани хора,които нямат смелост да напуснат границите на кочината България и хулят останалите,които са го направили.Такива хора винаги ще има,но това е факт.
    Ти найстина доказа,че си прекаленоо куха!Какво е доказал,бе?Че обича родината си или?
    Ти си един човек без абсолютно никакви ценности,какво е твоето бъдеще без дори за миг да си се обърнала към миналото.Точно заради такива като тебе българите в чужбина са сложени под един знаменател.Не потръпна ли нещо в тебе,като нарече България кочина,не се ли почувства малко така гадно,че дедите ти са загинали в името на България,а днес ти я наричаш с обиди тая страна?Ако те чуят сигурно ще се преобърнат в гробовете си.Отдай почит,ако не на мястото където си се родила,то на предците ти,които са мислели за твоето бъдеще,а ти си го захвърлила!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    +1
    Ти найстина доказа,че си прекаленоо куха!Какво е доказал,бе?Че обича родината си или?
    Ти си един човек без абсолютно никакви ценности,какво е твоето бъдеще без дори за миг да си се обърнала към миналото.Точно заради такива като тебе българите в чужбина са сложени под един знаменател.Не потръпна ли нещо в тебе,като нарече България кочина,не се ли почувства малко така гадно,че дедите ти са загинали в името на България,а днес ти я наричаш с обиди тая страна?Ако те чуят сигурно ще се преобърнат в гробовете си.Отдай почит,ако не на мястото където си се родила,то на предците ти,които са мислели за твоето бъдеще,а ти си го захвърлила!
    Виж какво дори беше представена като Турски Клозер,това си е така,спор няма,огледай се къде живееш:никакви инфраструктура,безработиц ,ниски стандарти,ниски заплати,гладуващи хора,некачествено образование,липса на закони,лиспа на ред,липса на държава.Престани да обиждаш!Стой си и живей където искаш,всеки има право да бъде там където иска.Човек не избира родината си,но избира мястото,където живее,ще живее и ще умре.Моите предци са на били и са на същото мнение като мен.

Град
    Wonderland
    +1
    Виж какво дори беше представена като Турски Клозер,това си е така,спор няма,огледай се къде живееш:никакви инфраструктура,безработиц ,ниски стандарти,ниски заплати,гладуващи хора,некачествено образование,липса на закони,лиспа на ред,липса на държава.Престани да обиждаш!Стой си и живей където искаш,всеки има право да бъде там където иска.Човек не избира родината си,но избира мястото,където живее,ще живее и ще умре.Стига злоба,стига ориенталски манталитет.Само луд би останал в БГ!

Град
    Wonderland
    +1
    Виж какво дори беше представена като Турски Клозет,това си е така,спор няма,огледай се къде живееш:никакви инфраструктура,безработиц ,ниски стандарти,ниски заплати,гладуващи хора,некачествено образование,липса на закони,лиспа на ред,липса на държава.Престани да обиждаш!Стой си и живей където искаш,всеки има право да бъде там където иска.Човек не избира родината си,но избира мястото,където живее,ще живее и ще умре.Стига злоба,стига ориенталски манталитет.Само луд би останал в БГ!

Не знам какво съм и дала, но тези обиди не съм и ги дала. Wink
    Аз България не съм обиждал!?
    Още нищо не съм и дал но съм готов да умра за България И ако всички сме готови на това то това ще е достатъчно да си оправим държавата.

Виж какво дори беше представена като Турски Клозер,това си е така,спор няма,огледай се къде живееш:никакви инфраструктура,безработиц ,ниски стандарти,ниски заплати,гладуващи хора,некачествено образование,липса на закони,лиспа на ред,липса на държава.Престани да обиждаш!Стой си и живей където искаш,всеки има право да бъде там където иска.Човек не избира родината си,но избира мястото,където живее,ще живее и ще умре.Стига злоба,стига ориенталски манталитет.Само луд би останал в БГ!
    А защо е така? Нима ние не сме виновни затова. И особено такива които защитават глобализацията, ЕС ,мултикултурните общества и най-вече "модерния начин на мислене".
    "За да победят лошите хора е достатъчно добрите да не правят нищо."

Повече от фен
    Още нищо не съм и дал но съм готов да умра за България И ако всички сме готови на това то това ще е достатъчно да си оправим държавата.
    И ако всички сме готови на това просто ще сме едни глупаци.
    Аз не съм готова да умра за нещо, което не е готово да умре за мен..надявам се схващаш смисъла.
    Надявам се разбираш как БГ държи много повече на едно циганче от колкото на теб, но това теб разбира се не те тормози, защото все пак ти си готов да умреш за България..и какво ще постигнем, ако всички умрем за България? Не е ли едно и също с имигрирането/емигрирането в друга страна, само че много по безболезнено..
    България няма да се оправи докато ТЕ са на власт, а ТЕ са навсякъде.
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Град
    Wonderland
    Няма смисъл да споря,всеки си има мнение и решение за себе си.Аз съм решила едно,ти друго.Всеки от нас притежава разум и може да прецени кое е добро за него и дали го удовлетворява.Болно ми е ,че положението в България е такова каквото е,че управляващите партии са измамници,крадци и бивши комунисти,гадно ми е ,че ДПС са в парламента,винаги гласувам,когато има избори,аз и цялото ми семейство,но винаги ще има хора,които са манипулирани,цигани,които продават гласовете си.Повярвай ми,ако България не е в ЕС,няма да има абсолютно никакъв контрол,ще е пълна диктатура и няма да може да направиш нищо.Съвременната реалност е такава-има ЕС,НАТО-това е бъдещето-Свят без граници,така трябва да бъде.

Къде се намираш?Замисли се?
    1.Няма закони-хора убиват хора и няма наказание
    2.Деца са убивани от родители-Закрила за детето не върши работа
    3.Малолетни посещават питейни заведения.напиват се,друсат се и проституират
    4.Детските са 20 лв...
    5.Цените са Европейски,а заплатите -Китайски
    6.Мафията те управлява
    7.Работиш за да храниш ромите
    8.Няма пътища,нулева инфратруктура....

Кажи ми :Защо да остана в България.
    Управляващите са отражение на мнозинството от народа,защото те са избрани от тях.

И ако всички сме готови на това просто ще сме едни глупаци.
    Аз не съм готова да умра за нещо, което не е готово да умре за мен..надявам се схващаш смисъла.
    Надявам се разбираш как БГ държи много повече на едно циганче от колкото на теб, но това теб разбира се не те тормози, защото все пак ти си готов да умреш за България..и какво ще постигнем, ако всички умрем за България? Не е ли едно и също с имигрирането/емигрирането в друга страна, само че много по безболезнено..
    България няма да се оправи докато ТЕ са на власт, а ТЕ са навсякъде
    България не са политиците и управляващите тя държвата не някой чиновник ,президент ,управляващ. Държавата е организирането на народа.Един народ може да постигне своите национални цели и въобще благоденствиеи, въобще да е сигурен че ще оцелее само чрез съществуването на държавата. България е създадена за постигането на интересите на българите.

Кажи ми :Защо да остана в България.
    Управляващите са отражение на мнозинството от народа,защото те са избрани от тях.
    За да се бориш Кои управляващи като голяма част от тях или не са българи или са полу-българи:
    Миглена Кунева,Соломон Паси,Пирински,царя,Станише ,ДПС
    Да не говорим ,че 80-90% от българите не гласуват.

Добре и двете ми отговорете за какво са умирали дедите ви?

Град
    Wonderland
    Не са умрели за България

Въпреки ,че не ми се вярва да не са се били за България, ти гордееш ли се от този факт? Докато другите проливат кръвта си за общото благо те да седят скатани?

Град
    Wonderland
    Не знам.Каквото е било-било.Важно е сега какво е,аз живея сега.Дори и да са загинали хора,напразно са загинали,трябвало е да обявят война на някоя Велика Сила,та поне да ни завладеят,та да бяхме,поне Английска ,Германска,Френска-колония,а не турски.......ве-це.

Каквото било било .Много ти и лесно на теб .Тези хора са умрели ,за да може Аз и ти да живеем в свободна държава!
    Няма такова нещо каквото било било историята продължава и сега това не ти е игра примерно и да кажеш стоп и да почваш от начало. Няма такова нещо историята си тече и ние сме продължители на делата на наште деди това е положението! Защото никой не забравя историята си само ние трябва заради "модерното мислене" на слабоумниците. Политиката и историята вървят ръка за ръка,защото историята дава права върху територия и население - основните неща за една държава. Защо една Великобритания не се откаже от Северна Ирландия или Испания от баските ,а турската политика в Родопите нали било каквото било? Няма такова нещо като било ,каквото било. Това е като река тече непрекъсното ,неможеш да спреш времето и да кажеш почваме от начало.
    Те английските,немските и френските бивши колоний по света понеже в момента са цъфнали и вързали.
    И ако сме колония дали ще сме много добре .Защо в Африка и Азия не са си останали под колониално владичество много им е харесало сигурно!? А ирландците ,защо толкова се бунтуват ,а баските ,а словаците ,защо не са останали под чешко владичество или Словения и Хърватия под сръбско или Финландия,Полша,Украйна ,Беларус и страните от Централна Азия под Руско ?А Тибет и Туркестан защо искат независимост от Китай?
    Обясних ти по долу какво дава самостоятелната държава.
    Просто ,ако не си англичанин в Англия няма да размитат за тебе ,ако не си германец в Германия и тн.
    В момента сме точно като колония чужди фирми държат най-важните предприятия на страната. Сигурно си много доволна от ЧЕС?

Ти си уникално тъпа и проста!!! Освен да правиш минети незнам как ще прокопсаш в живота където и да е!

Град
    Wonderland
    Ами за пореден път се убеждавам,че не аз съм тъпа и проста.Заключението,което направи,абсолютно ме отврати.Не съм те обидила по никакъв начин-персонално,което ти направи.Мисля,че форумът е създаден за дискусия,а не за персонални обиди на познати и непознати.Съжалявам те,наистина те съжалявам.Но както и да е,моят живот е прекрасен:прекрасно семейство,солидно образование ,което е основа за една добра бъдеща работа,а относно:'Ти си уникално тъпа и проста!!! Освен да правиш минети незнам как ще прокопсаш в живота където и да е! 'оставам без коментар,запази мнението и злобата за себе си и един ден ще се саморазрушиш.....

Обиждаш ли България или българите и то тези,които са си дали живота или са се биели за нас ,обиждаш и мен.
    До сега само Аз ти изтъквах факти доказателства разликата между държава и управляващи и управление. Ти дрънкаш само простотий нито подплътени с факти нито с нищо.

Град
    Wonderland
    Факт е ,че България няма бъдеще,няма нужда да давам доказателства,всичко се вижда.

Няма бъдеще ли... Напротив, България по принцип има бъдеще, но тези, които я напускате всекидневно я оставяте без бъдеще и в ръцете на турците и циганите... После не ми викай ами то циганите и турците ще станат повече от българите след 10 години, дай да се махам... и да оставя България в техни ръце. Щото точно така става драго ми девойче... Щото ти и още няколко самозабравили се пикли, които пишете тук не виждате по-далече от носа си, знаете само да се оплаквате, да ревете колко лошо било, а не искате всички българи да се обединим и да си оправим държавата, щото явно ви е през оня работа за нея... При положение, че знаеш в чии ръце оставяш България да бягаш напълно съзнателно, е значи не турците, циганите и управляващите са виновни, ти и тези всички останали, които бягате сте най-виновни. Щото не може само 10 000-20 000 ентусиасти да искаме да направим нещо за тази държава, та да стане отново държавата, която е била преди да дойде тъпия комунизъм. И да мислим и за вас в същото време, щото не си мисли, че само аз и Родолюбец искаме да живеем добре в България, а и ти и всички българи въобще. Ама вие като мислите само за пари, коли, гаджета, дискотеки, барове и прически, така ще е, има и други неща в живота, много по-важни от тях, които вие явно не ги виждате- ти и едно 70-80% от представители на сегашното поколение, които сте едни американизирани и закърнели мозъци, мислещи само за Биг Брадър, Страх, Преслава, Гергана, забавления, секс и пари...

Супер фен
    Град
    Своге
    ^ кво й обясняваш,тя Родината си за пет пари е продала ...

трябвало е да обявят война на някоя Велика Сила,та поне да ни завладеят,та да бяхме,поне Английска ,Германска,Френска-колония,а не турски.......ве-це.
    Потресаващо...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Wonderland
    За разлика от всичко вас,които ме обявиха в изменничество към булгаристан,аз съм реалистка......а вие болни оптимисти,накрая ще свършите със социална помощ,която и за хляб няма да стигне.

Повече от фен
    SoFarSoG00d зарежи..явно думата патриот означава оптимист или сляп човек, който не вижда лошото, а само хубавото.
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Град
    Wonderland
    Ами и те ще осъзнаят,че България не е майка,ами мащеха,но засега страдат от болен оптимизъм,аз съм доста по-зряла и знам как стоят нещата и накъде отива всичко,решила съм за себе си,че не трябва да живея в България,един ден се надявам нещо да се подобри,но едва ли.

Колко пъти трябва да ви се каже, че за състоянието на България и затова тя да ни е повече мащеха, отколкото майка, сме си виновни в най-голяма степен ние, народа на България... Ама явно е най-лесно да се плюе изцяло по България, по държавата, по останалите българи, а никой конкретно сам да не си признава вината за сегашното състояние до което сме стигнали. Защото тези, които бягате от България и отивате в чужбина с нищо не помагате на България, а напротив, помагате на тези, които искат да унищожат България да го направят по-лесно. Това най-накрая почнахте ли да го осъзнавате, или трябва да ви се повтори още 10-тина пъти, за да ви загреят албанските реотани?!?
    SoFarSoG00d зарежи..явно думата патриот означава оптимист или сляп човек, който не вижда лошото, а само хубавото.
    Не, патриот означава човек, който си обича Родината и не би я оставил тя да загине, сега схвана ли? Или пак да ти повторя. Не знам на какво основание си мислиш, че не виждаме проблемите на България и си затваряме очите за тях, но искаме България отново да бъде страната, която е била преди 70-80 години, а затова трябва да стоим тук и да се опитаме да направя нещо затова заедно с всички българи като нас. А ти като бягаш от България я ми кажи с какво й помагаш? Помагаш й ще ти кажа с какво- по-лесно да стане плячка в ръцете на турците и циганите. Ама явно сте твърде тъпички за да разберете плана на управляващите. И да разберете това, че ако всички избягаме от България, тя определено никога няма да се оправи, а наистина ще изчезне. Е, кажи ми, това ли искаш ти, това ли искате вие, които защитавате твърдо позицията, че трябва да се бяга от България, айде кажи ми? Кажи ми черно на бяло искаш ли или не искаш България да се оправи? Искам само това да знам и повече няма да споря с вас, защото наистина е безсмислено, тъй като вие не искате да мислите просто и дъвчите едни и същи заучени фразички, чути от някъде си...

Град
    Wonderland
    Виж какво,лично наш проблем е къде живеем,какво правим и какво мислим,хули колкото искаш,но в чужбина винаги ще съм по-добре .

Бе стои си в чужбина, от такива "българи" като теб полза за България никаква.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си