- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Накъде отива България..
Ами има полза само от келеши като тебе,които много се палят и не са изкарали един лев досега и искат на мама и тате!Айде да те видим като се осъзнаеш малко къде се намираш дали ще се правиш на родолюбец.Бас ловя,че ще береш плодове и зеленчуци в някоя Английска ферма,ама сега много се отваряш.Първоначално написано от kristo
Ахаа, айде да видим, хващаме ли се на бас за колкото пари искаш, че няма да отида в чужбина и нито ще работя там, още по-малко да живея там? Ама хващаме ли се? За колкото пари кажеш. Ще си оставя телефон ако искаш, всичко да се свържем специално след години и да говорим кой какво е постигнал и кои си е останал в България и кой не...
И кой ти каза, че не съм изкарал нито един лев? Напротив, изкарал съм, не са много пари, защото работих няколко месеца временна работа, но съм изкарал един лев ако това имаш в предвид и скоро ще започвам постоянна работа.
Моля да спрете с обидите![]()
2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани
За жълти стотинки,в Англия като чистач ще изкараш повече от български банкерПървоначално написано от kristo
,така че я се стегни!
SoFarSoG00d тази все едно специално за теб е писана:
Ъпсурт - Ако
http://vbox7.com/play:ed07c52a
О ,благодаря!Лелеее колко ме засегна.Каквото и да направиш.....не можеш да ме засегнеш,отдавна съм забравила такива хора като теб и съм щастлива,че се отървах от такива като тебе!Първоначално написано от Rodolubec
Чуството е взаимно.
http://www.youtube.com/watch?v=FIBo1k916y0
За твоя болен оптимизъм,преведи си я там и се забавлявай!
Благодаря, не учих 5 години и не завърших история с отлична диплома за да съм чистач на някой мазен гаден англичанин и въобще на какъвто и да било чужденец. Щом ти предпочиташ да се унижаваш, слугувайки на чужденците и вършейки им черната работа, ок щом те влече, мен не ме влече. И не се тревожи за мен, аз съм гърмян заек, ще се оправя в България именно защото съм дървена глава и не ме е страх да се сблъскам с проблемите тук.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Интересно,аз не слугувам на никого....явно имаш грешна преценка .казах го примерно,не означава,че като си учил 5 години и си завършил история това е показател за нешо.В България всеки завършва.Замисли се какво е качествтото на образование,семестърът е само 200 лв,мислиш ли,че някой го е грижа?!.Едно запомни:оценките и дипломата са без значение.Какво ще работиш?Учител за 500лв?Историк в музей за толкова или по-малко.Това е пак слугуване,.Ще се измориш да се бориш,рано или късно.От личен опит мога да ти кажа,че чужденците те ценят много повече-като потенциал,а не българските работодатели,които искат да те прецакат.Първоначално написано от kristo
Сега пък съм бил тъп и необразован.![]()
Ами не знам.За патриотизъм ми говориш,а се занимаваш с невежи като мен!Хайде отивай,стачкувай и работи за подобряването на държавата.Аз нищо не разбирам,аз нищо не знам,скрила съм се там някъде и мизерствам,докато вие славните патриоти ще нахлуете в Парламента на бели коне и ще сложите край на мизерията.Аз слугувам на чужди интереси и съм под нивото ти да се занимаваш с мен.Обиди ме няколко пъти,засягайки интелектуалното ми равнище и възгледи,защо още ме апострофираш и коментираш постовете ми?![]()
![]()
![]()
![]()
SoFarSoG00d, ооо, да, чужденците те оценяват разбира се, особено ако им вършиш черната работа... И точно пък парите, които получаваш като заплата там може да са доста повече като сума от парите в България, но в сравнение с техните са си точно жълти стотинки. Така че изобщо не ме убеждавай как там те ценяли и слагали наравно с техните сънародници, защото ти винаги ще си чужденка там и ще си втора ръка, ама разбита се не можеш да го схванеш.
А както ти казах за мен не се тревожи, аз знам как да се оправя, най-малкото членувам в политическа партия, която няма да ме остави току-така, защото там всеки държи на всеки и качествата се оценяват по достойнство. И съм се убедил доста пъти досега, че е така. Също така членството в политическа партия и то патриотична дава реална възможност да направиш нещо за Родината си, защото в тази Организация се дават пари за осъществяването на такава дейност- патриотична. Тъй че начини винаги се намират, стига да искаш да ги търсиш- и на себе си да помогнеш, и на Родината си.
Да, явно ние, българите с принципи, които няма да потъпчем просто ей така заради пари сме изкарвани тъпите и необразованите... Такова е модерното мислене- заеби принципите си и стани роб на парите, на материалното и това е живота... Родина, Род, Родова памет, история на народа ти- кучета ги яли...Сега пък съм бил тъп и необразован. Very Happy
Политик ще ставаш,но говориш наизуст.Не означава,че като не живея в България,то съм роб на някой,върша мизерна работа и прочие....няма такова нещо.Всичко зависи от човека и качествата му.А хората в България не са ли роби?Кажи!Учиш цял живот,родителите ти изнемогват за да може ти да получиш образование и да се чувстваш пълноценен,а после не може дори да помогнеш на себе си,а да не говорим за тях.Не те ценят в собствената държава.Баба ти и дядо ти вземат пенсия,която не им стига за хляб,ходиш по улици ,които са целите в кал,плащаш сметки,които са непосилни за теб,не може да създадеш семейство,защото нямаш средства..........е кажи ми?!
Никой не спори за положението в България в момента. Въпроса е ,че може да го променим.
Девойче, в целия свят хората са роби в момента, не знам защо не го разбираш. Роби на работата, на парите. Американците бачкат най-много, а определено не са чак толкова бляскави и богати както ги представят по филмите- от мои приятели, които са работели дълги години в САЩ го знам.
В тоя свят в момента благата са в ръцете на една международна мафия, която ги разпределя на парче и както прецени за добре. Днеска дават най-много на Запада и САЩ, утре ще им спрат кранчето и при тях също ще настъпи криза- ето точния пример е Световната финансова криза. Утре ще има друга световна криза, така че тоя блясък и богатство, които ги гледаш в някои страни в момента са временни.
Иначе всичко е в ръцете на нас, народните маси, ние и само ние можем да променим нещата, стига да имаме достатъчно смелост и готовност да се борим. Защото макари преди 9.09.1944 пак да не сме живеели кой знае колко богато, сме били с пъти по-добре от сега. Е, аз определено мисля, че нещата могат да се променят, стига да искаме да ги променим естествено.
Спор няма,роби са,но тук робството е наложено от пълни лекета.
Аз това го слушам отдавна..Първоначално написано от Rodolubec
Кажи ми ти ако нямаш пари да си купиш апартамент държавата би ли ти дала? Не нали, но на циганите дава...
Ако някой твой близък се нуждае от трансплантация какво ще предпочете държавата? Да построи мезонети на циганите за 8 милиарда или май милиона беше или да ти отдели 100 хиляди за трансплантацията?
Уж живеем в България, а вместо всички да сме равни или ние да сме малко по привилегировани циганите са много над нас.
Гласовете на изборите..уж нямало да има купуване на гласове..пък пак същото...Баба ти и дядо ти с две пенсии какво могат да си позволят?
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Не ми се занимава да променям нищо,животът е кратък,аз вече съм уредила моя,така,че всеки да се спасява по отделно.Първоначално написано от Rodolubec
На къде отива България ли...нима не си забелязала?На към разгром.....по точно определение не знам.
Чета темата с интерес...Не живея в България от 2 години. Има неща, с които не съм съгласна и от двете страни, но едно ми направи впечатление. Тези, които говорят колко много обичат България и са останали там да се борят не могат и не искат дори да се опитат да разберат тези, които са предпочели да направят нещо друго с живота си, а именно да се реализират извън родината си. Знаят си само тяхното и който не е съгласен с тях да духа супата...Това го забелязах и като си ходих до България скоро, че наистина има страшно много хора, които мислят така, без дори да знаят нищо за света извън пределите на нашата Родина. Не знам колко са годишни хората, които пишат тук, но наистина в повечето от мненията, които чета тези които живеят по чужбина ми изглеждат по-зрели (повечето, отново). Просто наистина има неща, които много ми липсват като приятели, роднини, луканка хаха, но пък има и достатъчно много неща, които ме карат да не искам да се връщам да живея там, начело с чалга манталитета.
Сега пък ние дето сме останали тук сме по незрели Щото пък като са в чужбина ем им е по лесно ем им е по трудно ?
![]()
Последно трудно или лесно е в чужбина кажете ни на нас незрелите вие образованите по западния начин на обучение?![]()
Щото всичките сте баш путки и си търсите оправдание ,защо сте напуснали България !!!То и от Англия да си можеш да се намериш сто причини ,да я напуснеш- толерирането на имигрантите то това че цялото семейство се къпят в една вана ,консуматорското общество...
Въобще ,ако си решил да напуснеш някой място 1000 причини може да си намериш. Това ,че само хората с чалга манталитет ти се набиват на учите незначи ,че всички са така.
И повечето дето плюят българският народ Sofar ,Darkis и тн. (не се отнася към windowlicker )сте мизерници щото тука сте били изолирани от обществото и сте решили да отидете на ново място!
Все ние дето сме тук сме лошите и се сме ви виновни ,че сте смотлювци и комплексари!! И по 100 хиляди на месец да изкарвата и 5 дипломи от Оксофрд да имате щом плюете по собствения си народ е ясно що за стока сте!Мизерници!
мм тъй Ш е.. няма и да са опраймнаште политици майка си и бащта си Ш продадат само и само да си напълнят гушите.. е да има и хора които се опитват да направят нещто ама как да стане като останалите ги тъпчат..Българския политик иска да плюска каТ свиня с 3 гъза и това е ..
![]()
Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..
Ае брат те не се оплакват от живота си, нито от парите си, нито от Държавата си..ние дето сме тука сме тези, които се оплакваме. И то се вижда кой саПървоначално написано от Rodolubec
Първоначално написано от Rodolubec
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Еми като са цъфнали и вързали нека си седят там и да не дават кфалификаций за българите в България!
Аз мизерник не съм имам и дом,храна и дрехи на гърба си няма от какво да се оплача. Съвсем друг е въпроса ,че в парламента са се набутали същите мизерници като онези дето плюят българите.