- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжки парфюм, съвет
Мили дами старото "парфюмче" е на свършване и съм решил да си поръчам през интернет, обаче немога да избера, колебая се между, XS BLACK, Gucci by Gucci, G. Armani Black Code и D&G The One. Така общо взето искам парфюм за срещии вечерно време, е ако става за деня няма да го върна
. Вие кой бихте ми препоръчали, може и да не е някой от изброените, но да е за срещи !!! и 75/100 мл да не е повече от 140 лв
А и още нещо ако знаете магазинче което да е на 1-2 мин от някоя от спирките на метрото и да продават по-ефитно бих могъл да ида и да си го взема на място а не от интернет
Абе много съм капризен и досаден
![]()
Благодаря на отзовалите се![]()
![]()
256 bit crypt -> xelA evol I <-
Аз ползвам Puma.Diabo Blue и Boss
на брат ми е Пума,един син такъв.Мирише велико,мн ме кефиПървоначално написано от WooDy
![]()
The one не е лош.
И аз ще трябва скоро време да си взема и много хвалят Black Code и Emporio Diamond, макарче Gucci-то мисля че ще е НАЙ![]()
Hugo Boss - BOSS EDITION BLUE
D&G The One подмокря жестоко.
Купих такъв на мъжо за Коледа.
Усетя ли аромата - налитам.![]()
И всички приятелки, които питах за мнение, потвърдиха (с блясък в очите).![]()
Собственост на Canis_Dirus
1 фр има и неми направи силно впечатление но щом така действа на жените може и намен да ми стане фаворит :ДПървоначално написано от FelisDirus
Аз ти препоръчвам Armani,Gucci или един от най-яките мъжки парфюми Bulgari Aqua уникален е просто нямам думиии![]()
:P :P или пък си вземи Lacoste,а също хубав и мн траен като се пръснеш 2 пъти и държи 1 седмица е CAROLINA HERRERA 212
![]()
уникален е Фолк певицата Анелия го ползва направо е убийствен няма да сгрешиш ако си го вземеш
![]()
:P
+1Първоначално написано от ivcheto0o
И на моя е Пума синияПървоначално написано от Dundy
Мноого ме кефи
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Определено D&G The One.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
а някой да има мнение за Gucci by Gucci ? тоя тъ лан много го хвалите, явно не съм го преценил правилно![]()
The One е промил мозъка на всичкиА от къде в СФ мога да намеря ОРИГИНАЛНИ и по–ЕВТИНИ парфюми ?
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Изложили са се.Първоначално написано от Jesus
На мен ми харесва Булгарито.Страхотно вуниБатко ми си взе Armany за лятото.Изръси се много пари и наистина ухае добре, но уш марково и незнам си още какво, а миризмата изчезва за 2 часа, а Булгарито е значително по евтин и по сълготраен
![]()
The One кърти от всякъде .. няма по - влудяващ парфюм ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..
мола на опълченска на армани го гледах за гаджето ми за подарък струваше 100лв горе долу 100мл ( ако не се лъжа де)
http://www.jivotno.com/wild-angel
Аз съм момиче,но адски си падам по мъжки парфюми и смятам,че проявявам и добър вкус.Много харесвам Versace Signature и Boss Pure.Гаджето ми използва гореспоменатите и аз от време на време,много са яки.Не са тежки,но както се казва миришат на 'мъж' и може да те подлудят...Абе като го помиришеш да го награбиш.....................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кой модел на Армани е бил 100 лв - 100мл ?Първоначално написано от me4eto
невъзможно е 100мл Армани да е само 100 лв.................освен ако не е менте.
Емпорио за мъже в мит.бг където като гледам са най-евтини 100лв са почти 100лв, Емпорио уайт или бляк са по-евтини, но като го къпуваш от мол оф софиа нормалко да е по-скъпПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()