- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжки парфюм, съвет
Gucci by Gucci unikalen e,vzemi si ot negoПървоначално написано от Jesus
![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Първоначално написано от Jesus
не мога да се сетя кой само видях като марки и цени по добре иди и виж
Първоначално написано от SoFarSoG00d
ми в мола беше де да го знам![]()
В сесия съм иначе ще закарам някоя колежка да дойде да дава съвет и тя![]()
Хората ти казаха за срещи the one, даже от него са се овлажнявали![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
от тия XS-са
иначе горещо препоръчвам givenchy pour homme blue
Доставиха ми The Oneхубав е
Обаче имам въпрос къде да се пръскам
в смисъл по тялото по врата или навсякъде
Отговори като "по генеталите" не се приемат![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Ооо този е невероятен аз исках да си купя женския,но когато си купувах парфюм го нямаше и си избрах другПървоначално написано от LP_GirL
Обаче мъжкия влудявааа :P
ами аз съм почитателка на Gucci by gucci и D&G The onе , но чесно казано по добре си вземи D&G The onе абе ти си избраш.. Успехчета![]()
Black XS т`ва на paco rabanne? The one не ми харесва (момче съм) За black xs съм ;]
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Аз скоро бях да си избирам преди да събера париАрмани, Пако, Диор че даже и босс ги направили 1 такива ултра сладникави, blgari-то миришеше свежо, ама сравнение с Gucci и D&G, не ги биваше, може би само на Шанел 1 се доближаваше
В крашна сметка D&G загубиха и избрах Gucci
само още някой друг лев и ще си го взема
![]()
Armani Black Code Луда съм по този парфюм...![]()
![]()
![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Versace Signature ,аз го ползвам,макар,че е мъжки.
BVLGARI AQVA!!!
Любимият ми мъжки парфюм.Даже и аэ го иэпилэвам ;]
Може и да съм писала в тая тема вече,ама пак да си кажа.
[size=7][b][u]fosse cos
Beckam е страхотен .. XS BLACK лично на мен не ми харесва , един фр има такъв и не ми харесва особено как мирише .. но това е лично мое мнениеако си вземеш Beckam няма да сбъркаш от личен опит го знам .. подарявах такъв и много го харесаха
п.п забравих обаче да кажа чее е лек парфюм
преди малко си купих Armani black code и HUGO BOSS PURE, миришат много яко, особено Armani-то....
взех си ги за по 15 лвл![]()
Armani Attitude - Божествен![]()
Купих такъв на приятеля ми за Коледа![]()
Neftochimic Това , което си взел са ментета. На Армани парфюм , под 100 лева - 50 милилитра дори няма ... Аз Armani Attitude го взех за 130 и нещо. / 50 мл/
Envoi moi ! ;]
ти не гледай цената, взети са от приятел... / на мене ги дава за по 15, на други ги дава за по 25-30 лвл.../
http://parfumi.bg/catalog/bosspureman-p-1220.html
http://prokn.info/index.php?option=c...d=12&Itemid=27
Mihailova - които както се ореди...
да, сигурен съм, че тея 2 парфюма, ако отида да си ги купя от магазина ще са не по-малко от по 100 лвл., но просто пича иска да се отирве от торбата с парфюми....
П:П: и я си кажете мнението за D&G The one?
като четох тука тези които са го използвали изказват добри впечетления от него...
Какво да ти кажа, зависи какво харесваш, свежеста на блгарито, сладоста на арманито ? Лично на мен Единственият страшно ми харесва и държи около 5-6 часачучи бай чучи също е мн добър но е доста по скъп
![]()
dolce i gabbana light blue![]()
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
От изброените съм ползвал всички, последно ползвам The one втора голяма разфасовка и май той ми е направил най-голямо впечетление, обаче той е по-като за есен/зима тежък парфюм е а идва пролет/лято така, че може да погледнеш по-лек и свеж парфюм например D&G light blue може да го закупиш от Мола(близко ти е до метрото)Първоначално написано от illidan_stormrage_bg
Neftochimic Аз не го казах с лоши чувства , а от гледна точка на това , че ако беше купен от магазин / и струваше 15 лева / , щеше 100% да е фалшив и можеше да ти предизвика алергия в/у кожата. А иначе по сайтовете цените са ниски , но в магазините нещата са различни.
Envoi moi ! ;]