.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Град
    Инкогнито
    Не е задължително в магазина да е по-скъп, специално аз моя си го взех от 1 незаконна фирма и ми излезе с 10 лв по-евтино дори от Интернет да си го взема а е оригинален

Град
    Варна
    Jesus Различни хора сме , аз не бих се доверила на незаконна фирма , особено за 10 лева разлика.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Инкогнито
    Идва по-евтино, понеже не плащат ДДС. Иначе в нета цената на доставката не е включена и като трябва да дадеш 10тина лева за доставка от там идва голямата разлика, а каква е гаранцията че в парфюмерията са оригинални ? Както казаха малко преди мен аз можеше да го намеря и за 20 лв, но с 1 фр обиколихме поне 30 магазина докато си ги вземем и съм сигурен че е оригинален Значи в 1 от моловете беше 130 в нета беше 104 без доставка аз го взех за 105

Ти по-надолу пишеше че арманито си го взела за 130лв - 50мл, в интернет за 100 лв е 75, просто при теб явно няма конкуренция и цените са нереално високи Моят съвет е да не подарявате козметика на приятелите си, все 1 му казваш "абе не миришеш хубаво я ползвай това"

Град
    Варна
    Jesus Точно , че при нас има голяма конкуренция , но въпреки това цената е такава. И аз предпочитам да го взема от такъв магазин , за да знам за себе си , че е 100% оригинален , а не от някакъв сайт.
    Плюс това , парфюмът е оригинален подарък и това , което си казал е глупост. Все едно аз която съм маниячка на тема парфюми , като ми подарят , трябва да го приемам лично.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Инкогнито
    Такова нещо като 100% оригинален няма, запомни го. Аз казах как виждам това да се подаряват парфюми, предпочитам някакъв по-евтин подарък, примерно книга или някаква гривна, от колкото парфюм.

Град
    Варна
    Jesus Различни хора , различни разбирания.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Jesus Различни хора , различни разбирания.
    Ето тук сме на 1 мнение

Град
    Варна
    Така е
    Envoi moi ! ;]

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Има един супер як, ама е много нов, май го няма по сайтовете още - Azzaro - Twin (черен е)

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Neftochimic Аз не го казах с лоши чувства , а от гледна точка на това , че ако беше купен от магазин / и струваше 15 лева / , щеше 100% да е фалшив и можеше да ти предизвика алергия в/у кожата. А иначе по сайтовете цените са ниски , но в магазините нещата са различни.
    да бе, нищо не съм казал...
    тези парфюми дето си ги купувам се явяват нещо като бракувани / с една дума им е скъсано цълофанчето или кутийката и не ги вземат в магазините и си ги продават по този начин и за такива цени.../
    иначе сега смятам да си земам D&G The one i D&G Light Blue
    да кажете някой друг парфюм който да мирише много яко и да е за летен сезон?

Град
    Инкогнито
    от къде викаш ги взимаш и че искам да си взема деоспрей и рол-он пък не ми се дават 100 лв

Иначе на мен Gucci bu Gucci също много ми хареса Ако искаш пролетен и свеж аромат на Bvlgari има доста добри модели

Здравеите. Аз също искам да си взема оригинален парфюм но щом един оригинал струва малко повече от 100 лв. то какви за тези по 30 - 40 лв? Съжалявам че немога да пусна линк защото съм нов погребител. Става въпрос за тези w w w . p a r f u m i - s h o p . e u

Град
    Bourgas
    bybyboys - еми ефтини са щот са в голямо количество, а се явяват нещо като бракувани и не ги вземат в магазините заради някои дефекти по кутийката или цилофанчето

Jesus - от един комшия

Супер фен
    Град
    sofiq
    dolce-to ili armani i dvata sa hubavi

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Е тогава защо да давам толкова пари заради една опаковка като след като го отворя го хвърлям Да не се пръскам с кутииката важното е съдържанието

Град
    Bourgas
    абе снощи гледах в някакъв сайт маркови парфюми на доста ниски цени... ама незнам, може да са били на търг....
    /сега не мога да намеря сайта... /

този XS BLACK го има един авер и е просто страшен поне на мен много ми харесва..

Град
    Сицилия
    аз лично ползвам тоалетна вода Glacier Athletic от oriflame и има много готин аромат но 2-3 часа и заминава

zimai THE ONE.. zashtoto naistina e THE ONE .. unikalen e ! noo trqa ti da si go izberesh... ako na teb ne ti haresva nqma polza !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си