- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Женската гръд е лекарство за мъжа
![]()
![]()
![]()
Германските учени доказаха, че мъжете, които имат възможност редовно да се наслаждават на разголената женска гръд, значително по-малко са застрашени от риска на получат инфаркт или инсулт, съобщава „Дойче Веле”.
10-минутното съзерцание на разголена женска гръд е толкова полезно за мъжкия организъм, колкото и половин час физическа работа или занимания със спорт. До този извод са стигнали авторите на германско изследване, публикувано в авторитетното международно списание по медицина „The New England Journal of Medicine”. Сексуалната възбуда активизира работата на сърдечно-съдовата система и увеличава притока на кръв и съответно на кислород към всички тъкани на организма. Вследствие на това риска от инфаркт или инсулт намалява с 50%, се казва в научния трактат на германските изследователи. Авторите му също така са установили, че благодарение не редовното съзерцания на големи женски гърди средностатистическият мъж може да увеличи продължителността на живота с 4-5 години. Въпреки това, тези изводи няма да дадат преимущества на пациентите от мъжки пол в Германия. „Това изследване не може да бъде считано за достатъчен повод да се покриват разходите на възрастните пациенти за покупката на „Плейбой” и „Пентхауз”, коментира новината за откритието на германските учени представител на болнична каса. /БГНЕС
това го гледах по новините тая вечер ама не ми се струва много вярно![]()
То пък точно германци са правили проучването... Като видиш гърдите на някоя баш германка най-много да те тупне инфарктът![]()
я да пусна на един дъртак на 80 години да ми гледа циците дали няма да получи инфаркт или инсулт хаха това за мен са пълни глупости
няма лошо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
I az go gledax po novinite i na men ne mi sa vqrva mnogo...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ако сте достатъчно добри и си заслужите ще гледате цици![]()
и ще живеете дълго
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Оф, за т'ва ли вчера три момчета ме караха да си свалям блузката?![]()
![]()
О, ама я...Както им помагаме, така и...набързо ще им скъсим живота.![]()
![]()
Нз, аз пък никога не съм намирала нищо интересно в циците...може би щото ги гледам всеки ден(моите).![]()
![]()
П.П. Ае за какво ви е да зяпате, мъже? Действайте, така ще удължите и нашите животи...![]()
Иска ви се...Първоначално написано от moncho
![]()
и аз тей си помислихПървоначално написано от TheBestFriends
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...