- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Hininova voda
Iskam da pitam kak se izpolzva hininovata voda zashtoto si kupih prochetoh opatvaneto ama kato si naleq v shepite i q sloja na kosata si tq otiva samo na edno mqstii ne moje da stigne do kojata na glavata mi![]()
![]()
Аре пиши на кирилица![]()
Ползвам хининова вода и от личен опит мога да кажа, че не е полезно да се ползва често. Аз я ползвам един път в седмицата и косата ми наистина става по хубава Smile Хининова вода се продава във всяка аптека. Моята струва един лев - не е скъпо!
IMA 10257896345128975234587963321145879632115463524653 46355465342654
45558623153489766845312638537496853532416305465321 65301548917099
ТЕМИ ЗА ХИНИНОВАТА ВОДА!!!!!ПОТЪРСИ!!!!!!![]()
![]()
сАМО НА ГОТОВО ЧАКАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! АМАН ОТ ТАКИВА КАТ ТЕБ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Наистина има много такива теми.
Иначе как се ползва- може и на суха коса, може и на мокра коса , впръскваш си я в корените, втриваш и готово. Само не я ползавай много често, защото се омазнява по-бързо косата. Айде успех![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Да,може!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Хахаха, я по леко, заблудено чедо.Некомпетентна си по дадената тема и се караш на всичкото отгоре.Никой не те пита къде се продава, колко струва, ползваш ли или как ти действа.Пффф, АМАН!Първоначално написано от WooDy
Пробвай да разделиш косата си на две части.Сложи малко в шепата си и сложи по корените.Така по цялата глава, коса.
Има страшно много такива теми, ако незнаеш хората са измислили ТЪРСАЧКА.. уоу![]()
ПП.По темата: За да ти е по-лесно за употреба можеш да пресипеш хининовата вода в някой флакон за впръскване.Така впръсквай в корените на косата си всеки ден, не прекалено често и по възможност горе доло по едно и също време.
Много зависи. Аз пък ползвам всеки ден и нищо ми няма. В други форуми съм чела, че и други правят това, на тях също явно не им е проблем. Натурален продукт е все пак...Първоначално написано от WooDy
Иначе варианта с пръскането е най-удачен.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!