.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Защо момчетата харесват..

Защо според вас момчетата харесват естествената красота? Миналата седмица котката ми бръкна в окото и не мога да се гримирам сега ии днес гаджето ми ми каза "Не се гримирай така си по- красива, естествена.." и не е единственото момче което съм забелязала, че обича естественото, а не ония мацки с 10 пласта пудра, ФДТ, сенки, моливи, червила и тн и тн ... Да вярно е, красиви са някой..но все пак момчетата искат естественото??

защото тез с 10тона грим мязат на курви... се пак надали някой момче иска приятелка курва...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Абе те все така казват,а пък като мине по улицата някоя мацка нацапана като за световно очите им да има как ще изхвърчат
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    София
    Понякога гаджето ти може да излъже че те харесва естествена и да не се гримираш че ти е по хубаво. Нали се сещаш защо?!

Град
    Горна Оряховица
    Аз не мисля, че с много грим момичетата са по-хубави. Леко подчертаване на това, което имаш - черен молив, черна спирала и гланц например, изглеждат по-добре от силни сенки, цветна спирала и ярко червило.

Цитирай Първоначално написано от Armeika
    Понякога гаджето ти може да излъже че те харесва естествена и да не се гримираш че ти е по хубаво. Нали се сещаш защо?!
    ?????

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    защото тез с 10тона грим мязат на к**ви... се пак надали някой момче иска приятелка к***а...
    Моля???? На к**** ли? Това изобщо не е вярно! Всичките ми приятелки се гримират (и аз също) и определено не приличат на к**** мога да кажа че даже е по хубаво с грим подчертаваш много неща... така че недей да говориш тъпотий!

Град
    Инкогнито
    не си ли естествено красива и със 1 000 000 тона няма да станеш, 1 фин грим може, но като прекалиш и сложиш много наистина ставаш kypва

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aymar
    ?????
    Погледни мнението на billytalent и ще разбереш защо

Повече от фен Аватара на marjesa
    Искат естствено защото .... като я погледнат сутрин искат да са потготвени
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Не всички момчета харесват "естествените".
    Но ти все пак се радвай

Според мен всяко момиче трябва да се гримира, за да подчертае женственоста си.Естествено не с по един тон глупости и евтина козметика Лично аз си слагам само фон дьо тен, черен молив, спирала и някакъв гланц.Не се мацам със сенки, цветни моливи и прочие ... не искам да приличам на новогодишна елха, въпреки, че има момичета на които им отива, но тези индивиди се броят на пръсти

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    защото тез с 10тона грим мязат на к**ви... се пак надали някой момче иска приятелка к***а...
    Моля???? На к**** ли? Това изобщо не е вярно! Всичките ми приятелки се гримират (и аз също) и определено не приличат на к**** мога да кажа че даже е по хубаво с грим подчертаваш много неща... така че недей да говориш тъпотий!
    Хах заблудена душице,Адвоката хич не говори тъпотиИ
    Всяко момиче,колкото и да се старае да изглежда добре започва да прилича на курва след 2-3 пласта ФДТ (в повечето случаи не добре нанесен),много черен молив,2 слоя спирала,тежки сенки (брез ДЕНЯ) и някое червило,което не подхожда на случая
    А ти щом се гримираш с 2-3 тона (да не кажа 10,както се уточнява Адвоката) и се харесваш така ... Значи си доста заблудена

А иначе не мисля,че има момче,на което не би му харесал някакъв лек грим Малко гланц,леки сенки (нещо телесно или бледо),лека спирала и мааалко черен молив,колкото да се подчертаят очите Нооо определено не би им се харесало момичето до тях да е с 2 тона ФДТ или пудра и като го целунат (в случая по бузата ... примерно) и да усетят вкуса на ФДТ-а

Освен това ако едно момиче притежава естествена красота е напълно нормално да я харесват и без грам грим

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Малко гланц,леки сенки (нещо телесно или бледо),лека спирала и мааалко черен молив,колкото да се подчертаят очите
    А то се казвало лек аз мислех че е фин

само да не се избиете ся как по-хубаво - със или без грим ...
    по темата - щото не искат като я погалят по лицето пръстите му да останат на бузата й или обратно - бузата й да остане по пръстите му, кой кат го кефи

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Хах заблудена душице,Адвоката хич не говори тъпотиИ
    Всяко момиче,колкото и да се старае да изглежда добре започва да прилича на к***а след 2-3 пласта ФДТ (в повечето случаи не добре нанесен),много черен молив,2 слоя спирала,тежки сенки (брез ДЕНЯ) и някое червило,което не подхожда на случая
    А ти щом се гримираш с 2-3 тона (да не кажа 10,както се уточнява Адвоката) и се харесваш така ... Значи си доста заблудена

А иначе не мисля,че има момче,на което не би му харесал някакъв лек грим Малко гланц,леки сенки (нещо телесно или бледо),лека спирала и мааалко черен молив,колкото да се подчертаят очите Нооо определено не би им се харесало момичето до тях да е с 2 тона ФДТ или пудра и като го целунат (в случая по бузата ... примерно) и да усетят вкуса на ФДТ-а

Освен това ако едно момиче притежава естествена красота е напълно нормално да я харесват и без грам грим
    e da ama tiq "kurvi" si gi 4ukat i ne s eoplakvat nali..i boje dokude se e stignalo..da se opredelq edno momi4e kurva li e ili ne spored grima..ina4e za prez denq pone malko spirala..ne mislq 4e se gubi estestvenata krasota taka 4e moje :P abe ne vseki ima estestvena krasota kvoto i da si govorim prosto nqkoi mom4eta sa mili ; }

Cruel Intentions

Град
    Инкогнито
    Ами Хриси аз си мисля че си сладка и не ти трябва грим

Моля???? Прочети ми пак хубаво коментара и тогава ме цитирай.. явно не можеш да асимилираш моя коментар... така че недей да говориш тъпотий малка госпожице....
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Аз определено съм за съвсем лекия грим, а именно спирала, молив за очи и гланц...Все пак целта е да подчертаеш всичко хубаво, което притежаваш и да го направиш още по-готино, а не да съсипеш цялата си красота с някъф тежък грим като ФДТ и т.н...Те са само за специални случаи и вредят на кожата при всекидневна употреба

Цитирай Първоначално написано от diva4e92
    Аз определено съм за съвсем лекия грим, а именно спирала, молив за очи и гланц...Все пак целта е да подчертаеш всичко хубаво, което притежаваш и да го направиш още по-готино, а не да съсипеш цялата си красота с някъф тежък грим като ФДТ и т.н...Те са само за специални случаи и вредят на кожата при всекидневна употреба
    Ммм зависи.. аз си ползвам качествен фон дио тен и изобщо не ми е навредил на кожата,а напротив откакто го ползвам кожата ми стана по-гладка и нямам никакви пъпки...

Град
    то не е град,а джунгла...
    защото не искат някоя хубава сутрин да се събудят с крокодил до себе си, затова.
    аз лично в повечето случаи използвам само малко коректор и 1 много тънък слой фон дьо тен за равномерен тен и толкова.

Град
    Wonderland
    Моето гадже ме харесва без никакъв грим и вечно ми повтаря,че съм по-красива и чаровна без грим.Всички мои приятели са момчета и харесват момичета без грим и някакви специални прически.Ние момичетата ,под влияние на какви ли не моди,тенденции и не знам какво си сме забравили,че сме красиви такива каквито сме.Признавам си,че нямам нужда ,но клепам и спирала,черен молив,поняога фон дьо тен и тонове червило и аз не знам защо....може би суетата ми е в повече,а не трябва да е така.От скоро време пък реших да не слагам нищо по лицето си и гаджето ми ме харесва много повече така ,а и другите момчета....може би с тези гримове сексапилът нещо се губи под слоевете.

И аз съм за лекия грим (малко черна спирала, леко с моливче и червилце или гланц). А и за момчетата: има някои мои познати дето наистина харесват естественото, но като видят някоя с големи цици и задник, напудрена и оцветена, им падат ченетата. Лошото е, че някои не гледат вътрешната красота... Все пак мисля, че наистина има много момчета, които не харесват гримираните какички ... *** От коментарите по-нагоре подкрепям мнението на Адвоката.
    MaG

Зависи...някой наистина прекаляват с грима и приличат на ку*ви, а като ги гледам и от 12-годишни почват...
    Пък и едно момиче, за да се определи за наистина красиво, трябва и без грим да изглежда добре.
    По-добре без никакъв грим, отколкото с тонове пудра,сенки,фдт и кво ли още...
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Ами Хриси аз си мисля че си сладка и не ти трябва грим
    ms :P

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми