- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо момчетата харесват..
Защо според вас момчетата харесват естествената красота? Миналата седмица котката ми бръкна в окото и не мога да се гримирам сегаии днес гаджето ми ми каза "Не се гримирай така си по- красива, естествена.."
и не е единственото момче което съм забелязала, че обича естественото, а не ония мацки с 10 пласта пудра, ФДТ, сенки, моливи, червила и тн и тн ...
Да вярно е, красиви са някой..но все пак момчетата искат естественото??
![]()
![]()
защото тез с 10тона грим мязат на курви... се пак надали някой момче иска приятелка курва...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Абе те все така казват,а пък като мине по улицата някоя мацка нацапана като за световно очите им да има как ще изхвърчат![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Понякога гаджето ти може да излъже че те харесва естествена и да не се гримираш че ти е по хубаво. Нали се сещаш защо?!![]()
Аз не мисля, че с много грим момичетата са по-хубави. Леко подчертаване на това, което имаш - черен молив, черна спирала и гланц например, изглеждат по-добре от силни сенки, цветна спирала и ярко червило.
?????Първоначално написано от Armeika
Моля????Първоначално написано от Adwokat
На к**** ли?
Това изобщо не е вярно! Всичките ми приятелки се гримират (и аз също) и определено не приличат на к**** мога да кажа че даже е по хубаво с грим подчертаваш много неща... така че недей да говориш тъпотий!
![]()
не си ли естествено красива и със 1 000 000 тона няма да станеш, 1 фин грим може, но като прекалиш и сложиш много наистина ставаш kypва![]()
Погледни мнението на billytalent и ще разбереш защоПървоначално написано от aymar
![]()
![]()
Искат естствено защото .... като я погледнат сутрин искат да са потготвени![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Не всички момчета харесват "естествените".
Но ти все пак се радвай![]()
Според мен всяко момиче трябва да се гримира, за да подчертае женственоста си.Естествено не с по един тон глупости и евтина козметикаЛично аз си слагам само фон дьо тен, черен молив, спирала и някакъв гланц.Не се мацам със сенки, цветни моливи и прочие ... не искам да приличам на новогодишна елха, въпреки, че има момичета на които им отива, но тези индивиди се броят на пръсти
![]()
Хах заблудена душице,Адвоката хич не говори тъпотиИПървоначално написано от Armeika
Всяко момиче,колкото и да се старае да изглежда добре започва да прилича на курва след 2-3 пласта ФДТ (в повечето случаи не добре нанесен),много черен молив,2 слоя спирала,тежки сенки (брез ДЕНЯ) и някое червило,което не подхожда на случая![]()
А ти щом се гримираш с 2-3 тона (да не кажа 10,както се уточнява Адвоката) и се харесваш така ... Значи си доста заблудена![]()
А иначе не мисля,че има момче,на което не би му харесал някакъв лек гримМалко гланц,леки сенки (нещо телесно или бледо),лека спирала и мааалко черен молив,колкото да се подчертаят очите
Нооо определено не би им се харесало момичето до тях да е с 2 тона ФДТ или пудра и като го целунат (в случая по бузата ... примерно) и да усетят вкуса на ФДТ-а
![]()
Освен това ако едно момиче притежава естествена красота е напълно нормално да я харесват и без грам грим![]()
А то се казвало лек аз мислех че е финПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
само да не се избиете ся как по-хубаво - със или без грим ...
по темата - щото не искат като я погалят по лицето пръстите му да останат на бузата й или обратно - бузата й да остане по пръстите му, кой кат го кефи
Първоначално написано от 3oPuTy
e da ama tiq "kurvi" si gi 4ukat i ne s eoplakvat nali..i boje dokude se e stignalo..da se opredelq edno momi4e kurva li e ili ne spored grima..ina4e za prez denq pone malko spirala..ne mislq 4e se gubi estestvenata krasota
taka 4e moje :P abe ne vseki ima estestvena krasota kvoto i da si govorim
prosto nqkoi mom4eta sa mili ; }
Cruel Intentions
Ами Хриси аз си мисля че си сладкаи не ти трябва грим
![]()
Моля????Първоначално написано от Armeika
Прочети ми пак хубаво коментара и тогава ме цитирай.. явно не можеш да асимилираш моя коментар... така че недей да говориш тъпотий малка госпожице....
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз определено съм за съвсем лекия грим, а именно спирала, молив за очи и гланц...Все пак целта е да подчертаеш всичко хубаво, което притежаваш и да го направиш още по-готино, а не да съсипеш цялата си красота с някъф тежък грим като ФДТ и т.н...Те са само за специални случаи и вредят на кожата при всекидневна употреба
Ммм зависи.. аз си ползвам качествен фон дио тен и изобщо не ми е навредил на кожата,а напротив откакто го ползвам кожата ми стана по-гладка и нямам никакви пъпки...Първоначално написано от diva4e92
защото не искат някоя хубава сутрин да се събудят с крокодил до себе си, затова.
аз лично в повечето случаи използвам само малко коректор и 1 много тънък слой фон дьо тен за равномерен тен и толкова.
Моето гадже ме харесва без никакъв грим и вечно ми повтаря,че съм по-красива и чаровна без грим.Всички мои приятели са момчета и харесват момичета без грим и някакви специални прически.Ние момичетата ,под влияние на какви ли не моди,тенденции и не знам какво си сме забравили,че сме красиви такива каквито сме.Признавам си,че нямам нужда ,но клепам и спирала,черен молив,поняога фон дьо тен и тонове червило и аз не знам защо....може би суетата ми е в повече,а не трябва да е така.От скоро време пък реших да не слагам нищо по лицето си и гаджето ми ме харесва много повече така ,а и другите момчета....може би с тези гримове сексапилът нещо се губи под слоевете.
И аз съм за лекия грим (малко черна спирала, леко с моливче и червилце или гланц). А и за момчетата: има някои мои познати дето наистина харесват естественото, но като видят някоя с големи цици и задник, напудрена и оцветена, им падат ченетата. Лошото е, че някои не гледат вътрешната красота... Все пак мисля, че наистина има много момчета, които не харесват гримираните какички ...*** От коментарите по-нагоре подкрепям мнението на Адвоката.
![]()
MaG
Зависи...някой наистина прекаляват с грима и приличат на ку*ви, а като ги гледам и от 12-годишни почват...![]()
Пък и едно момиче, за да се определи за наистина красиво, трябва и без грим да изглежда добре.![]()
По-добре без никакъв грим, отколкото с тонове пудра,сенки,фдт и кво ли още...![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
ms :PПървоначално написано от Jesus
Cruel Intentions