- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо момчетата харесват..
Напълно съм съгласна с теб,гримът е за подчертаване на чертите или прикриване на някой недостатък,но и аз съм против това 12 годишни момичета да се клепат без да се съобразят с това,което се вижда на огледалото.Първоначално написано от zWezdichkaaa
1-во Никаде не съм казала че се гримирам с 2-3тонаПървоначално написано от 3oPuTy
2-ро До сега никои не е познал че слагам ФДТ
3-то Има леки сенки които седят много сладко ако се сложат както трябва! ЗА ПРЕЗ ДЕНЯ!
5-то в случая ти си заблудения изказваш се прекалено неподготвен
Аз се гримирам в много редки случаи.Не ми се иска да си скапвам кожата от малка.Пък и не мисля,че да си якоо яко нагримьосан те прави красив,напротив някои момичета заприличват на травестити,че и по-зле.Всичко прекалено е грозно![]()
Down On The Farm!!!
Хахах... винаги съм казвал на гримираните момичета, че приличат на вещици![]()
Относно защо харесвам естествената красота - името си говори.
Какво е "тъпотий" - някакъв химичен елемент ли?
Не харесвам и не одобрявам 15-16 годишните момичета, които си слагат по сто кила грим. Аз на тези години не съм се гримирала, а дори и сега го правя рядко. Слагам единствено молив и спирала, при това не винаги. Предпочитам хората да ме виждат такава, каквато съм, а не маскирана под тонове фон дьо тен, сенки и т.н. Разбира се, няма нищо лошо в лекото и елегантно 'подчертаване на лицето', но не и от малките момиченца, защото просто изглежда смешно.
You're frozen
When your heart's not open..
Мене,примерно,ще ме е гнус да докосна някоя с два тона ФДТ и той да остане по пръстите миПредполагам,че така е и при мъжкия пол.А беее,изобщо естественото си е естествено....и няма база за сравнение с някоя нацапотана кифла
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
сигурно щот естествената красота е красота а др-то маска?
Казват така,защото повечето момичета ПРОСТО НЕ УМЕЯТ ДА СЕ ГРИМИРАТ,а само се клепат и запраиличват на палячовци!
Не е нормално 14-15 годишни момичета,когато отиват на училище да са с два тона силен грим,който на всичкото отгоре е нанесен адски зле и става смешна картинка![]()
Има си качествен грим,който ако е съобразен с типа на кожата и се използва в нормални количества,може даже никой да не разбере,че сте с грим![]()
Когато си си природно грозна колкото и грим да наклепаш не става... Да не говорим, че ФДТ по принцип се използва за прикриване на дефекти... не е всекидневен грим... Освен това, такова животно като "полезен ФДТ няма" каквото и да казват по рекламите, независимо колко е качествен или скъп... Все едно да кажеш, че скъпите преси за коса не ти горят косата, а я заздравяват...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
не мисля че кифлите които имат по иден тон са особено привлекателни,но ако има съвсем лек грим понякога пък изглежда много свежо,така че просто всичко си зависи от момичето и от това как се гримира и по колко слага от грима
To infinity and beyond.
Ми аз по принцип рядко слагам грим и съм що-годе добре. Но понякога си слагам малко молив и накакси става много яко...![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
И аз така мисляПървоначално написано от marjesa
![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !
Не знам, честно казано, аз адски рядко се гримирам. Най-много един гланц да сложа, някой път черен молив. Иначе такива като фон дьо тен и тем подобни не ползвам. По темата - всички си имат различен вкус, колкото и банално да звучи.![]()
Момчетата наистина харесват по-естественото,на никой не му е приятно косата му да залепне за огромното количество лак за коса,на никой не му е приятно като го целуне гаджето червилото да остане по него...
И да си сложиш само черен молив примерно,гланц и спирала пак е вид естественост.. от където и да погледнем това не е много грим ,даже е малко за някой.
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Айде чети преди да пишеш!!!Казах (а и не само аз),че момичетата с 2 тона грим ПРИЛИЧАТ на курви,а не че са курви!!!Първоначално написано от mysterious93
Armeika,щом се гримираш толкова перфектно,как така реши,че Адвоката пише пълни тъпотии?!
При условие,че отговаряш на пост,в който се споменава,че момичетата носещи 10 тона грим приличат на курви ... какво ли може да си мислим за теб?!Щом защитаваш тези подобия на хора (с над 2 тона грим) и твърдиш,че ти и твоите приятелки се гримирате (явно по същия начин,щом не уточняваш как ...) явно хич не съм заблудена ...
2.Вземи се върни във втори клас и научи родовете в българския език,защото определено не съм в мъжки род ...
3.Или сама си противоречиш или начина ти на изказване е под всякаква критика ...![]()
и аз не харесвам супер гримосаните шматки, а в случея мисля че гаджето ти просто ти го казва за успокоение ;], все пак малко грим няма да ти е излишен. А относно фон-дьо-тена, смятате ли, че е мн вреден и състарява кожата....и т.н.??????[/b]
2 тона грим наистина са излишни, а и е доста грозно, но почти всички момичета изглеждат по-хубаво когато си сложат малко молив и спирала просто да се подчертаят хубавите им черти![]()
всъщност аз съм момче и да ви кажа по ми харесват естествените момичета...пък и аз не гледам чак толкова външния вид , а личността... повечето умни момчета и мъже осъзнават , че освен ако не си адската грозница или няква помия , е мн по вероятно да си паднат по теб... аз лично обичам 1 момиче , което е страшно красива за мен , но тя си мисли , че трябва да си слага грим ала бала... ми да хубаво е да има малко , но да гледаш мазната кожа от грима е отвратително!!!
Защото според тях сме по-хубави без грим...![]()
Ами да и аз съм го чувала това нещо.. но все пак при всеки е различно... аз съм на мнение че грима е само за леко подчертаване... а не за изграждане на ново лице...![]()
А между другото някои момчета лъжат за това че естественото е по хубаво... понякога не... аз не намеквам специално за теб а по принцип...
Коя на какъвто попадне..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
в нащо даскало има едно момиче (металистка) и тя се гримира много хубаво....та.......има едно заблудено чедо от нашия клас което едва ли не иска да е копие на нея и грима който слага и стои толкова грозно( фон-дьо-тена и е с няколко нююанса по тъмен от лицето;сенките и са от магазина по левче и т.н) и си мисли че щом е метал тр. да е различна.....![]()
![]()
+ не може и да го слага
![]()
така че може да се гримира едно момиче но да може да го прави както трябва и с качествена козметика
![]()
щото не искам мазни петна като ви пипам по лицето![]()
а и изглеждате по-хубави без(поне някои)
![]()
Абе тфа че момичетата си ползват редовно грим не ги прави куpви![]()
I Love
Vania
Kabakova
Зависи от:Първоначално написано от BoRe
1.Възраст
2.Грим
3.Ден ли е или вечер?
Все пак е доста смешно,когато видя по улицата девойки,които още цикъл нямат със 100 тона грим.За всяко нещо си има време и място,както и мярка.Не е нормално деца да клепат всякакви мазила по лицето си.
А има нистина момичета гримирани като магистрални работнички,а не само,че ги има,но те са много.
Абе не ми харесва кфо пишете..!Аз лично без грим не съм нищо особено мясам на някфо детенце,но когато се гримирам ставам по-красива и самата ми физиономия се променя,приличам на по-голяма.Не че съм умряла от 14 годишна да приличам на по-голяма ама се харесвам много повече и самочуствието ми е много по високо,когато знам че съм се гримирала.
![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!