.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    х0рата безз гримм са по хубавии .. поне съдя по менн ..
    Като нежен дъжд валеше твоят глас.
    Като цветен сън живота бе за нас.
    Като лятото горещо беше любовта
    и във нощта откривахме нежността.

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    не си ли естествено красива и със 1 000 000 тона няма да станеш, 1 фин грим може, но като прекалиш и сложиш много наистина ставаш kypва
    УфФф.. е от такива коменти се дразня най-много! Въобще знаете ли какво значи думата курва, че в почти всеки комент я виждам? (Та да поясня- курва е жена която спи с много мъже за по 1 вечер) Това дали имаш 2 или 200 тона грим не може да те определи като курва по какъвто и да е начин. Значи кво майка ми примерно кат обича да си слага грим независимо дали е малко или много за (някой) от вас е курва? Та кво общо има ши*ания грим с значението на думата курва??

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    защото тез с 10тона грим мязат на к**ви... се пак надали някой момче иска приятелка к***а...

Град
    Пловдив
    Гримът е хубаво нещо, но само когато:
    1. Не слагаш 5-6 слоя спирала. Или:
    2. фон дю тен, който е далеч от тена на лицето ти (Оо това е убийствено)
    3. По очите ти няма килограм грим, който никое нормално момиче няма да сложи дори и вечер
    Ми помислете малко: ако някое момче тръгне да ви целува, а вие сте се маскирали като индианец тръгнал на бой, няма ли целия да се омаже във вашя грим??
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Re: Защо момчетата харесват..

Цитирай Първоначално написано от aymar
    Защо според вас момчетата харесват естествената красота? Миналата седмица котката ми бръкна в окото и не мога да се гримирам сега ии днес гаджето ми ми каза "Не се гримирай така си по- красива, естествена.." и не е единственото момче което съм забелязала, че обича естественото, а не ония мацки с 10 пласта пудра, ФДТ, сенки, моливи, червила и тн и тн ... Да вярно е, красиви са някой..но все пак момчетата искат естественото??
    Защото като махнат грима и е плашещо.. по- добре да виждат как изглеждаш в действителност, отколкото да ги стресираш после.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

всяко момче гледа първо женското дупе
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Цитирай Първоначално написано от hAshoo
    всяко момче гледа първо женското дупе
    Да, ама рано или късно стига до лицето...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

аз същ0 съм само за лекия грим ( явно е че всеки разбра какав е ) единия гланц и спирала са ми достатъчни ..

аз се придържам към черен молив (само отдолу на окото не 10 метра нагоре и настрани... както и да е), гланц. ФДТ си слагам само ако някоя гадна пъпка ми се е появила

и се пак всички момчета харесват различно.. някой харесват ония намацотените други не

абе зависи от много неща.....ако едно момиче е хубаво с ФДТ но без ФДТ не е толко добре-ест че ще си сложи ноо...ако едно момиче е хубаво без какъвто и да било грим няма смисъл да се цапа,...а иначе момчетата според мен харесват секъф тип момичета стига да са хубави независимо С или БЕЗ фдт

Голям фен
    Град
    Варна
    И аз харесвам момичета който несе гримират харесвам естествената им красота . Няма фаида от туи да бухат 2 кила грим и накрая да прилича на плашило или на рисувано с пастели момиченце.Наи много малко червило да си сложиш и там нещо друго ама да седи 2-3 часа пред огледалото и да маца като невидяла и да си оцвитява лицето като клоун не благодаря . Аз с човек ли излизам или с рисувано човече.

Глупостииииииииии харесвали естествената красота Те много знаят какво е красота (говоря за повечето!) .... момчетата обичат като видят някоя МАКСИМАЛНО натокана-нагримосана с 10 тона фон дьо тен,5 кг руш,10 кг сенки,очна линия комбинирана с молив и спирала,на 10 см токчета и с огромните деколтета и тесните сутиенчета,неуспешно натопирани коси - да въздишат по ето такива парцалки...
    така че са много малко останали момчета,ценящи естествената красота
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Абе те все така казват,а пък като мине по улицата някоя мацка нацапана като за световно очите им да има как ще изхвърчат
    +1
    vinagi sum haresval grimirani momi4eta priqtelkata mi vinagi si slaga po mn ot vsi4ko i pak si e hubavaa

Цитирай Първоначално написано от insomnia__
    Глупостииииииииии харесвали естествената красота Те много знаят какво е красота (говоря за повечето!) .... момчетата обичат като видят някоя МАКСИМАЛНО натокана-нагримосана с 10 тона фон дьо тен,5 кг руш,10 кг сенки,очна линия комбинирана с молив и спирала,на 10 см токчета и с огромните деколтета и тесните сутиенчета,неуспешно натопирани коси - да въздишат по ето такива парцалки...
    така че са много малко останали момчета,ценящи естествената красота
    Не е вярно.. Не знам кой ще го хареса това.. най- верочтно момчетата между 15-18 години... иначе не..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

hottie
    Guest
    Моят приятел също ме предпочита без грим

Абе те все така казват,а пък като мине по улицата някоя мацка нацапана като за световно очите им да има как ще изхвърчат

Ами естествено, че приятелите ви ви предпочитат без грим. Аз лично не съм забелязала момчетата да се обръщат след някакви, които не са понатокани. Приятелите ви ви говорят така, защото знаят как сте с грим и без и знаят, че шанса някой да ви забива без грим е минимален. И така на човека му е спокойно...
    Бившия ми приятел ми ги дрънкаше такива, колко съм била хубава без грим и тем подобни, че даже и по анцунг да съм излизала пак съм била хубава и тнт., а с момчето, с което излизам сега, един път не помня точно по какъв повод се заговорихме на тази тема относно грима и дрехите и той ми каза така: "Моята жена винаги трябва да бъде желана", демек поддържана, не да ходи като хваната от гората, защото видиш ли имала си естествена красота и да си мисли, че и рошава и негримирана и по вълнен елек да излезе пак ще е много красива, харесвана и желана...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Мнооооого съгласна

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

От всичките смислени и не до там такива коментари, стигнах до извода, че повече от половината използвате думата "ку*ва" без да се замисляте за реалния й смисъл. Може да използвате всяка друга дума за момиче, което се е нацапало до ушите с грим, но не и тази.

По темата: всяко момче има различен вкус. И все пак не е приятно да гледаш младо момиче намацано до ушите с грим, който дори не е подбран както трябва. Гледката става комична, когато въпросното момиче е на 12 и се клатушка на 10-сантиметрови токчета. За всяко нещо си има време, място и мярка.

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Мнооооого съгласна
    наистина ли не разбирате ,или просто се правите?
    очите им ше изхвърчат-добре,но защо? и какво според вас биха искали от такава жена?сериозна връзка ли?

такива момичета са за един път и това е.

Супер фен Аватара на Shia
    Естествения изглед е по предпочитан(по мое мнение) заради лъчезарноста на момичета.Нищо не изпъква повече от другото,момичето изглежда невинно и чисто
    Колкото и диво и страстно момиче да иска едно момче,толкова се умилява и от едно невинно и нежно момиче без грим

Както казаха "да не истават пръстите по лицето с ФДТ"
    и да не остават със странен вкус в устата
    както и многото гланц и червило-То е ("мазно,лепкаво и няма вкуса на ягода,който го пише на опаковката")-Космополитън

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Armeika
    защото тез с 10тона грим мязат на к**ви... се пак надали някой момче иска приятелка к***а...
    Моля???? На к**** ли? Това изобщо не е вярно! Всичките ми приятелки се гримират (и аз също) и определено не приличат на к**** мога да кажа че даже е по хубаво с грим подчертаваш много неща... така че недей да говориш тъпотий!
    osven tova kurvata ne e v grima i oblekloto a v povedenieto !!!!
    tova 4e edno momi4e se grimira ne zna4i 4e e kurva ili e razhaitana

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Armeika
    Моля???? На к**** ли? Това изобщо не е вярно! Всичките ми приятелки се гримират (и аз също) и определено не приличат на к**** мога да кажа че даже е по хубаво с грим подчертаваш много неща... така че недей да говориш тъпотий!

да ,да естественото е по-хубаво тва ,че ти се мислиш за голямата МАЦКА,която има нужда от грим зца кво ти е ?! Бръчки ли криеш като слагаш фон дю тен ?!! разбивате !ЕСтественоото е 16654545645645456 пъти по-хубаво !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Момчетата харесват всичко в мярка. Много ясно, че не искат да ходят с някое зомби ( това си има две страни на страната - грозна без грим и чучуло с ФДТ ) Жените може да са естествени и с грим. Той е да подчертае тяхната красота. Тъй че - иразени очи, "вкусно" изглеждащи устни и нежна кожа - ей тва е мечтата на всяко момче.

Това че се заглеждат по чучулата по улиците е щото си правят асоциация с онези пищни "красавици" фолк-певиците с големите цици Искат ги за един път и толкоз.

Мега фен Аватара на teenems
    ^
    ^
    ^

а наиш кво ми каза един фр !? приятелката му си слагала много гланц и тва го дразнело ! не всички са такива ,ся че вие се мислите за куклички ..

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си