- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Като се възбудя мн почвам да треперя ?
Незнам защо така, но като се възбудя много и почвам да треперяМн тъпо става
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Не те знам пи4 общо взето не ми се е слу4вало въпреки 4е може да е просто психологи4еско...само е схващам кво пре4и тва??? И неможеш ли някак да се контролираш?
Ае опитвам се ама потрепвам пакПървоначално написано от got2Bthe1
дз
А може ли да е някакво заболяване ?
И на мен ми се е случвало, особено ако човекът до мен направи нещо което не очаквам
Съмнявам се 4е си болен по скоро си по-4увствителен... няма страшно![]()
Sigurno ot skoro vodish polov jivot. Sluchva li se, kogato masturbirash? Zabolqvane ne vqrvam da e.
Еми и при мен става така, че винаги не го очаквам смисъл малко се познаваме, или почти не си говорим и изведнъж почва да ми го дървиПървоначално написано от GreenFairy
Ама не мисля, че е заради това...
абе и аз ако съм се превъзбудила и след секса докато пуша усещам как треперя понякога.тва е щото все пак си изпитал силни емоции от нищо нне си болен спокойно.отпускаш се и си правиш кефа
явно се превъзбуждаш,лошо няма
а може ли да е ниско кръвно ?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
и аз се разтрепервам като ми стане много кеф![]()
боже имам чувтсво ,че някои като правят секс почват да си мерят кръвното правят си цяла кръвна картина изследват цвета на спермаата си и после сядат на пц=то и ни засипват с всевъзможни глупави въпроси.и аз имам ниско кръвно ама си правя без проблеми секс.като имате ниско кръвно пийте едно кафе след това или малко сладко и сте готови пфууу
Е да ама ми става тъпоПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
ем освен да се успокоиш не знам друго решениеПървоначално написано от Mitakaaaa
ако ли пък не ще свикваш......
и аз ако си внуша,че всеки път кат правя секс треперя наистина ще почна да треперя къв ти е проблема спираш да мислиш за всичко и толкова.ти май само си търсиш проблем
Да точно проблем си търсяПървоначално написано от SiSsKkAa
И не си внушавам, че треперя....
![]()
Напълно нормално ена мен ми се случва когато свършвам...
на една бивша приятелка и трепереха краката след като свършвашеПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
az puk treperq ako me gu6ne (est ne koi da ea "obekta na jelaniqta mi")
a po natatuk ne mi se misli
be tva ne eproblem :P
Cruel Intentions
Е при свършване е по нормалноПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
От кръвното е! Аз като съм се напил и вече изтрезнявам и правя секс треперя целия... да не те притеснява! Вече дали кръвното е ниско или високо не мога да кажа / не съм специалист /, но не е нищо за което да се притесняваш![]()
![]()
An Evil Man
Като правя секс с любов треперя и ми се насълзяват очите от кеф. Егати тъпУтУ.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Превръщаш се в вибратор![]()
![]()
Ко лошо има повече момичета ща искат 2 в 1