.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен Аватара на BrokenInnocence

еми... малък гаф...с преподавателка

Така... явно на всеки рана или късно му се случва да пусне тема за някоя глупост в тоя форум... Ситуацията е ужасно тъпа, абсурдна, смешна, идиотска и т.н.... Въпроса е, че... от време на време ме удрят сачмите и сътворявам някоя простотия, за която после естествено ми иде да си ударя мн силен шамар... Бях си паднала ужасно по едната ми преподавателка... ама ужасно ужасно... и реших да й пусне мейлче, с което да й го кажа, просто за да ми олекне някакси... в смисъл без да й пиша, че е от мен естествено... та й го пратих от най- забутания от всичките си мейли... без изобщо да съобразя, че като се получи мейла там ще ми го пише името... мамка му...

Та... това е... някакви предполагаеми реакции, които мога да очаквам? Не че има откъде да знаете... ама и по- тъпи въпроси са били задавани в тоя форум така или иначе...

shadow4e
    Пиши малко по-описателни заглавия
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Дръж се все едно нищо не е станало. Ако те пита нещо, кажи, че явно някой си е направил бъзик с теб.

Град
    София
    Ааа НЕ ти ме уби! Баси как си се прецакала

Весело. Кажи, че някой се е избъзикал много подло с тебе. (:
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Е какво толкова си писала в този мейл ? В любов ли си и се обяснявал/а ?

Тя редовно ли си проверява пощата ? Питам, 'щото аз влизам в пощата си, само когато трябва да си потвърждавам регистрации и съвсем съм отписала този метод за...комуникация и връзка с други хора.

Не мисля, че е чак такъв проблем, може въобще да не го спомене.Така че, какато казаха и преди мен - все едно нищо не е станало.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Дръж се все едно нищо не е станало. Ако те пита нещо, кажи, че явно някой си е направил бъзик с теб.
    Да! She'll never know

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Кажи какво си й написала де, стана ми интересно.

Иначе да, кажи й, че някой твоя "приятел" си е направил лоша шега. Ти много съжаляваш и..да се надяваме, че ще повярва

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Оо,повечето хора си трият мейлите,когато видят,че са от непознат адрес.

лелеее мале... наистина голям гаф...
    ама я кажи кво си писала.... че наистина е интересно...
    аа колкото до реакцията на госпожата....може да се шашне...или пак да го приеме за майтап.....
    PeOpLe AlWaYs LeAvE....

правилно ли разбрах : ти си момИче и си си "паднала" по твоя учителКА ??
    и на мен ми е интересно какво си написала

аа колкото до това как ще регира най вероятно ще се очуди или ще избухне в смях
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Мега фен
    ти ме уби. кажи, че някой ти е разбил паролата и е решил да се изгаври и с тебе и с нея
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    правилно ли разбрах : ти си момИче и си си "паднала" по твоя учителКА ??
    и на мен ми е интересно какво си написала
    +1
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Супер фен Аватара на brokeninside13
    yeah twa me kefi

Но наистина ти си момиче, нали? И си падаш по учителка wow?
    И наистина кажи ни кво си написала, в любов ли си се и обяснявала?

Е иначе по темата прави се, че нищо не знаеш и ако те пита се прави на изненадана и и кажи, че сигурно някой се е изгаврил с теб.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

аз познавам две момичета на които първите им две имена са еднакви тъй че.. казваш и че нямаш напредстава за какво говори, изхилваш и се подигравателно и край на проблема...
    да не би само ти да си с такова име, я
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Как така ти си момиче и си си паднала много много по твоя даскалка С обратна резба ли си ? Ако си и писала любовни романи в писмото , като види че е от момиче няма да го приеме на сериозно , защото е от момиче 100 процента ще си помисли , че е ебавка . А ако си момче първото което ще си помисли когато прочете емайла е отномо че някой се ебава с нея . Надали и е за 1 път ученици да я бъзикат ...
    phah

Мега фен Аватара на mynichka
    Много вероятно е да си помисли, че това е майтап
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

готина история!
    Имаше един подобен филм, там даже и учителката отвърна и им беше много хубаво, ама накрая опандизиха даскалката.Кофти финал.

Та:
    Ако те пита нещо и хвърляш нагъл поглед и я питаш:
    "Ти, нещо... сваляш ли ме?!"

Нее майтапя се, споко
    Просто, ако те пита, а тя НЯМА да има смелостта да го направи, казваш, че ти е симпатична и се надяваш да не ти се сърди Това е.
    То и мене като ме избият шашавите правя простотии, ама с разликата, че съм момче
    Не ми се вярва, че би отвърнала на чувствата, ама нали уж надеждата пукясва последна, пък и требе оптимистично да мислим... стават и чудеса
    Успех!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Хах, весели отговори, еми...

1. Момиче съм.
    2. Е, няма да тръгна да пиша какво съм й написала... Не беше чак любовно обяснение, но да кажем... нещо подобно в мн лека форма...
    3. Проверява си мейла редовно, прочела го е, няма начин.
    4. И да й бях казала, че някой си е направил бъзик нямаше да повярва... Твърде е умна...
    5. Май пропуснах да спомена... оригиналното ми заглавие беше "еми... малък гаф"... целенасочено не сложих думата "учителка" понеже става дума за преподавателка в университет.
    6. Всъщност ако трябва да съм честна най- тъпо се почувствах от факта, че пратих мейл без изобщо да се сетя, че името ми ще се изпише... в смисъл, колко зле трябва да съм с компютърните глупости, за да не се сетя...

Та... за всички, които се интересуват от развръзката... на другия ден ми се наложи да отида на лекция при нея, да стоя на първия ред и да изнасям презентация на проект... Интересно беше...

Всъщност мисля, че се е почуствала поласкана от ситуацията, понеже през цялото време се държа мн добре с мен... И така... поуката? Не правете такива глупости!

No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

А, да... и относно това, че е можело да се приеме като майтап защото съм момиче... Там където уча това няма никакво значение...

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    А, да... и относно това, че е можело да се приеме като майтап защото съм момиче... Там където уча това няма никакво значение...
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Слагайте тъпи имена по пощите и нема да имате проблеми лмао

Хахаха, мила, твърде късно го каза И аз понаправих малко такива "глупости" и хич не съжалявам!

Защо пък да няма значение дали си момиче или момче на мястото, където учиш?Звучи странно.

-хубаво, че си проверява редовно мейла.Моята муза не знам колко редовно, но може и да се притеснява.
    -очаква се да не прояви някаква реакция още от начало, всмисъл-не и негативна.Жената не е идиот да се сърди, че е харесвана, даже-напротив.
    -един пич се помайтапи, но наистина слагай "тъпи" имена при регване.Полезно е

Ако може да обясниш какво те привлича в нея, при все, че си момиче?

Ако сваляш моята лУбов шъ ревнувам!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Хахах, мда, не се изразих съвсем правилно относно това, че полът няма значение. Просто исках да кажа, че уча в държава където тези неща се приемат малко по- нормално и по- толерантно отколкото в Бг и където ако жена получи някакво такова послание от момиче наистина няма да си помисли "А, да бе, тая се бъзика с мен", а просто ще го приеме за напълно възможно без дори да се замисли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си