- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели - Предатели...?!?!
Здравейте, не съм сигурна,че тази тема е точно за този раздел, но просто не знам къде другаде да я сложа, както и да е. Приятели - предатели?! Мисля,че по тази тема може да се говори и да се спори много. Мен лично са ме предавали милион пъти и то хора, които не съм очаквала. Много болеше, когато най-добрата ми приятелка + братовчедка 2 пъти се хвана с момчета, които аз харесвах. В случая мисля, че момчетата нямат толкова голяма вина в сравнение с нея. Болеше и когато друга "приятелка" от детските години се кълнеше в приятелството си и ми се обясняваше колко добри приятелки сме и как тя е най-добрата, с която мога да споделям всичко, а аз-глупачката се заблуждавах и вярвах на думите й, а тя дословно казваше моите съкровенни тайни с всички нейни познати, болеше като разбрах какви думи са били по мой адрес и как чака да се обърна и да изрече още куп глупости за мен. Дали е тъпа? Дали ми е приятелка? Що за приятелка е това?
Винаги съм вярвала в доброто в хората и винаги съм го търсела макар и дълбоко в сърцата им. Винаги съм била готова на всичко за приятелите си, а те са ми забивали ножа в гърба и окото не им е мигало. Винаги съм плачела с всеки поотделно и винаги съм давала възможно най-добрите савети и съм се опитвала да ги успокоя или поне да има на кого да се облегнат в тежък момент... и какво получих ? Кой оцени това мое качество?Кой оцени моята душа и на колко от тези "приятели" им пукаше как съм аз и какви проблеми имам докато те плачеха за различни малки и глупави нещица. Май прекалено много се филмирах и вярвах, но вече ми писна аз да бъда глупавата и лудата.
Липсва ми детството, в което всичко беше истинско, нямаше лъжи, интриги и предателства. Нямаше грижи и всичко беше толкова хубаво. Липсва ми онова истинско приятелство, в което единствените кавги и караници бяха тези за кукла/количка.
С извинение на всички момичета в сайта и дори на себе си ще кажа, че голям процент от жените са големи животни. За моят живот до сега разбрах, че между момичета приятелството е ужасно трудно, докато при момче и момиче или момче и момче - ето това е истинско приятелство. Болката от предателство на приятел е най-голяма. Не го пожелавам на никой. И все пак ако някой от вас не е съгласен с мен за нещо или иска да разкаже своя история от предателство на приятел - нека пише. Благодаря за вниманието ви!
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
towa e taka che mejdu jeni priqtelstvo trudno moje da i ima makara i da sum momche sum go razbral ne znam zashto e taka no e fakt az nqma kwo da razkazvam prekaleno mnogo sa bi zabivali zatowa produljavam sam na pred da se bora s wsichko i s wseki .., a na teb ti pojelawam da si namerish pone edin istinski pritel zashtoto za nujni![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Просто повечето жени са гадни кучки,затова и няма приятелство между жени т.е има,но е мн по рядко срещано.
Приятели,честно казано аз не вярвам в това.Всичко е до време и до интереси. Няма вечни неща, нищо на тази Земя не е вечно. Във всеки период от живота ти преминават различни хора. Някои ги помниш цял живот, други просто преминават. Трябва да си малко егоист в този живот, прави преди всичко добро на себе си и след това на другите. Дръж се към хората така, както те се държът кам теб. Живота е игра и всеки играе своята роля.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Колко си права за това, че повечето момичета/жени са животни. Аз не бих се нарекла животно, просто защото държа на приятелите си, винаги съм искрена, защитавам ги, когато мога, не ги деля.... Но и при мене се получава една каша. Имах 2 най добри приятелки допреди седмица. Едната взе да ходи зад гъза на едно друго момиче, за което много добре знае каква интригантка е и колко обича да използва хората и мене и другото момиче един вид ни 'заеба'. Поне да си имаше нормална причина за да хукне при нея, а не заради лапешки истории.
Но така е. Това лято загубих една приятелка, миналото лято - друга... И то просто защото ме сменят с други хора. Не знам кое е лошото в мене. Винаги съм вярна, винаги съм до всяка една, дори и жертви бих правила за тях, не издавам тайните им, но.... Поне свикнах от предателствата на хората и вече изобщо не ми пука.. Знам и че занапред ще има такива истории. Дори и най силния е предаван и ще бъде предаван..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Няма вечни приятели,има вечни интереси.тайни не се споделят с "приятели"
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Все едно слушам себе сиДо болка ми е познато - аз съм по същият начин... Винаги съм помагала с каквото мога на всеки, винаги се притичвам на помощ и давам съвети, винаги знам в определен момент какво да кажа и да напправя, за да му е добре на този отсреща, но единственото, което съм получавала е интриги и предателства... Съвсем спокойно мога да заявя, че аз съм на 19 години и през живота си не съм имала ИСТИНСКА приятелка...това беше до скоро... но намерих момиче, което е истинско, което умее да цени хората и това, което те правят за него, което умее да изслушва и разбира проблемите им, което знае в определена ситуация какво да каже, за да се почувствам аз добре... Имам адски добри приятели момчета, които не са ме предавали никога, а сме заедно откакто се помним...но не съм си и помисляла, че след всичките тия предателства и забити ножове в гърба ще намеря момиче, което да ме разбира тъй добре и да бъде искрено с мен - да ми казва истината и това, което мисли, а не това, което искам да чуя... Радвам се, че я открих и ще я пазя като очите си
![]()
Иначе приятели вднешно време почти няма... Говоря за истинските приятели, не за тези, с които пием кафе през ден и ходим заедно на дискотека - те спадат към графата "познати"... Просто не знам дали е от сега или винаги е било така, но хората много се озлобиха, станаха егоисти и вече на почти никой не можеш да разчиташ, защото повечето чакат както казваш ти да се обърнеш и да почнат да бълват змии и гущери...Жалък е този факт, но не се отчайвай - гледай себе си, бори се за интересите си и един ден ще намериш сродна душа. Сигурна съм в това - истински добрите хора рано или късно намират също такива
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Хората просто гледат собствените интереси. Вече можеш да очакваш от всички да те предадат или да направят нещо гадно, особено жените/момичетата. Просто трябва да намалиш доверието си в така наречените ти ' приятели ' , за да не бъдеш съсипана след следващата случка. : ))
Stay up all night with the stars *
Абсолютно съгласен съм с теб за всичко си права.На тоя свят вече няма хора който да ги е грижа за другите секи си гледа собствените интереси и не си дава сметка че заради някой негови постъпки някой друг го боли, но какво да се прави това са хората чисти животни а да не говорим за "най-добрите" приятели които предават заради пари или любов.Много мразя хора който се представят за ''най-добър приятел'' и накрая ти забивт нож в гърба.Напоследък започнаха да зачестяват хората който се представят за ''най-добри приятели'' но до някаква степен и ние сме виновни защото няма да помислим дали е редно да споделяме толкова с този човек след като се познаваме от месеци.Човек в живота трябва да има не повече от 2 най добри приятели с който да е израстнал от малък и да е сигурен че като му се обади в 4 през ноща и каже ела да копаем гроб той да дойде.
Жените са по-големи хищници от мъжете имал съм такъв случай аз и моята приятелка ходехме бая време и приятелката на гаджето ми тоест "най-добрата и приятелка" почна да ме сваля беше найстина хубава, но само като си помисля че тя е предала някой и просто ми идваше да и се развикам и да я направя на 1 стотинка ....
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
+ Много изчерпателен отговор.Първоначално написано от kobrichka
Просто човек в днешно време да няма доверие на никой. Знам какво е да си предаден от "най-добра приятелка" ,но в крайна сметка всяко зло, за добро. Поне разбираш що за хора са и вече си имаш едно на ум. А пък и както знаеш колелото се върти.
Приятелите са си приятели, семейството си е семейство, и само на него трябва да се разчита. Освен на семейството разчитай на двете си ръце и главата![]()
аз одавна съм осъзнала,че нямам истински приятелки.Всички са едни тъпи кучки,гледащи личната си изгода.Омръзна ми все да ме използват и да бъда обект на услуги.Разбрах,че с добро не става и сама се отдръпнах от тях.(тъй или иначе рано или късно ,всеки хваща пътя си).Смея да призная,че когато всичките ми ''приятелки'' ме заебаваха и не ми обръщаха внимание,единственият човек който беше с мен бе приятелят ми.САмо той прояви разбиране и не ме изостави тогава,когато другите ме гледаха злобно.Затова го обичам истински.
Руса кукличка
Много добре те разбирам. Аз също се чувствам по този начин. Скоро се замислих за всички тези неща, за детството и колко беше хубаво тогава. Когато бях дете не осъзнавах колко много лицемерие и егоизъм има в този свят, а сега знам, че всеки гледа себе си.. Тогава имах много приятели, но сега всички ме разочароваха и предадоха.. Но в крайна сметка живота продължава и не си струва да страдаш за хора, на които не им пука за теб....
To be yourself is all that you can do...
За съжаление в днешно време трудно можеш да намериш верен приятел. Всичко живо търси материалното и не оценява "приятелството" ..Това , което е правила т.нар. ти "приятелка" е ужасно .. Надявам се сте си поговорили на тази тема .. Все пак ти желая да си намериш други приятели , с които може би ще можеш да комуникираш по-добре отколкото с тази , с която си в момента !
Actions speaks louder then words .. >.<
И моя приятел беше до мен в всеки един момент и знае най-добре как съм плакала за всичките предателства и интриги. Иначе съм съгласна, че това е един урок от живота, който за съжаление взех много малка, БТВ тези истории не са от сега а от преди време и сега най-добър приятел за мен е гаджето ми и неговите приятели. Имам една приятелка, която е много близко до мен и се надявам винаги да бъде такава. Колкото до родителите, аз имам малко проблеми с тях и не мога да споделям, така че като се замисля съм доста самотна, и осъзнавам че онова жизнерадостно момиче, душата на всяка компания, с усмивка, която не слизаше от лицето ми - вече го няма. Живота е кофти сещам се за много теми за нещата от живота, за които всеки е добре да се замисли, но не мисля да натоварвам народа с тях, поне за сега.Първоначално написано от angelcheeee_93
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Много добре те разбирам. Аз също се чувствам по този начин. Скоро се замислих за всички тези неща, за детството и колко беше хубаво тогава. Когато бях дете не осъзнавах колко много лицемерие и егоизъм има в този свят, а сега знам, че всеки гледа себе си.. Тогава имах много приятели, но сега всички ме разочароваха и предадоха.. Но в крайна сметка живота продължава и не си струва да страдаш за хора, на които не им пука за теб....
"Колкото повече, толкова повече..!"