- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичета(специално)
Така, въпросът ми е , когато се целувате, възбуждате ли се и как става точно при вас това?Подмокряте ли се?![]()
![]()
![]()
еми при мене се възбуждам от целувки и лекичко се подмокрям,ама за да се възбудя на макс ми трябва и нещичко друго![]()
Е пък не знаеше ли досега?
Момчетата се надървят, жените се подмокрят. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Е, накъде повече, човекът пита "как точно става това" - еми как, мокриш се и толкова.
А вече зависи от какво - някои се възбуждат само от целувки, други от по-съществени неща и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
според мен той не пита как се подмокряме ,а как по точно се възбуждаме.дали е само от целувки или е нужно още нещо.само ,че не е успял точно да си зададе въпроса,но може и да греша
Аз съвсем в началото си приятелия ми само от целувки се подмокрях.Сега пак се възбуждам,но не чак до такава степен.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
зависи ... ако ме целуне по нежно и ме докосва леекичко мое и да се възбудя ама чак да се подмокря ... не![]()
![]()
![]()
♥ I trusted you.. my mistake ♥
Зависи с кого... зависи каква целувка получавам...От това май по ясна не мога да бъда...
Иначе за подмокряне силно се съмнявам да стане само от целувка...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Само с целувки... съмнявам се и пръстчето трябва да поиграе малко![]()
![]()
![]()
аххаАха Дей?а тва малкоо..... :P бих казал доста за да постигне6 ефектПървоначално написано от Mamar4o
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
...mzavisi koi celuvam!..no chak da se podmokrq ne mi se e sluchvalo
az ne se vyzbujdam mnogo lesno.... ta kamoli ot celuvka![]()
Зависи от целувката...ако е влажна и страстна..ако ме пипа и притиска направо си ставам мокричка и готова за него![]()
аз лично когато се цулеваме както трябвасе подмокрям ама ако е просто така една целувчица нищо не ми става
![]()
![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ami znam,ama sym takava,eeeeeee ,no vse pak se vyzbujdam,no ne mnogo lesnoПървоначално написано от ubuntu
radvam se 4e priqtelq mi vinagi uspqva xaxax
kazah go za6toto kato 4eta,nqkoi momi4eta mnogo lesno se vyzbujdat ot nai-malkoto
![]()
Зависи си много от целувката ако е съвсем обикновена например за чао не се възбуждам обаче ако е някфа по страстна ..си се подмокрям
IskaM v IbizZza
АЗ лично усещам нещо,като горещина която облива цялото ми тяло,но не се получава чак подмокряне (поне при мен)
става ми мн горещо![]()
Руса кукличка
4ак да се подмокря...трябва и баране да има![]()
I can't stop myself from loving you <3
изобщо не се възбуждам
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.