- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- парфюм B.U
Е да,доста по-евтин,все пак никой няма да гледа опаковката,пък като качеството е еднакво,т.е същия парфюм ,само е в различна опаковка,вземай тестер и да не те бъркаПървоначално написано от Jesus
Аз не изпадам в подробности,та не ме бъркат какви са опаковките.
Благодаря за идеяталошото е че моят избор го няма като тестер
поне сайта дето съм си харесал
![]()
Кой е твоят избор?Първоначално написано от Jesus
Gucci by Guccie още се колебая дали да не е The One
Иначе може да си взема ето този супер на сметка е http://www.mit.bg/rw/items/PART278-b...page=1&cat=331
Аз харесвам всички аромати на bvgari,супер далавера си е !Първоначално написано от Jesus
Малко стар модел, но мисля че това им е може би най-хубавият модел![]()
Ами това е парфюм,както се казва няма нови и стари модели,ако ти харесва нещо си го вземи.Първоначално написано от Jesus
даам в момента ползвам черния .. и е некав супер много ми харесвааа![]()
![]()
![]()
аам искам да питам че ми привлякохте вниманието. не съм мирисала БЮ-та и искам да питам кое БЮ е сладичко
от всичките видове B.U. харесвам розовото и новото (бялото с червено сърце). останалите не ми допадат, особено жълтото... миризмата му ми идва малко като на старо..![]()
![]()
e 20 лв ако прибавиш още 40 можеш да си купиш къде къде по-стойностен парфюм.Първоначално написано от masal
Аз последно си бях купила на Cacharel Amor Amor,но парфюма не тоалетната вода за 40 евро от летището,тогава си търсих Inside на Трусарди,но го нямаше.Та тогава този пафрюм го нямаше в България и след около 1 месец излезе и беше по 100 лева парфюма 50 мл.Та ако ще пътувате някъде е много по изгодно да си купиш от летището.![]()
Аз ползвам синия и много ми харесва. :P
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Да и аз ползвам синия и съм много доволна,а и е траен.И защо да е боклук??.. като не е 100 лв и всички си правят извода,че е не става еми не е така .Да ако прибавиш 40 лв ще си купиш по-стойностен парфюм еми да ако пък и прибавиш още 40 още по- стойностен ама някои хора нямат възможността да си купят парфюми от 200 лв,но това не значи,че B.U. е боклук само щото е евтинПървоначално написано от Pepincetyy
от новата колекция кой е малко по-сладък като аромат? И траен ли е?
принципно от по-евтини парфюми ми се получава обрив, но съм склонна да опитам този![]()
Иначе идеи за хубав парфюм, но да не е мн тежък, нито твъърде "свеж"![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Ще си позволя да изместя малко темата и да питам тези, които са гледали рекламата на B.U. знае ли някой как се казва песента... мн ме радва
Аз едно време като не работех си спестявах от джобни.Първоначално написано от hahxa
Някой може ли да каже кой от парфюмите на B.U. e така по-свежиджък? Аз имам жълтия,бяха ми го подарили,хубавичък е.
sweetsunshine, от летището на България ли?
То навемето, между другото, беше голяма гъзария да имаш BU, не знам дали някой помни. Точно когато го пуснаха.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ДаПървоначално написано от Wrathchild
аз попринцип пътувам все лятото.Миналлата година пътувах края на юли и беше малко пообрано,но пак имаше много хубави парфюми.Като отидох на немското летище имаше още повече парфюми,но бях доволна от избора си,така че не ми пукаше от кое летище е![]()
Обаче определено всичко е доста по-евтино поне откъм козметика.
Мерси многоооооПървоначално написано от PepElqShKaAa
![]()
![]()
![]()