.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

В училище нямам приятело ;(

Здравеите.Проблема е следния.В училището нямам приятели.Всички са надути с тяхните ,,маркови,, дрехи от 30лв и мн ме дразнат.А няма как да се обърна срещу тях защото всички ги защитават.Предполагам,че това е поредната позната тема ама... Та моля ви за съвет1Какво да правя?

Маркови дрехи за 30 лв и ти им вярваш? Успокой се, кой клас си все пак? Ако си под 7 е напълно нормално да не се разбираш с околните.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    еми сега съм 6клас

Момиче аз съм 9 клас и имам същия проблем.Според мен няма какво да направим,аз също се дразня като някои се фукат,а не струват нищо.Не им обръщай внимание и това е,а и училището не е единственото място за приятели.Достатъчно е просто да са ти добри познати.аз вече се примирих,че нямам истински приятели в училище.

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Аз имах подобен проблем преди години,но ти си знай,че щом са толкова надути и се фукат с дрехите си-не си заслужава да бъдете приятели.И както преди мен каза la_loba_mariana-училището не е единственото място откъдето да си намериш приятели.Не се насилвай да бъдеш приятелка с хора,които не ти допадат.

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Просто ги игнорирай и толкова.Ако имаш приятели извън училище не виждам да е голям проблем, че не са в класа ти.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

до скоро и аз бях така и също бях пуснала подобна на тази тема и някой ми беше написал че приятелите не падат от небето и че трябва аз да ги намеря...да започна да излизам със познати които ако ми допаднат със времето може да бъдат наричани от мен "приятели"
    ии реших да послушам въпросния човек и сега се радвам на не много приятели НО истински
    таа моя съвет към теб е направи същото ..дай шанс на хората около теб ..не вярвам да няма поне един който да не се вълнува толкова от "мода" и "маркови дрешки" ..и кой знае може да намериш някой с който да си допаднеш
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Голям фен Аватара на webmast3rche
    е вярвам да няма поне един който да не се вълнува толкова от "мода" и "маркови дрешки" ..и кой знае може да намериш някой с който да си допаднеш
    Тука не съм съгласен... Според мен аз мога да се вълнувам от маркови дрешки да кажем и пак да се разбирам с някой , който не се вълнува чак толкова много.. Недей да пресилваш нещата.. Тва , че има хора дето се правят на интересни , не означава , че всички са такива нали се сещаш?!?

Мега фен
    А тебе някой насила да те кара да се запишеш в най-елитното училище,с дечицата на богаташите ?

Цитирай Първоначално написано от webmast3rche
    е вярвам да няма поне един който да не се вълнува толкова от "мода" и "маркови дрешки" ..и кой знае може да намериш някой с който да си допаднеш
    Тука не съм съгласен... Според мен аз мога да се вълнувам от маркови дрешки да кажем и пак да се разбирам с някой , който не се вълнува чак толкова много.. Недей да пресилваш нещата.. Тва , че има хора дето се правят на интересни , не означава , че всички са такива нали се сещаш?!?
    да съжелявам трябваше да кажа че не всички са такива но има такива които малко по малко се вманиачават на тема как изглеждат и с тях не може да се говори за нищо друго освен за мода защото се интересуват само от нея(модата)..
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Абе, да не мислиш, че аз съм приятелка с класа...не съм длъжна, там съм, за да уча, не да им ставам приятелка, все пак... игнорираш и толкоз, търсиш си приятели навън

Маркови дрехи от 30лв ква ли марка са ? Тайна ... made in china
    Ориганални са като турски анцуг .
    phah

Град
    Силистра
    не се занимавай и готово.. живей си живота без да ти пука за другите..
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

не мога да разбера дрехите и изобщо нещата които има човек какво общо имат с него? може да имаш супер характер и да си мн симпатичен с колкото и маркови дрехи да си
    аз съм същата, майка ми само ми носи от чужбина маркови дрехи струващи мн мн повече от 30 лева ама имам супер истински приятели и не виждам едното да пречи на другото

И аз имам подобен проблем....Просто ги заеби и разчитай единствено на себе си.Поне там...

Супер фен Аватара на Riot
    Трябва да се примириш и да не ти пука
    защо ще ходиш по гъза и ще искаш приятество от хора които ги боли шпека за теб ?
    Моля ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си