- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на коса...с ютия???????
Мой приятелки си изправят косите с ютия![]()
![]()
![]()
А вие пробвали ли сте?![]()
ми не... не съм пробвала :P
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Да,пробвала съм едно времеКосата наистина се изправя по-хубаво според мен,НО се гори АДСКИ много..
Моят съвет:Не правете това![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
По-добре не пробвай,мн гори косата
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Да пробвала съм. Определено време се изправях само с ютия. Косата се изправя супер, но се гори много повече от преси и т.н.
По-добре не се изправяй с ютия
![]()
И аз съм го правилаНо беше преди години-бях на 12-13.Имах пресата,но нали трябва да се чака и т.н. на мен не ми се занимаваше и направо с ютията...Ама наистина много изгоря.
Не,не го прави ужас.....
![]()
Aми за това - парцал върху косата и се минава с ютията...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
0мг..не съм пробвала и няма да го правя,но знам,че гори косата повече от преса и я държи изправена за по-кратко време..![]()
Е да гори я повече,ако се гладите с ютиите на баба си.
Гори еднакво с обикновенните преси(без йонизиращи бла,бла...).Все пак днешните ютии имат предпазващи покрития и такива ми ти.
Аз преди 2,3 години с ютия се изправях,защото ставаше по бързо,а тогава имах дълга коса,а и детска му работа е било.
Не виждам нищо лошо да си изправяш косата с ютия.![]()
Само веднъж и не съм забелязала да ми изгори косата повече от пресата
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Когата се гори разбирасе . И в един хубав момент трябва да си направиш каре за да може да премахнеш изгорялото. М не съм пробвала с ютияи съветвам никой да не пробва. А и вече от 9 - 10 месеца не е модерна правата коса. Идва модата от едно време - Къдраво , начупено тип "сега съм станала"
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Не съм опитвала и не мисля да го правя,защото косата много би изгоряла!
saglasna samПървоначално написано от slim__shadygirl
даа изправяла съм се и с ютия и става много много яко ама гори много повече косата отколкото пресатано все пак зависи и от ютията
![]()
Една приятелка веднъж се беше изправила с ютия и се беше получило много добре, но аз не бих пробвала. Страх ме е. Ами ако си я лепна на лицето? Както обикновено не мисля какво става..![]()
Stay up all night with the stars *
Първоначално написано от marjesa
![]()
![]()
Ако не ти отива къдрева коса или просто не те кефи все пак ще си с такава само защото е модерно?! ВТФ
И аз съм си изправяла коаста с ютия, когато бързам и нямам време за преса.
и кво - мяташ парцала и почваш ? мойта коса е до раменете и се чуда дали ще излезе нещоПървоначално написано от Wrathchild
не мога само да разебра защо от едната страна ми седи права отпред,а от другата ми се чупи ..? постригана съм равномерно до колкото ми е известно
някой знае ли защо по дяволите става така и как мога да го приглада..?с лак не става..?
![]()
![]()
Абе,хора не е лошо да научите предназначинието за някои предмети от бита като ютията например![]()
![]()
To infinity and beyond.
Хах , аз го правя от лятото почти всеки ден.
Изправя страхотно , ама гори мнооого косата.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Да,побвала съм няколко пъти, когато нямах преса.
Вие луди ли сте бе?![]()
Остави, че косата ти ще изгори, ами можеш и белег на кожата да си направиш, ако я докоснеш... Дори и кърпи да си слагаш - те все едно не могат да паднат.
Не съм пробвала, и никога не бих си правила подобни експерименти!!!