- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на коса...с ютия???????
ужас. 1 път си изправих косата с ютия и после...![]()
около 6 месеца се изправях редовно с ютия.. обаче косата ми стана супер много изгоряла и накрая реших да си купя керамична преса. Моята коса не иска да се изправя по принцип с преса и мислех, че само ютията помага.. е не е така керамичната ме изправя идеално. таа.. след 6те месеца с ютия отидох на фризиор и после не можах да повярвам коооолко хубава може да бъде косата ми..![]()
![]()
кажете не на ютиите и да на пресите и сешоара ха ха
като във теле шопа е тук![]()
постоянно си изправям косата с ютия.. даже току що приключих поредната процедура![]()
пробвала съм и с керамични преси, но с ютия става по-бързо, а и по-ефикасно поне за менправя го вече горе долу година и за сега нямам оплаквания , въпреки че освен да изправям косата си , също я и боядисвам , но си ми е все така хубава
дано за по-дълго е така
![]()
![]()
Преди като бях на 12-13 и още нямах преса жулих с ютията до като не си изгорих един бая дебел кичур и той направо падна![]()
![]()
беше доста ужасяваща гледка,но не си личеше поне
След това направо си купих преса..
Изправянето с ютия гори косата супер много. Ефекта е мн як [така съм виждала], аз не съм пробвала, защото косата ми е хипер права без никва чупка и аз само я къдря
Иzгоneна от ada, zа loшо пoweдеnие.. (sun)
Пробвала сам,но много гори косата по добре е с пресата, не че тя не гори но все пак.![]()
евала на ентусиастите![]()
.......
Мойта коса си е права-добре че ви нямам проблема.Иначе не бих пробвала.
И аз съм чувала, но не съм го правила. Нямам и намерение. Интересно ми е кака се изправя точно, защото с пресата става плоска, но вълните пак си личат. Косата ми е много къдрава на масури. Последните 2 седмици реших да се изправя 2 пъти. Имам някаква обикновена преса от 100 години. Долу-горе сполучих първия път, но снощи беше влажно и ефект нямаше. Не се харесвам. Изглеждам по-възрастна и с по-строг вид. на мнение съм, че Господ си знае работата и ти праща идеалните за теб очи, коса, устни....Пресата я мушкам в някой шкаф и я забравям...
И какво толкова фрапиращо има да се изправиш с ютия>?
И аз съм се изправяла с ютия преди да си купя професионалната преса!И съм си много доволна даже изправя се много хубаво и много бързо ,, Дори и сега след като имам 3 преси , приятелки пак понякога ме изправят .. Не виждам какво толкова ютията ви гори косите , все едно имате ютий от на баба ми времето , моята ютия пък не я гори , пускам си я с пара и ми действа както и пресата ! Даже понякога си мисля , че пресите горят повече от ютията ,, Пак повтарям зависи какви ютий имате !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Абе вие не сте в ред,, тряя сте ебаси левите, че да си лепнете ютията на лицетоВнимава се и няма нито изгаряния, нито нищо.
Да, изправяла съм се. Изправя много по-бързо и трайно. За горенето на косата няма да коментирам. Зависи каква е пресата и каква е ютията за да може да се сравнява горенето.![]()
Косата ми е много къдрева и, ако не я мина първо с ютия, после с преса, нищо не става. Изправя добре, но наистина много гори и не е хубаво да се използва често този метод![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
секи път когато се изправям е с ютията и малко с пресата
Не съм пробвала, но съм виждала как стои и е много по добре от пресата, но ютията няма покритие и изгаря косата 300 пъти повече от пресата, така че по-добре с преса![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
Изправям се с ютия, но гледам колкото може по-рядко щото много гори косата....![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.