- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка с топла вода
оффф поредната тема която обърнахте на ебавка![]()
време е да се намеси модератор
Точно!Първоначално написано от x3eme
![]()
Има си такъв трик- свирка с топла вода, пиеш нещо горещо и след това му го лапаш. Било по- яко, някво топличко...Сигурно това е имала предвид..
Под душа не се духа,защото водата е яко абнтилубрикант.Първоначално написано от ubuntu
Не се усеща устата и езикът,само ръката.Мъжете се задоволяват в банята,но като ползват търкането на кожичката в главичката,а защо е необходимо това,като може със слюнка..и без вода.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
е,сигурно усещат,просто не е толкова стимулиращо,колкото обикновено
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
de da znam za pruv put go 4uvam mi pitai si q neq6tom si spal s neq edva li 6te te e sram da q popita6 ako ima6 tazi vuzmojnost estestveno
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
POhhahahahaha,nqmate predstava v kakuv buren smqh izbuhnah kato prochetoh zaglavieto na temata,ta chak sabudih brat mi...POhahahaha
svirka s topla voda,demek,che nqma da vidish takava...hahahah
Намесих сеПървоначално написано от x3eme
![]()
Изобщо не я бях видяла тази тема и половин час съм трила глупости![]()
ми има теория че ако момичето преди свирка яде или пие нещо студено или горещо свирката е по яка... но това е тоеория която разбира се си има изключения. предполагам че това е имала твоята приятелка напредвид!