.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Няма желание за секс!

Imam seriozna vrazka ot 2 godini,no naposledak priqtelq mi nqma jelanie za sex neznam kakvo stava i na kakvo se dalji tova.Dali problema e v men?

Заглавието трябва да е на кирилица!
    редактирано от RiseGirl

Фен
    Град
    На покрива!!!
    всеки има периоди, когато не иска секс... но друг е въпроса ти направила ли си нещо, за да не иска секс
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми явно всеки път едно и също правите .. то тогава секса се превръща в скучна чикия
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

:(

ne ni6to ne sam napravila za da ne iska sex.sa6to taka sexa ne mislq 4e e sky4en postoqnno pravim razli4ni ne6ta ,strastna sam.i vapreki tova pak nemoga da razbera za6to neiska sex.a me e sram da govorq s nego po tazi tema.kajete kak da my zagatna 4e iskam sex

nqkoi imal li e podoben problem?

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    еми хем правите секс хем те е срам.еми казваш му "кучееееееее искам секс" хахах или направо го награбваш и готово.що да те е срам да говориш с него

hehe to4no taka nemoga da kaja.rabotata e tam, 4e az nikoga ne sam si tarsila sex,a vinagi sam go poly4avala o6te predi da izpitam nyjda toi si e tarsil.kakvo stana s majete ?ve4e nie trqbva da si tarsim?yjas

Град
    plovdiv :)
    moje pi4a nqkvi problemi da go mu4at nz 6to taka. po dobre go pitai ....

Град
    Wonderland
    1.Може да не изпитва сексуална възбуда към теб и да си му омръзнала като сексуален партньор.
    2.Може да не харесва сексуалния ви живот и да иска разнообразие.
    3.Може да има някоя друга,с която да изразходва сексуалната си енергия.
    4.Може да е в период на стрес и умът му да е ангажиран с други неща.

Каквато и да е причината трябва незабавно да поговорите и да изясните нещата,защото това само ще те тормози.

toi naposledak ima mnogo rabota vajmo li e da e zaradi tova?kazva 4e me obi4a no neznam kakvo da mislq.no nemoga da govorq s nego,za6toto si mislq 4e 6e zapo4ne da kre6ti po sklonna sam da ida pri nqmoi dryg otkolkoto da govorq s nego.a toi mi e parviq i sam spala samo s nego i sega mi e gadno taka

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Алооо, ти си с него 2 години!!! Ние ли да го питаме какво му е и ние ли да говорим с него вместо теб? Просто го питаш в прав текст. Правиш секс с него, а дори не можеш да говориш за това!? След като се нуждаеш от секс, трябва да го показваш. Може би той си мисли, че не искаш, че го правиш по задължение и т.н., ако не проявяваш спонтанност и ентусиазъм. Не може да чакаш само на него. Ти нямаш ли сексуално желание е**хти толкова ли си скована!?

Цитирай Първоначално написано от lenni89
    toi naposledak ima mnogo rabota vajmo li e da e zaradi tova?kazva 4e me obi4a no neznam kakvo da mislq.no nemoga da govorq s nego,za6toto si mislq 4e 6e zapo4ne da kre6ti po sklonna sam da ida pri nqmoi dryg otkolkoto da govorq s nego.a toi mi e parviq i sam spala samo s nego i sega mi e gadno taka
    Не е необходимо да ходиш при друг. Жените имате толкова начини да попитате един мъж какво му е, че няма на къде повече. Умилкваш му се и съвсем непринудено го питаш не те ли желае - ако има отказ питаш защо и едва ли ще ти се разкрещи.

"Колко мноооооооого държиш на него" щом предпочиташ да отиден при друг от колкото да говориш с него ....... заедно сте от две години и те е срам да говориш с приятеля си за това ....какви сте такива направо .....
    A.D.I.D.A.S.

Той с колко е по-голям, че ще ти крещи. Ти нямаш ли самучувствие, че му позволяваш да ти крещи.

Град
    Варна
    Не искам да съм груба, но може и да има желание за секс ..., ама с друга.

Как така си на почти 20 (а може вече и да си ги навършила), от 2 години си с този мъж, но все още не можеш да му кажеш от какво имаш нужда или пък поне да поговриш с него, ако не друго. Не се излагай, момиче! Стегни се и проведи един разговор с него.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Ти си с него от 2 години и трябва да знаеш как да си го поискаш.Или може да поговорите да разбереш на какво се дължи..

mi s 6 godi e po-golqm ot men.daje ne sme ot 2 dogini zaedno a ot 2 god. 7-8 meseca

mi s 6 godi e po-golqm ot men.daje ne sme ot 2 dogini zaedno a ot 2 god. 7-8 meseca
    Да и все пак го познаваш малко или не.Според мен най-доброто решение в случая е разговор.

Извинявай , но ..... ако си 89 набор това значи, че си на 19-20 години . Заедно си с приятеля си от 2 години и 7-8 месеца и ти да казваш , че те е срам да говориш с него ?!? Вие като не правите секс имате ли за какво да си говорите ?Вместо да чакаш ние да ти кажем какво му е иди и поговори с момчето си и го попитай , за толкова време трябва да си го опознала доста добре. Направо незнам как може да те е срам .......
    A.D.I.D.A.S.

nie si govorim na vsqkakva tema i sex si govorim,no togato v sexa inma problem me e sram da zapo4na razgovora.neznam dali vi se e sly4valo

nie si govorim na vsqkakva tema i sex si govorim,no togato v sexa inma problem me e sram da zapo4na razgovora.neznam dali vi se e sly4valo
    Тогава просто започни ти да искаш от него. Започни да го целуваш тук - там където знаеш, че обича. Ако ти откаже тогава го питай какво има, не трябва да се притесняваш да говориш с него за това.
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    закачай го хвърли му се един път ти и ако се отдръпне направо подемай разговора трябва да му е ясно ,че неможе така да се размине.макар че сте доста време заедно позната история мие може и да сте в някакъв период на застой във връзката в момента

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си