- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко време ви трябва?
ДОБРЕ БЕ ГЛДАМ ВСИЧКИ ПИШЕТЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ 1 ЧАС ЗА УЧИЛИЩЕ 30 МИН (ПРИМЕРНО) ........... КАТО ТОЛКОВА ''ДЪРЖИТЕ'' НА ВИДА СИ НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ЕДНАКВО ДОБРЕ КАКТО КОГАТО СТЕ НА УЧИЛИЩЕ .. ТАКА И КОГАТО СТЕ НАВЪН ?!??!? !![]()
по темата .. най малко час и 15 мин .. в зависимст от настронието![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Май наистина няма такъв като теб...Ти си уникален все пак...Първоначално написано от tqnko
![]()
Различно... ако съм се изкъпала само се обличам, мия си зъбите, гримирам се и тръгвам, което прави около 10-15 минути. Ако съм облечена и само трябва да се гримирам - 5 минути. Ако не съм се къпала, сигурно към два часа, че си оправям и косата...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
И на мен косата май доста време ми отнема докато я оправя понякога..Е,зависи каква прическа си правя...Обичам да експериментирам...Първоначално написано от GbSy
![]()
бърза съм...никога не съм се моткала прекалено...отнема ми повече време в измиването и почистването и къпането...примерно за даскало стажам в5.40 и до 6 съм готова,а като съм втора смяна се моткам..щото имам време...случвало ми се е да се капя,обличам,гримирвам,при еска нз си кво за 40 мин..максимум! като накрая 10 мин блея и чакам да мине времето до срещата...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+1Първоначално написано от wu-tang4e
![]()
PeOpLe AlWaYs LeAvE....
Може би час най-рано..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Училището не е моден подиум и дори някои кифли осъзнават товаПървоначално написано от xXxScreamxXx
По темата - половин час ми трябва... повече от 20 минути не се задържам в банята, каквото и да правя, но когато се мия преди излизане ми трябват 10 минути. Още 10 минути да избера дрехи и да се облека и още 10 минути да се среша и евентуално да сложа някакъв лек грим (за училище не се занимавам, както съм първа смяна, последното нещо, за което мисля, е грима).
Yeah ...... Всеки с разбиранията си ..Първоначално написано от zloto
... За мен е .. както и за мн други .. хора,който държат на вида си .. или кифли .. както искаш така наричай и мен и тях но няма да ми промениш мнението
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Зависи къде излизам![]()
![]()
Попринцип съм бърза![]()
nicolepcd
Колежка си ми?Първоначално написано от GerYy
Уоуу Е,това си е баси якото..
![]()
ми гледам да си определям времето за излизане поне 2 4аса а за даскало 30 мин :P
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
е,да,то тъпи путки винаги ще имаПървоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
от 10 до 30 минути.
много време ми тряя![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Ако не бързам до 1 час ако имам среща и бързам за 15-30 минути
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Еми аз лично.. мога за около 30-тина минутки, понеже като грим ползвам само фон дьо тен, спирала и гланц.
Иначе.. ако е нещо по- специално.. поне час... имайки в предвид, че си изправям косата поне 40 минути.. (наскоро спрях това опражнение, но все пак).
Не ми отнема кой знае колко време...
може и да съм писала в темата..., но по принцип около час ми трябва, ако е за нещо по-важно и повече...
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...