.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 152
    Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ДОБРЕ БЕ ГЛДАМ ВСИЧКИ ПИШЕТЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ 1 ЧАС ЗА УЧИЛИЩЕ 30 МИН (ПРИМЕРНО) ........... КАТО ТОЛКОВА ''ДЪРЖИТЕ'' НА ВИДА СИ НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ЕДНАКВО ДОБРЕ КАКТО КОГАТО СТЕ НА УЧИЛИЩЕ .. ТАКА И КОГАТО СТЕ НАВЪН ?!??!? !

по темата .. най малко час и 15 мин .. в зависимст от настронието
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Май няма да има като моя отговор. 5 минути и съм готов за всякъде
    Май наистина няма такъв като теб...Ти си уникален все пак...

Различно... ако съм се изкъпала само се обличам, мия си зъбите, гримирам се и тръгвам, което прави около 10-15 минути. Ако съм облечена и само трябва да се гримирам - 5 минути. Ако не съм се къпала, сигурно към два часа, че си оправям и косата...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Различно... ако съм се изкъпала само се обличам, мия си зъбите, гримирам се и тръгвам, което прави около 10-15 минути. Ако съм облечена и само трябва да се гримирам - 5 минути. Ако не съм се къпала, сигурно към два часа, че си оправям и косата...
    И на мен косата май доста време ми отнема докато я оправя понякога..Е,зависи каква прическа си правя...Обичам да експериментирам...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    бърза съм...никога не съм се моткала прекалено...отнема ми повече време в измиването и почистването и къпането...примерно за даскало стажам в5.40 и до 6 съм готова,а като съм втора смяна се моткам..щото имам време...случвало ми се е да се капя,обличам,гримирвам,при еска нз си кво за 40 мин..максимум! като накрая 10 мин блея и чакам да мине времето до срещата...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Към 30 минутки

Цитирай Първоначално написано от wu-tang4e
    Към 30 минутки
    +1
    PeOpLe AlWaYs LeAvE....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Може би час най-рано..

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от xXxScreamxXx
    ДОБРЕ БЕ ГЛДАМ ВСИЧКИ ПИШЕТЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ 1 ЧАС ЗА УЧИЛИЩЕ 30 МИН (ПРИМЕРНО) ........... КАТО ТОЛКОВА ''ДЪРЖИТЕ'' НА ВИДА СИ НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ЕДНАКВО ДОБРЕ КАКТО КОГАТО СТЕ НА УЧИЛИЩЕ .. ТАКА И КОГАТО СТЕ НАВЪН ?!??!? !

Училището не е моден подиум и дори някои кифли осъзнават това

По темата - половин час ми трябва... повече от 20 минути не се задържам в банята, каквото и да правя, но когато се мия преди излизане ми трябват 10 минути. Още 10 минути да избера дрехи и да се облека и още 10 минути да се среша и евентуално да сложа някакъв лек грим (за училище не се занимавам, както съм първа смяна, последното нещо, за което мисля, е грима).

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от zloto

По темата - половин час ми трябва... повече от 20 минути не се задържам в банята, каквото и да правя, но когато се мия преди излизане ми трябват 10 минути. Още 10 минути да избера дрехи и да се облека и още 10 минути да се среша и евентуално да сложа някакъв лек грим (за училище не се занимавам, както съм първа смяна, последното нещо, за което мисля, е грима).
    Yeah ...... Всеки с разбиранията си .. ... За мен е .. както и за мн други .. хора,който държат на вида си .. или кифли .. както искаш така наричай и мен и тях но няма да ми промениш мнението
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен
    Зависи къде излизам
    Попринцип съм бърза
    nicolepcd

Супер фен Аватара на dead_princess
    30-40 мин ;]]~

Голям фен Аватара на GerYy
    Ако ще излизам някаде на кафе вечерта ми отнема около 20,30 мин. Аз прически не си правя много ме мързи ,ако тръгна да правя..ще ми отнеме доста време Ако съм на конкурс ми трябва около 1 час да се гримирам, облека, прическа...и т.н.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от GerYy
    Ако ще излизам някаде на кафе вечерта ми отнема около 20,30 мин. Аз прически не си правя много ме мързи ,ако тръгна да правя..ще ми отнеме доста време Ако съм на конкурс ми трябва около 1 час да се гримирам, облека, прическа...и т.н.
    Колежка си ми? Уоуу Е,това си е баси якото..

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Ем различно, от 30 минути до 2-3 часа

ми гледам да си определям времето за излизане поне 2 4аса а за даскало 30 мин :P
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Супер фен Аватара на Zaharinka
    40 минути всичко си ми е разпределенно

Цитирай Първоначално написано от zloto

Yeah ...... Всеки с разбиранията си .. ... За мен е .. както и за мн други .. хора,който държат на вида си .. или кифли ..
    е,да,то тъпи путки винаги ще има

25-30мин. най-много ... с 'изпипването'

от 10 до 30 минути.

много време ми тряя
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Град
    Earth
    Ако не бързам до 1 час ако имам среща и бързам за 15-30 минути
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Еми аз лично.. мога за около 30-тина минутки, понеже като грим ползвам само фон дьо тен, спирала и гланц.
    Иначе.. ако е нещо по- специално.. поне час... имайки в предвид, че си изправям косата поне 40 минути.. (наскоро спрях това опражнение, но все пак).
    Не ми отнема кой знае колко време...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    15-20 минути за даскало или сутрин кат стана за да се оправя, вече ако излизам някъде кафе, заведения или т.н. малко повече но най много час .......
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

може и да съм писала в темата... , но по принцип около час ми трябва, ако е за нещо по-важно и повече...
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си