.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Училища след 8ми клас..

Моля да ми кажете в кои училища във Варна може да се влезе след 8ми клас. :/

Ми то не е ли кадето 7ми там и 8ми ?

Eми аз ся имам приятелки някои са влезли в Икономето след 7 клас , някои след 8 , няма значение след кой клас би трябвало пак да те приемат

ммм незнам не съм от варна...сори ако знаех щях да ти кажа....амии неможе ли да потърсиш в интернет

Има голяма разлика м/у кандидатстването след 7ми и след 8ми клас. Значително по-малко училища приемат ученици след 8ми клас. Не съм от Варна, но предполагам, че училищата са няколко типа : Природо математическа Гимназия - засилено изучаване на природни науки - биология, химия, география, език или математически и информатически паралелки; Езикови гимназии - това е ясно учат се предимно езици; Икономичеки - бизнес, счетоводтво такива неща. Предполагам има ТОХ - готвачи, сервитьори, хотелиери, Художествен техникум - художници разни, Текстилен техникум - дизайнерство..
    Възможностите са много, трябва да се поинтересуваш. Плагат се изпити по БЕЛ и математика под формата на тест, а понякога и специфички - рисуване, танци...
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Е то ми е ясно, но искам да попитам в кои по-точно може, защото някои казват, че в еди кое си може, а други, че не може..

Еми да ти кажа,като си изтървал влака първа класа след 7ми клас,влаковете след 8ми са втора категория
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

Цитирай Първоначално написано от DeepPurpLe
    Еми да ти кажа,като си изтървал влака първа класа след 7ми клас,влаковете след 8ми са втора категория
    Знам, затова питам, щото повечето училища нямат прием след 8ми

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Ти си само осми клаааас.....
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all
    ...honestly it feels like I ain't living no more...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си