.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Обицата ли е проблемът

значи преди няма 1 месец откакто си пробих пъпа.Беше втората седмица на януари и всичко си е наред,но мисълта ми е друга за последно цикълът ми дойде някъде края на ноември или началото на декемвриии мен вобще не ме притеснява и смятам че е нормално но майка ми иска да ме води на гинеколог.Иии въпросите ми са може ли да не ми идва заради обицата?ии досега никога не съм ходила на гинеколог ии мога ли да попитам какво прави?ии може ли гинеколога да разбере че имам обица на пъпа?маика ми незнае за нея Благодаря предварително на всички

Т.7
    swords1010

Голям фен
    Не мисля че обицата може да има нещо общо. И ако не я види няма как да разбере.

А от колко време имаш цикъл? Ако са по-малко от 2 години и обясни че е съвсем нормално,но и да отидеш нищо страшно няма да ти се случи,сигурна съм
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Няма начин да е от пъпа

да точно то няма и 1 година но майка ми настоява иначе мерси много

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ти се събуваш от кръстта надолу няма как да види обецата.ти влизаш в кабинета без майка си.и според мен всеки гинеколог ще ти каже ,че това е нормално поради факта,че ти идва от скоро и изобщо не се е нормализирал цикъла.не виждам обецата да има нещо общо с яичниците ти или изобщо с половите ти органи.споко.няма за кво да ходиш на лекар

Град
    Асеновград, България
    Щом от скоро имаш цикъл е съвсем нормално да не ти е редовен. Тая обiца едва ли е проблема.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си