- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко забележки имате ?
Кой е казал, че трябва те да ги пишат?Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
Ние нашите сами ги пишем и учителя драска една чертичка![]()
За тази година имам само една:
Ученичката не е готова за час по ИТ![]()
3чки ..![]()
1.Без домашна работа по литература.
2. Без домашна работа по български.
3.Ученичката пречи в час по руски език .(М/y заместник директорката и директорката ги написаха на целия клас![]()
![]()
)
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Оставаше да ми кажат и сама да си пиша забележкитеПървоначално написано от m3talmania
![]()
Stay up all night with the stars *
Аз миналата година имах нещо от сорта ' Ученичката слуша музика в часа по музика 'Първоначално написано от Ad3mar
![]()
Stay up all night with the stars *
аз ако тря сам честен щте припаднете сичкиимам 1 за забравена тетрадка по англиски и 2 дисциплинарни и 1 за неизвинени отсаствия а сам само 6 клас
![]()
вапреки сичко сам отличника на класа
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
аз ако тря сам честен щте припаднете сичкиимам 1 за забравена тетрадка по англиски и 2 дисциплинарни и 1 за неизвинени отсаствия а сам само 6 клас
![]()
вапреки сичко сам отличника на класа
и да добавя дневника сащо ни е пален с забележки и 1 за вазпрепятстване на провеждане на чеса некви такива
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Мм аз имах само една и то миналата година по рисуване и пишеше: Ученичката замерва в час учениците с боички и моливи![]()
![]()
![]()
Като изключим осведомителните бележки за родителски срещи, тая година се сдобих с първата си забележка.
"Ученичката не внимава системно в час по английски език, моля, обърнете й внимание"![]()
You are broken, I can fix you...
"Снима се в час по музика" и "Без бележник по География".
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ох, ето ги и моите:
"Без пособия за час по Английски език"
"Без учебник по Руски"
"Пречи на работата в час по Английски език"
"Системно не работи в час по Английски език"
"Ученичката е без домашна работа по Руски език"
"Играе карти в час по История" << такива имам две
Тва са ми забележките .. то всъщност имам и още ама страницата в бележника ми е цялата попълнена и няма къде да се нанесът.
А , също има и такива за родителските срещи и едно "Наказание "забележка" заповед номер 88 ( май така пише не го разчитам много добре ) 1.12.2008г.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
0![]()
лелеее взе ми буквите от ръцетеПървоначално написано от Jumbie483
и аз имам такава
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
''системно пречи на дисциплината и идва без материали в час по изобразително изкуство''
''без бележник''
+ едно дисциплинарно наказание за отсъствия(от закъснения са, иначе съм добро дете и почти не бягам
)
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Нямам,много съм примерна![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
На нас не ни пишат забележки...
Нямал, но има само една и то в дневника за целия клас: Вдигат шум се в час по физкултура (карахме физкултура в стаята). То в нашето даскало не пишат мн забележки нз защо. Само тая ни е на целия клас, иначе поотделно никой няма в класа.![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Като те гледам колко грамотно пишеш...Първоначално написано от DiSpo
![]()
Bring me to life...
Нито една. При нас никога не са писали забележки особено.
За девет години съм имала само една - в седми клас защото бяхме наводнили втория етаж.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
и азПървоначално написано от Darkkiss
![]()
![]()
![]()
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..