.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 118 от общо 118
    Нямам забележки,но пък и без това гледам да се застраховам,когато има родителски срещи и ни карат да ги пишем в бележкиците,ги пиша възможно най -дълго.На двадесет и втори март две хиляди и девета година (22.03.2009г.) ще се проведе рс-родителска среща в стая четеристотин и девет (409).Присъствието е желателно!
    3 или 4 и 1/3 неизвинени скоро май ще ми лепнат за първата 5-ца пффт
    96 извинени
    0 забелжки

Град
    чикаго
    нито една нямам
    в класовете до 7ми някъде пишеха.. вече не

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    нямам

1.без домано по Бел.
    2.без бележник
    3.разхожда се със стол в час

Еми, първата ми беше в първи клас, учителката по музика искаше мама да иде в училище, щот един съученик получи комоцио, май след мятане през рамо
    Имала съм забележки от сорта на- не си върши задълженията на дежурен ученик. В седми клас- моля явете се при учителя по музика. Пак същата учителка от първи клас, тоя път искаше и двамата родители

Леле, са си чета бележниците от класната:
    1. Класният ръководител ви уведомява за извършено бягство от три учебни часа, тва в девети клас
    2. Пак от класната- нарушава дисциплината в час по история. Тогава класната ме местеше, щот аз само си говорех и се хилех и тя като ме премести и пише нещо на дъската и аз си се върна на мястото, тя забрави че ме е местила и така.
    По математика имах забележка, щот в часа не спряхме да се хилим.
    А миналата година г-жата по мат искаше да ме изключва. Водиха ни миналата година целия клас в дирекцията, тоест класната ни води. Тя беше и единственият класен писал обяснение до директора за проблемен клас.
    А колко пъти беше викала майка ми в училище, даже се беше заклела, че ще се обад, ама паметта и е толкова къса и слава Богу. От тая година нямам забележки, много съм добро, ама не за дълго. Ама то и кога да ги направя тия забележки, имам 200 неизвинени.

Ся чета още една- лоша дисциплина в час по математика, не си дава бележника. Е, хем не си давам бележника, хем имам забележка в него
    Ама аз наистина не си го давам, те за тва повечето забележки са ми в дневника. А от миналата година имам една- номер 14ти напусна часа бед да уведоми учителя. Тва, щот г-жата ме беше ядосала и аз имам тоя навик да си изляза. Та тогава класната беше решила да се обажда у нас, за пореден път. А на родителската се беше оплакала от мен, че съм закъснявала за училище час и половина, щото съм седяла долу с половината клас, докато те пият и пушим. Вместо да ми каже- Браво, че си въздържател, тя

Класната беше казала пък пред всички родители, че съм била бунтарката на класа

Град
    Там някЪде...
    имам една. тя е затова че нямам домашно по БЕЛ
    А пък иначе от нашия клас има едно момче,на което госпожата по английски пише забележка всяка седмица сяка седмица по 1-2 забележки по английски.Станало й е като хоби Ама си е с причина...то момчето е толкова лигаво и несериозно че просто немога да опиша

Ами тази година имам една- бях си забравила линията по математика.
    Имах и още една във втори клас- без домашно по БГ.

cherry*kiss

Град
    Улицата
    samo neska poluchix chetri zabelejki ot sedem chasa ;x ot koito bqxa psuva uchitel, vliza i izliza koga si poiska, razxojda se po vreme na chas i qde po vreme na chas, mqta ranica na sauychenik prez prozoreca i prechi na provejdaneto na chasa ;x
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от CherryKisS
    Ами тази година имам една- бях си забравила линията по математика.

Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    samo neska poluchix chetri zabelejki ot sedem chasa ;x ot koito bqxa psuva uchitel, vliza i izliza koga si poiska, razxojda se po vreme na chas i qde po vreme na chas, mqta ranica na sauychenik prez prozoreca i prechi na provejdaneto na chasa ;x

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Аз за сега имам само една, която гласи, че съм без домашно по математика
    По забележката личи , че не си повече от 8 клас...

Аз в 3-ти и 4-ти клас имах толкова много, че даскалицата ненормалната почна да ги пише на местата за оценките, после слагаше "притурки"... да й го туря на притурките, колко наказания съм изтраял заради "без домашно по четене", а кажете ми какво значи "без домашно по четене..."???

Супер фен
    Град
    Своге
    Доволно имам по сек'ви причини
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

най-вече без

Град
    раЯ.. (:
    Тая година са някаде 7-8, но не си давам бележника.Не за да не ги видят майка ми и баща ми (те отдавна не ми се карат за у-щето,едни цифри и забележки не показват колко е умен един човек), и не че съм отличничка,хах ще ми се само , а просто не искам да си загрозявам страницата,даже и някои слаби оценки не си ги пиша, за да не стават мн ..
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Аз за сега имам само една, която гласи, че съм без домашно по математика
    По забележката личи , че не си повече от 8 клас...
    хах, много умно, браво
    всичко си е до учители тъпо е да казваш някой кой клас е по ЗАБЕЛЕЖКИТЕ
    btw: добър пример ще ти дам, като ти кажа, че братовчедка ми е 11 клас и всичките и забележки са за без домашно и то по математика тая даскалица има няква странна слабост към забалежки
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    София
    Ми нямам забележки,защото за поведение направо ни гонят от час,а за без домашна работа едните не проверяват,а другите направо пишат 2.

Град
    Los Angeles
    Ехъм ъхъм цитирам:

1-ви срок

N1-"На 02.10.08г. Родителска среща"
    N2-"Без игралмо облекло в час по ФСУ"
    N3-"Говори в час по руски език"
    N4-"Псува в час по руски език"
    N5-"Безобразно поведение в час по руски език"
    N6-"Свири с уста в час по руски език"

2-ри срок

N1-"Родителска среща на 12.02.09г"
    N2-"Седи боса в час по руски език"-снега се топеше и кецовете ми бяха наводнени
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Най-абсурдната ми забележка
    В бележника е написано "без бележник".Тва щото един ден нямах бележник и класната я написа в дневника и понеже е от кравите ги пренася и в бележника.
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си