- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко забележки имате ?
Нямам забележки,но пък и без това гледам да се застраховам,когато има родителски срещи и ни карат да ги пишем в бележкиците,ги пиша възможно най -дълго.На двадесет и втори март две хиляди и девета година (22.03.2009г.) ще се проведе рс-родителска среща в стая четеристотин и девет (409).Присъствието е желателно!![]()
3 или 4 и 1/3 неизвинени скоро май ще ми лепнат за първата 5-ца пффт
96 извинени
0 забелжки
нито една нямам
в класовете до 7ми някъде пишеха.. вече не![]()
нямам
1.без домано по Бел.
2.без бележник
3.разхожда се със стол в час![]()
Еми, първата ми беше в първи клас, учителката по музика искаше мама да иде в училище, щот един съученик получи комоцио, май след мятане през рамо![]()
Имала съм забележки от сорта на- не си върши задълженията на дежурен ученик. В седми клас- моля явете се при учителя по музика. Пак същата учителка от първи клас, тоя път искаше и двамата родители![]()
Леле, са си чета бележниците от класната:
1. Класният ръководител ви уведомява за извършено бягство от три учебни часа, тва в девети клас![]()
2. Пак от класната- нарушава дисциплината в час по история. Тогава класната ме местеше, щот аз само си говорех и се хилех и тя като ме премести и пише нещо на дъската и аз си се върна на мястото, тя забрави че ме е местила и така.
По математика имах забележка, щот в часа не спряхме да се хилим.
А миналата година г-жата по мат искаше да ме изключва. Водиха ни миналата година целия клас в дирекцията, тоест класната ни води. Тя беше и единственият класен писал обяснение до директора за проблемен клас.
А колко пъти беше викала майка ми в училище, даже се беше заклела, че ще се обад, ама паметта и е толкова къса и слава Богу. От тая година нямам забележки, много съм добро, ама не за дълго. Ама то и кога да ги направя тия забележки, имам 200 неизвинени.
Ся чета още една- лоша дисциплина в час по математика, не си дава бележника. Е, хем не си давам бележника, хем имам забележка в него![]()
Ама аз наистина не си го давам, те за тва повечето забележки са ми в дневника. А от миналата година имам една- номер 14ти напусна часа бед да уведоми учителя. Тва, щот г-жата ме беше ядосала и аз имам тоя навик да си изляза. Та тогава класната беше решила да се обажда у нас, за пореден път. А на родителската се беше оплакала от мен, че съм закъснявала за училище час и половина, щото съм седяла долу с половината клас, докато те пият и пушим. Вместо да ми каже- Браво, че си въздържател, тя![]()
![]()
Класната беше казала пък пред всички родители, че съм била бунтарката на класа![]()
имам една. тя е затова че нямам домашно по БЕЛ
А пък иначе от нашия клас има едно момче,на което госпожата по английски пише забележка всяка седмицасяка седмица по 1-2 забележки по английски.Станало й е като хоби
Ама си е с причина...то момчето е толкова лигаво и несериозно че просто немога да опиша
Ами тази година имам една- бях си забравила линията по математика.![]()
Имах и още една във втори клас- без домашно по БГ.
cherry*kiss
samo neska poluchix chetri zabelejki ot sedem chasa ;x ot koito bqxa psuva uchitel, vliza i izliza koga si poiska, razxojda se po vreme na chas i qde po vreme na chas, mqta ranica na sauychenik prez prozoreca i prechi na provejdaneto na chasa ;x
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Първоначално написано от CherryKisS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Slawi92
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По забележката личи , че не си повече от 8 клас...Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Аз в 3-ти и 4-ти клас имах толкова много, че даскалицата ненормалната почна да ги пише на местата за оценките, после слагаше "притурки"... да й го туря на притурките, колко наказания съм изтраял заради "без домашно по четене", а кажете ми какво значи "без домашно по четене..."???
Доволно имампо сек'ви причини
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
най-вече без![]()
![]()
Тая година са някаде 7-8, но не си давам бележника.Не за да не ги видят майка ми и баща ми (те отдавна не ми се карат за у-щето,едни цифри и забележки не показват колко е умен един човек), и не че съм отличничка,хах ще ми се само, а просто не искам да си загрозявам страницата,даже и някои слаби оценки не си ги пиша, за да не стават мн ..
![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
хах, много умно, бравоПървоначално написано от NightGuardian
всичко си е до учителитъпо е да казваш някой кой клас е по ЗАБЕЛЕЖКИТЕ
![]()
btw: добър пример ще ти дам, като ти кажа, че братовчедка ми е 11 клас и всичките и забележки са за без домашно и то по математикатая даскалица има няква странна слабост към забалежки
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ми нямам забележки,защото за поведение направо ни гонят от час,а за без домашна работа едните не проверяват,а другите направо пишат 2.![]()
Ехъм ъхъм цитирам:
1-ви срок
N1-"На 02.10.08г. Родителска среща"
N2-"Без игралмо облекло в час по ФСУ"
N3-"Говори в час по руски език"
N4-"Псува в час по руски език"![]()
N5-"Безобразно поведение в час по руски език"
N6-"Свири с уста в час по руски език"![]()
![]()
2-ри срок
N1-"Родителска среща на 12.02.09г"
N2-"Седи боса в час по руски език"-снега се топеше и кецовете ми бяха наводнени![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Най-абсурдната ми забележка
В бележника е написано "без бележник".Тва щото един ден нямах бележник и класната я написа в дневника и понеже е от кравите ги пренася и в бележника.
<3forbidden taste is the sweetest<3